وبلاگ

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات : کوفته های سبزیجات ما را امتحان کنید سپس دستور العمل های بیشتر کوفته ما را بررسی کنید. برای دستور العمل های آسان تر سبزیجات، بولونیز گیاهی، موساکای گیاهی، پای چوپان گیاهی و سایر دستور العمل های گیاهی را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

2 عدد گوجه فرنگی 400 گرمی قوطی
تکه های فلفل خشک شده بزرگ
یک پیمانه شکر
240 گرم باسماتی و برنج وحشی
3 فلفل قرمز سرخ شده از یک شیشه، ضخیم برش داده شده است
2 قاشق غذاخوری کیپر
یک مشت زیتون سبز بدون هسته، خرد شده
2 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز
یک مشت جعفری برگ تخت خرد شده (اختیاری).
کوفته قلقلی
کینوآ 75 گرم
روغن اسپری
½ پیاز، ریز خرد شده
3 حبه سیر، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
400 گرم لوبیا سیاه، آبکش شده و آبکشی شده است
1 عدد تخم مرغ
30 گرم آرد سوخاری خشک

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات

مرحله 1

برای درست کردن کوفته ها، کینوآ را در یک تابه بزرگ با آب جوش بپزید تا کاملا پخته شود، سپس آن را خوب آبکش کنید و خنک کنید. کف یک ماهیتابه عمیق و نچسب را با روغن اسپری کنید سپس پیاز را با مقداری آب و کمی نمک به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شده و پیاز نرم شود. سیر و پاپریکا را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و سپس خنک کنید.

مرحله 2

کینوآ، مخلوط پیاز، لوبیاها، تخم مرغ و آرد سوخاری را با کمی چاشنی داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. از دستان تمیز و مرطوب استفاده کنید تا به 20 توپ که هر کدام به اندازه یک گردو است، در سینی بگذارید و به مدت 15 دقیقه خنک کنید.

مرحله 3

روغن اسپری بیشتری را در ماهیتابه داغ کنید و کوفته‌ها را به صورت دسته‌ای بپزید تا کاملاً قهوه‌ای شوند، سپس در یک بشقاب بریزید. گوجه‌فرنگی‌ها را با 200 میلی‌لیتر آب، تکه‌های فلفل قرمز و شکر داخل تابه بریزید و از دستگاه خرد کن استفاده کنید تا به قطعات کوچک خرد کنید. مزه دار کنید و 20 دقیقه بجوشانید تا کم شود.

مرحله 4

برنج را طبق دستورالعمل بسته در یک تابه بزرگ با آب جوش کم نمک بپزید، سپس خوب آبکش کنید.

مرحله 5

کوفته ها را به همراه فلفل، کیپر و زیتون به سس اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه با هم زدن بجوشانید تا کوفته ها داغ شوند. سرکه را اضافه کنید و اگر کمی خشک شد کمی آب اضافه کنید.

مرحله 6

برنج را بین کاسه ها تقسیم کنید و روی آن کوفته و سس را اضافه کنید. برای سرو، در صورت استفاده، روی جعفری بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...