وبلاگ

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D : ماهی های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. مقدار آن ممکن است بر اساس رژیم غذایی حیوان متفاوت باشد

ماهی قزل آلا

یک بخش سه اونس ماهی قزل آلای رنگین کمان وحشی، بخارپز شده، 60 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 12.06 میکروگرم را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 106.8
چربی: 4.68 گرم
پروتئین: 15.12 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 2.97 میکروگرم، 111٪ از DV
پتاسیم: 285.6 میلی گرم، 6٪ از DV
سلنیوم: 17.88 میکروگرم، 32.5٪ از DV
ماهی سالمون

یک سهم سه اونس ماهی سالمون کوهو وحشی پخته شده با حرارت خشک، 48 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 383 IU را تامین می کند.

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D

این قسمت نیز شامل:

کالری: 118
چربی: 3.66 گرم (گرم)
پروتئین: 19.9 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 4.25 میکروگرم، 177٪ از DV
پتاسیم: 369 میلی گرم، 7.8 درصد از DV
سلنیوم: 32.3 میکروگرم، 58 درصد از DV
ساردین

یک قوطی 3.75 اونس ساردین اقیانوس اطلس، کنسرو شده در روغن و آبکش شده، 22 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 178 IU را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 191
چربی: 10.5 گرم
پروتئین: 22.6 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: میکروگرم، درصد DV
کلسیم: 351 میلی گرم، 27 درصد از DV
سلنیوم: 48.5 میکروگرم، 88 درصد از DV

ماهی تن

یک بخش سه اونس ماهی تن، پخته شده با حرارت خشک، 5 درصد از ارزش روزانه ویتامین D یا 40 IU را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 73.1
چربی: 0.816 گرم
پروتئین: 16.5 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
ویتامین B12: 2.17 میکروگرم، 90 درصد DV
پتاسیم: 152 میلی گرم، 3 درصد DV
سلنیوم: 60 میکروگرم، 109 درصد DV

قارچ

یک فنجان قارچ شیتاکه پخته شده 5٪ از ارزش روزانه ویتامین D یا 40.6 IU.15 را تامین می کند.

این قسمت نیز شامل:

کالری: 81.2
چربی: 0.319 گرم
پروتئین: 2.26 گرم
کربوهیدرات: 20.9 گرم
فیبر: 3.04 گرم
روی: 1.93 میلی گرم، 17.5٪ از DV
مس: 1.3 میلی گرم، 144٪ از DV
سلنیوم: 36 میکروگرم، 65.4 درصد DV

قارچ و ماهی : دو منبع غنی از ویتامین D : قارچ‌هایی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند حتی ویتامین D بیشتری نیز فراهم می‌کنند. وقتی قارچ‌های معمولی در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) مانند نور خورشید یا لامپ UV قرار می‌گیرند، محتوای ویتامین D آن‌ها افزایش می‌یابد.

محتوای ویتامین D در قارچ های در معرض اشعه ماوراء بنفش ممکن است با نگهداری و پخت کاهش یابد. محققان توصیه می کنند برای دریافت سطح ویتامین D بالای 10 میکروگرم در هر 100 گرم، قارچ ها را قبل از تاریخ «بهترین قبل» مصرف کنید. این سطح بالاتر از اکثر غذاهای حاوی ویتامین D و مشابه نیاز روزانه است.

به عنوان مثال، یک مارک قارچ در معرض اشعه ماوراء بنفش به نام قارچ Monterey 100% ویتامین D را برای هر 10 قارچ تامین می کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...