وبلاگ

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D : ماهی های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. مقدار آن ممکن است بر اساس رژیم غذایی حیوان متفاوت باشد

ماهی قزل آلا

یک بخش سه اونس ماهی قزل آلای رنگین کمان وحشی، بخارپز شده، 60 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 12.06 میکروگرم را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 106.8
چربی: 4.68 گرم
پروتئین: 15.12 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 2.97 میکروگرم، 111٪ از DV
پتاسیم: 285.6 میلی گرم، 6٪ از DV
سلنیوم: 17.88 میکروگرم، 32.5٪ از DV
ماهی سالمون

یک سهم سه اونس ماهی سالمون کوهو وحشی پخته شده با حرارت خشک، 48 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 383 IU را تامین می کند.

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D

این قسمت نیز شامل:

کالری: 118
چربی: 3.66 گرم (گرم)
پروتئین: 19.9 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 4.25 میکروگرم، 177٪ از DV
پتاسیم: 369 میلی گرم، 7.8 درصد از DV
سلنیوم: 32.3 میکروگرم، 58 درصد از DV
ساردین

یک قوطی 3.75 اونس ساردین اقیانوس اطلس، کنسرو شده در روغن و آبکش شده، 22 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 178 IU را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 191
چربی: 10.5 گرم
پروتئین: 22.6 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: میکروگرم، درصد DV
کلسیم: 351 میلی گرم، 27 درصد از DV
سلنیوم: 48.5 میکروگرم، 88 درصد از DV

ماهی تن

یک بخش سه اونس ماهی تن، پخته شده با حرارت خشک، 5 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 40 IU را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 73.1
چربی: 0.816 گرم
پروتئین: 16.5 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 2.17 میکروگرم، 90 درصد DV
پتاسیم: 152 میلی گرم، 3 درصد DV
سلنیوم: 60 میکروگرم، 109 درصد DV

قارچ

یک فنجان قارچ شیتاکه پخته شده 5٪ از ارزش روزانه ویتامین D یا 40.6 IU.15 را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 81.2
چربی: 0.319 گرم
پروتئین: 2.26 گرم
کربوهیدرات: 20.9 گرم
فیبر: 3.04 گرم
روی: 1.93 میلی گرم، 17.5٪ از DV
مس: 1.3 میلی گرم، 144٪ از DV
سلنیوم: 36 میکروگرم، 65.4 درصد DV

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D : قارچ‌هایی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند حتی ویتامین D بیشتری نیز فراهم می‌کنند. وقتی قارچ‌های معمولی در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) مانند نور خورشید یا لامپ UV قرار می‌گیرند، محتوای ویتامین D آن‌ها افزایش می‌یابد.

محتوای ویتامین D در قارچ های در معرض اشعه ماوراء بنفش ممکن است با نگهداری و پخت کاهش یابد. محققان توصیه می کنند برای دریافت سطح ویتامین D بالای 10 میکروگرم در هر 100 گرم، قارچ ها را قبل از تاریخ «بهترین قبل» مصرف کنید. این سطح بالاتر از اکثر غذاهای حاوی ویتامین D و مشابه نیاز روزانه است.

به عنوان مثال، یک مارک قارچ در معرض اشعه ماوراء بنفش به نام قارچ Monterey 100% ویتامین D را برای هر 10 قارچ تامین می کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...