وبلاگ

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی : این دستور پخت کوکو سبزی برگرفته از کتاب سلامتی حامد اللهیاری – آشپزخانه ایرانی حامد: دستور العمل ها و داستان هایی از ایران تا آن سوی جهان (25 پوند، کتاب های مرداک) است.

حامد می‌گوید: کوکو مانند فریتاتا است و در ایران نسخه‌های زیادی داریم، غذای بسیار سنتی است اما کمی تغییرش دادم، سیب‌زمینی را اضافه کردم تا شدت سبزی‌ها نرم شود و زرشک خشک هم چون عاشق لقمه تارتش هستم. به علاوه آنها نیز عالی به نظر می رسند.”

این دستور پختی است که حامد به عنوان بخشی از راهنمای آشپزی ایرانی خود به اشتراک گذاشته است. برای آشنایی با طعم‌های غنی و پیچیده این کشور خاورمیانه، از جمله دستور پخت کیک عاشقانه ایرانی، آن را ببینید. پس از آن، دستور العمل های الهام گرفته از فارسی مورد علاقه ما را بررسی کنید.

عناصر
1 عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده
1 پیاز قهوه ای کوچک، رنده شده (اختیاری)
250 گرم پیازچه یا پیازچه سیر خرد شده
65 گرم گشنیز، ساقه و برگ خرد شده
35 گرم جعفری برگ تخت، ساقه و برگ خرد شده
4 حبه سیر، ریز خرد شده
4 عدد تخم مرغ، کمی هم زده شده
2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
روغن زیتون 125 میلی لیتر
زرشک خشک 35 گرم (اختیاری)
50 گرم گردو خرد شده (اختیاری)

 

طرز تهیه کوکو سبزی

مرحله 1

یک سوم سیب زمینی را رنده کنید و روی یک حوله چای تمیز کنار بگذارید. سیب زمینی باقیمانده را به طور کامل خرد کنید، سپس در تابه ای بریزید، روی آن را با آب سرد بپوشانید و به خوبی با نمک مزه دار کنید. روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد، سپس آن را کم کنید تا بجوشد و سیب زمینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید. آبکش کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله 2
پیاز را (در صورت استفاده) به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید، سپس در حوله چای بغلتانید و آن را بچرخانید تا مایع اضافی آن گرفته شود. سیب زمینی رنده شده خشک و پیاز را به همراه سبزی، سیر، تخم مرغ و زردچوبه به سیب زمینی پخته اضافه کنید. مزه دار کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3

طرز تهیه کوکو سبزی : روغن زیتون را در ماهیتابه 20 سانتیمتری روی حرارت ملایم گرم کنید. نیمی از مخلوط سیب زمینی و سبزی را اضافه کنید و در صورت استفاده، زرشک و گردو را اضافه کنید. با قاشق از مخلوط سیب زمینی و سبزی باقی مانده روی آن بریزید، سپس با درب بپوشانید و 10 دقیقه بپزید. فریتاتا را با احتیاط روی یک بشقاب یا تخته چوبی برگردانید، سپس آن را در ماهیتابه به سمت پایین بلغزانید. 10 دقیقه دیگر به پختن این بار بدون درپوش ادامه دهید تا طلایی شود.

مرحله 4

کوکو سبزی را مانند پیتزا برش دهید و سرد یا گرم میل کنید. همچنین در نان مسطح ایرانی با گوجه فرنگی ورقه شده پیچیده شده است. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...