وبلاگ

دستور پخت اسپاگتی کاربونارا

دستور پخت اسپاگتی کاربونارا  : اسپاگتی کاربونارا یک غذای دوست‌داشتنی ماکارونی ایتالیایی است که به خاطر سس خامه‌ای و خوش طعمی که با تخم‌مرغ، پنیر و پانچتا یا گوانسیاله درست می‌شود، شناخته می‌شود. این دستور 4 عدد سرو می شود و حدود 30 دقیقه زمان می برد تا آماده شود.

عناصر:

400 گرم (14 اونس) اسپاگتی
150 گرم (5 اونس) پانچتا یا گوانسیاله، خرد شده
3 عدد تخم مرغ بزرگ
100 گرم (3.5 اونس) پنیر پکورینو رومانو، رنده شده
50 گرم (1.75 اونس) پنیر پارمزان، رنده شده
2 حبه سیر، خرد شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
نمک
جعفری تازه، خرد شده (برای تزئین)

دستورالعمل ها:

با جوشاندن یک قابلمه بزرگ آب نمک شروع کنید. پس از جوش آمدن، اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید تا آل دنته شود.

پاستا

در حالی که پاستا در حال پختن است، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پانستا یا گوانسیاله خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا ترد و قهوه ای طلایی شود. این حدود 5-7 دقیقه طول می کشد. پس از آماده شدن، پانستا را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه، تخم مرغ ها، پنیر پکورینو رومانو رنده شده، پنیر پارمزان رنده شده، سیر خرد شده و مقدار زیادی فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط خامه ای به دست آید.

پس از اینکه پاستا آل دنته پخت، حدود 1 فنجان آب پخت ماکارونی را ذخیره کنید و سپس اسپاگتی را آبکش کنید.

ماکارونی آبکش شده را بلافاصله با پنستای پخته شده یا گوانسیاله به ماهیتابه منتقل کنید. آنها را با هم مخلوط کنید، اجازه دهید پاستا مقداری از چربی خوش طعم گوشت را جذب کند.

حالا مرحله مهم: ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. مخلوط تخم مرغ و پنیر را روی پاستا بریزید و سریع همه چیز را با هم مخلوط کنید. برای جلوگیری از هم زدن تخم‌مرغ‌ها، انجام این کار از روی حرارت بسیار مهم است. حرارت حاصل از پاستا باعث می‌شود که تخم‌مرغ‌ها به سس خامه‌ای تبدیل شوند.

اگر ماکارونی خیلی خشک به نظر می رسد، به تدریج کمی از آب پخت ماکارونی ذخیره شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس خامه ای و ابریشمی به دست آورید که روی اسپاگتی را بپوشاند. مواظب باشید زیاد آبکی نشود، بنابراین آب را به تدریج اضافه کنید.

طعم چاشنی را بچشید و در صورت نیاز با نمک و فلفل سیاه بیشتر تنظیم کنید.

اسپاگتی کاربونارا را بلافاصله سرو کنید و با جعفری تازه خرد شده و مقداری پنیر پکورینو رومانو رنده شده تزئین کنید.

از اسپاگتی Carbonara خانگی خود لذت ببرید!

اسپاگتی کاربونارا را بهتر است بلافاصله پس از آماده سازی و زمانی که کرمی ترین حالت خود دارد میل کنید. این غذای کلاسیک ایتالیایی ساده اما فوق‌العاده خوش طعم است و آن را در میان دوستداران پاستا محبوب می‌کند. نوش جان!

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...