وبلاگ

منابع خوب ویتامین B6

منابع خوب ویتامین B6 : شما می توانید ویتامین B6 را در انواع غذاها پیدا کنید. برخی از بهترین منابع عبارتند از:  نخود: 1.1 میلی گرم (میلی گرم) در هر فنجان کنسرو شده، یا 65 درصد ارزش روزانه شما (DV)
ماهی تن زرد باله تازه: 0.9 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 53٪ DV
ماهی سالمون جورابی: 0.6 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 35 درصد DV
سینه مرغ سوخاری: 0.5 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 29٪ DV
غلات صبحانه غنی شده با 25% DV: 0.4 میلی گرم در هر وعده، 25% DV
سیب زمینی آب پز: 0.4 میلی گرم در هر فنجان یا 25٪ DV
بوقلمون کبابی: 0.4 میلی گرم در هر 3 اونس یا 25 درصد DV
موز: 0.4 میلی گرم در هر میوه متوسط یا 25 درصد DV
سس مارینارا: 0.4 میلی گرم در هر فنجان یا 25 درصد DV

در ایالات متحده، بزرگسالان بر اساس NIH.5 بیشتر B6 خود را از غلات غنی شده، گوشت گاو، مرغ، سبزیجات نشاسته ای و میوه ها دریافت می کنند.

نحوه مصرف B6

B6 را می توان در مکمل های غذایی از جمله مولتی ویتامین ها نیز یافت. این ها را می توان به اشکال مختلف از جمله کپسول، صمغ، مایعات، قرص های جویدنی و قرص های زیر زبانی خریداری کرد. B6 همچنین گاهی اوقات در سایر مکمل های غذایی مانند پودرهای پروتئین یا مکمل های افزایش وزن نیز گنجانده می شود.

از آنجایی که B6 یک ویتامین محلول در آب است، معمولاً نیازی به مصرف آن با غذا ندارید و می توانید آن را در هر زمانی از روز مصرف کنید. برای جذب بهینه نیازی به مصرف آن با چربی رژیم غذایی نیست.

دوز

منابع خوب ویتامین B6 : میزان توصیه شده رژیم غذایی (RDAs) و مصرف کافی (AIs) برای B6 بر اساس سن، جنس و باردار یا شیردهی شما متفاوت است. این توصیه‌ها برای کل مصرف B6 شما هستند، نه فقط مکمل. از آنجایی که اکثر آمریکایی ها توصیه های مصرف روزانه B6 را رعایت می کنند، مصرف مکمل با دوز بالا اغلب غیر ضروری است. توصیه ها برای هر گروه عبارتند از:

0-6 ماهگی: 0.1 میلی گرم
7 تا 12 ماهگی: 0.3 میلی گرم
1 تا 3 سال: 0.5 میلی گرم
4 تا 8 سال: 0.6 میلی گرم
9 تا 13 سال: 1.0 میلی گرم
14-18 سال: 1.3 میلی گرم برای مردان. 1.2 میلی گرم برای زنان؛ 1.9 میلی گرم در صورت بارداری؛ 2.0 میلی گرم در صورت شیردهی
19 تا 50 سال: 1.3 میلی گرم برای مردان و زنان. 1.9 میلی گرم در صورت بارداری؛ 2.0 میلی گرم در صورت شیردهی
51+ سال: 1.7 میلی گرم برای مردان؛ 1.5 میلی گرم برای زنان

آیا B6 ایمن است؟

در حالی که خوردن منابع غذایی حاوی B6 با خطرات سلامتی مرتبط نیست، مصرف بیش از حد مکمل‌ها مرتبط است. مصرف 1 تا 6 گرم (گرم) B6 خوراکی هر روز به مدت 12 تا 40 ماه می تواند منجر به نوروپاتی حسی شود که می تواند باعث از دست دادن کنترل حرکات بدن شود. این علائم شدید معمولاً در صورت قطع مکمل ها متوقف می شوند

علاوه بر نوروپاتی حسی، B6 اضافی می تواند باعث افزایش حساسیت پوستی، علائم گوارشی مانند حالت تهوع یا سوزش سر دل و ضایعات پوستی دردناک شود.

تداخلات دارویی بالقوه

منابع خوب ویتامین B6 : B6 می تواند با برخی داروها تداخل داشته باشد، در حالی که سایر داروها می توانند بر سطح B6 تأثیر بگذارند. این موارد عبارتند از:

سیکلوسرین: اگر این آنتی بیوتیک را با پیریدوکسال فسفات مصرف کنید، دفع پیریدوکسین از طریق ادرار را افزایش می دهد. این می تواند تشنج و سمیت عصبی مرتبط با سیکلوسرین را تشدید کند، بنابراین ممکن است به مکمل پیریدوکسین نیاز داشته باشید.
داروهای ضد صرع: B6 می تواند با داروهای ضد صرع خاصی تداخل داشته باشد، در حالی که افزودن B6 به سایر رژیم های داروهای ضد صرع ممکن است از عوارض جانبی رفتاری جلوگیری کند.
تئوفیلین: این دارویی که معمولاً برای مشکلات تنفسی استفاده می شود می تواند سطح B6 را کاهش دهد و خطر عوارض جانبی عصبی و سیستم عصبی مرکزی مرتبط با دارو را افزایش دهد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...