وبلاگ

مواد مغذی در روغن آووکادو

مواد مغذی در روغن آووکادو : مانند سایر روغن های فرآوری شده، روغن آووکادو از نظر اکثر مواد مغذی کم است. با این حال، روغن آووکادو تصفیه نشده منبع خوبی از ویتامین E.8 است

یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو حاوی: 815 است

کالری: 124
چربی: 14 گرم (گرم)
چربی اشباع شده: 1.62 گرم
چربی غیر اشباع: 9.88 گرم
کربوهیدرات: 0 گرم
فیبر: 0 گرم
پروتئین: 0 گرم
ویتامین E: 3.5 میلی گرم یا 23.5 درصد از ارزش روزانه (DV)

محتوای ویتامین E و سایر ترکیبات محافظ موجود در روغن آووکادو بسته به نوع آن می تواند متفاوت باشد. فرآیند تصفیه روغن ها می تواند به میزان قابل توجهی سطوح آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین E، کاروتنوئیدها و پلی فنول ها را کاهش دهد.21617

اگرچه روغن آووکادوی تصفیه شده نقطه دود بالاتری نسبت به روغن آووکادوی تصفیه نشده دارد، انتخاب روغن آووکادوی تصفیه نشده و فشرده ممکن است فواید تغذیه ای بیشتری داشته باشد.

خطرات روغن آووکادو

روغن آووکادو برای اکثر افراد بی خطر است. با این حال، کسانی که به آووکادو حساسیت دارند، به طور کلی باید از روغن آووکادو و سایر محصولات ساخته شده از آووکادو اجتناب کنند.

همچنین، روغن آووکادو مانند همه چربی‌ها، یک ماده غذایی پر کالری است و باید در مقادیر کم استفاده شود. مصرف بیش از حد هر غذای پرکالری می تواند منجر به افزایش وزن شود

با این حال، افزودن چربی های سالم مانند روغن آووکادو به رژیم غذایی می تواند از سلامت کلی حمایت کند و به کاهش وزن یا مدیریت وزن کمک کند. مطالعات نشان می دهد پیروی از الگوهای غذایی پرچرب، مانند رژیم های مدیترانه ای و رژیم های کم کربوهیدرات ممکن است برای حمایت از کاهش وزن مفید باشد.

مواد مغذی در روغن آووکادو

نکاتی برای مصرف روغن آووکادو

روغن آووکادو یک چربی همه کاره است که می توان از آن در آشپزی و پخت و پز استفاده کرد.

نقطه دود روغن آووکادو بسته به نوع آن متفاوت است. نقطه دود روغن آووکادوی تصفیه نشده حدود 482 درجه سانتیگراد است، در حالی که روغن آووکادوی تصفیه شده دارای نقطه دود 520 درجه سانتیگراد است.

روغن آووکادو به دلیل نقطه دود بالا می تواند برای روش های پخت با حرارت بالاتر مانند سرخ کردن استفاده شود. از روغن آووکادو تصفیه نشده نیز می توان به عنوان روغن تکمیلی و برای تهیه سس و سس استفاده کرد.

در اینجا چند روش برای استفاده از روغن آووکادو وجود دارد:

از روغن آووکادو برای تهیه سس سالاد و ماریناد خانگی استفاده کنید
روغن آووکادوی تصفیه نشده را روی غذاهای غلات، پاستا و سبزیجات برشته بریزید
از روغن آووکادو برای پختن گوشت، تخم مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده کنید
در دستور العمل هایی مانند کلوچه و نان، روغن آووکادو را جایگزین کره کنید
زمانی که روغن آووکادو در دمای اتاق نگهداری شود، عمر مفیدی در حدود 210 روز دارد

هنگام خرید روغن آووکادو، بهتر است روغن ها را در ظروف شیشه ای تیره یا فلزی انتخاب کنید. زیرا روغن ها به گرما و نور حساس هستند. خرید روغن آووکادو در ظروف شیشه ای یا فلزی تیره و نگهداری آن در مکانی تاریک و خنک به محافظت از روغن در برابر آسیب نور و گرما کمک می کند.

یک بررسی سریع

روغن آووکادو یک چربی سالم است که ویتامین E به علاوه ترکیبات گیاهی مانند پلی فنول ها و کاروتنوئیدها را تامین می کند. ممکن است به حمایت از سلامت قلب و بهبود مصرف ویتامین E و اسیدهای چرب تقویت کننده سلامت کمک کند.

روغن آووکادو نقطه دود بالایی دارد و یک انتخاب عالی برای سرخ کردن، سرخ کردن و پخت است. همچنین می توان از آن به عنوان روغن تکمیلی و برای تهیه سس و ماریناد استفاده کرد.

مصرف روغن آووکادو تصفیه نشده و پرس سرد می تواند به شما کمک کند از بیشترین فواید سلامتی بهره مند شوید زیرا حاوی سطوح بالاتری از ترکیبات محافظ مانند ویتامین E و آنتی اکسیدان های پلی فنل است. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...