وبلاگ

منابع خوب ویتامین B6

منابع خوب ویتامین B6 : شما می توانید ویتامین B6 را در انواع غذاها پیدا کنید. برخی از بهترین منابع عبارتند از:  نخود: 1.1 میلی گرم (میلی گرم) در هر فنجان کنسرو شده، یا 65 درصد ارزش روزانه شما (DV)
ماهی تن زرد باله تازه: 0.9 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 53٪ DV
ماهی سالمون جورابی: 0.6 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 35 درصد DV
سینه مرغ سوخاری: 0.5 میلی گرم در هر 3 اونس پخته شده، یا 29٪ DV
غلات صبحانه غنی شده با 25% DV: 0.4 میلی گرم در هر وعده، 25% DV
سیب زمینی آب پز: 0.4 میلی گرم در هر فنجان یا 25٪ DV
بوقلمون کبابی: 0.4 میلی گرم در هر 3 اونس یا 25 درصد DV
موز: 0.4 میلی گرم در هر میوه متوسط یا 25 درصد DV
سس مارینارا: 0.4 میلی گرم در هر فنجان یا 25 درصد DV

در ایالات متحده، بزرگسالان بر اساس NIH.5 بیشتر B6 خود را از غلات غنی شده، گوشت گاو، مرغ، سبزیجات نشاسته ای و میوه ها دریافت می کنند.

نحوه مصرف B6

B6 را می توان در مکمل های غذایی از جمله مولتی ویتامین ها نیز یافت. این ها را می توان به اشکال مختلف از جمله کپسول، صمغ، مایعات، قرص های جویدنی و قرص های زیر زبانی خریداری کرد. B6 همچنین گاهی اوقات در سایر مکمل های غذایی مانند پودرهای پروتئین یا مکمل های افزایش وزن نیز گنجانده می شود.

از آنجایی که B6 یک ویتامین محلول در آب است، معمولاً نیازی به مصرف آن با غذا ندارید و می توانید آن را در هر زمانی از روز مصرف کنید. برای جذب بهینه نیازی به مصرف آن با چربی رژیم غذایی نیست.

دوز

منابع خوب ویتامین B6 : میزان توصیه شده رژیم غذایی (RDAs) و مصرف کافی (AIs) برای B6 بر اساس سن، جنس و باردار یا شیردهی شما متفاوت است. این توصیه‌ها برای کل مصرف B6 شما هستند، نه فقط مکمل. از آنجایی که اکثر آمریکایی ها توصیه های مصرف روزانه B6 را رعایت می کنند، مصرف مکمل با دوز بالا اغلب غیر ضروری است. توصیه ها برای هر گروه عبارتند از:

0-6 ماهگی: 0.1 میلی گرم
7 تا 12 ماهگی: 0.3 میلی گرم
1 تا 3 سال: 0.5 میلی گرم
4 تا 8 سال: 0.6 میلی گرم
9 تا 13 سال: 1.0 میلی گرم
14-18 سال: 1.3 میلی گرم برای مردان. 1.2 میلی گرم برای زنان؛ 1.9 میلی گرم در صورت بارداری؛ 2.0 میلی گرم در صورت شیردهی
19 تا 50 سال: 1.3 میلی گرم برای مردان و زنان. 1.9 میلی گرم در صورت بارداری؛ 2.0 میلی گرم در صورت شیردهی
51+ سال: 1.7 میلی گرم برای مردان؛ 1.5 میلی گرم برای زنان

آیا B6 ایمن است؟

در حالی که خوردن منابع غذایی حاوی B6 با خطرات سلامتی مرتبط نیست، مصرف بیش از حد مکمل‌ها مرتبط است. مصرف 1 تا 6 گرم (گرم) B6 خوراکی هر روز به مدت 12 تا 40 ماه می تواند منجر به نوروپاتی حسی شود که می تواند باعث از دست دادن کنترل حرکات بدن شود. این علائم شدید معمولاً در صورت قطع مکمل ها متوقف می شوند

علاوه بر نوروپاتی حسی، B6 اضافی می تواند باعث افزایش حساسیت پوستی، علائم گوارشی مانند حالت تهوع یا سوزش سر دل و ضایعات پوستی دردناک شود.

تداخلات دارویی بالقوه

منابع خوب ویتامین B6 : B6 می تواند با برخی داروها تداخل داشته باشد، در حالی که سایر داروها می توانند بر سطح B6 تأثیر بگذارند. این موارد عبارتند از:

سیکلوسرین: اگر این آنتی بیوتیک را با پیریدوکسال فسفات مصرف کنید، دفع پیریدوکسین از طریق ادرار را افزایش می دهد. این می تواند تشنج و سمیت عصبی مرتبط با سیکلوسرین را تشدید کند، بنابراین ممکن است به مکمل پیریدوکسین نیاز داشته باشید.
داروهای ضد صرع: B6 می تواند با داروهای ضد صرع خاصی تداخل داشته باشد، در حالی که افزودن B6 به سایر رژیم های داروهای ضد صرع ممکن است از عوارض جانبی رفتاری جلوگیری کند.
تئوفیلین: این دارویی که معمولاً برای مشکلات تنفسی استفاده می شود می تواند سطح B6 را کاهش دهد و خطر عوارض جانبی عصبی و سیستم عصبی مرکزی مرتبط با دارو را افزایش دهد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...