وبلاگ

فواید گلابی برای سلامتی

فواید گلابی برای سلامتی : گلابی علاوه بر طعم خوشمزه، بسیار مغذی نیز هست. محتوای فیبر آنها سلامت گوارش و تنظیم قند خون را ارتقا می دهد و آنتی اکسیدان های موجود در پوست آنها می تواند با التهاب مزمن مرتبط با انواع بیماری های مزمن مقابله کند. به خواندن بیشتر در مورد فواید گلابی برای سلامتی، نکاتی برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی و خطرات زیاد بودن آن ادامه دهید.

ارتقاء سلامت دستگاه گوارش

گلابی منبع عالی فیبر محلول و نامحلول است. هر گلابی متوسط حاوی حدود 20 درصد از ارزش روزانه (DV) فیبر است. هر دو شکل فیبر برای سلامت دستگاه گوارش مهم هستند. فیبر محلول به نرم شدن مدفوع کمک می کند تا راحت تر دفع شود، در حالی که فیبر نامحلول برای پیشگیری و درمان یبوست به مدفوع حجیم می کند. مصرف فیبر کافی نیز احتمالاً به شکوفایی میکروبیوم روده کمک می کند که نه تنها بر سلامت گوارشی بلکه بر سلامت سیستم ایمنی و روان تأثیر می گذارد.

ممکن است خطر دیابت را کاهش دهد

فواید گلابی برای سلامتی :یک متاآنالیز بزرگ که شامل بیش از 200000 شرکت‌کننده بود نشان داد که مصرف سیب و گلابی با کاهش 18 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. مصرف تنها یک وعده سیب یا گلابی در هفته با 3 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط بود.2 این تحقیق یک همبستگی را نشان می دهد، نه علت، اما این ارتباط جالب است و ممکن است ارتباط بین مصرف این میوه ها و دیابت را نشان دهد. خطر. یکی از دلایل احتمالی این امر این است که گلابی منبع خوبی از فلاونوئیدها – نوعی آنتی اکسیدان – است. یک متاآنالیز دیگر نشان داد که مصرف بالاتر فلاونوئیدها با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. علاوه بر این، فیبر موجود در گلابی می‌تواند به کاهش افزایش قند خون کمک کند، حتی اگر گلابی حاوی کربوهیدرات نیز باشد. البته اگر دیابت دارید، برای جلوگیری از افزایش قند خون، جفت کردن آن با منبع پروتئین توصیه می‌شود، اما فیبر نیز می‌تواند کمک کند. فواید گلابی برای سلامتی

حاوی فیتونوترینت برای جلوگیری از التهاب

پوست گلابی به طور خاص منبع خوبی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از جمله اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و تری ترپن ها است. التهاب برای التیام زخم ها و مبارزه با بیماری ضروری است، اما التهاب مزمن می تواند مشکل ساز باشد زیرا با انواع مختلفی از بیماری ها مرتبط است. بیماری های مزمن. این مواد مغذی گیاهی به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد برای جلوگیری از استرس اکسیداتیو ناشی از التهاب مرتبط با سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، آلزایمر، پارکینسون و برخی بیماری‌های چشمی کمک می‌کنند. نه فقط این، بلکه مصرف بالای فیبر با نرخ کمتر التهاب همراه است، بنابراین محتوای فیبر گلابی ممکن است اثرات ضد التهابی آن را افزایش دهد.

ممکن است سلامت قلبی متابولیک را بهبود بخشد

یک مطالعه در سال 2019 که اثرات خوردن روزانه گلابی را بر روی نشانگرهای سلامت قلب و عروق ارزیابی کرد، بهبودهایی را در افرادی که روزانه دو گلابی مصرف می‌کردند در مقایسه با گروه کنترلی که نوشیدنی با ارزش کالری یکسان مصرف می‌کردند، نشان داد. شرکت‌کنندگان، افراد میانسال و مسن‌تر مبتلا به سندرم متابولیک، ترکیبی از عوامل خطر برای دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی عروقی بودند. پس از 12 هفته، شرکت‌کنندگانی که روزانه دو عدد گلابی مصرف می‌کردند، بهبودی در فشار خون سیستولیک، فشار نبض (تفاوت بین اعداد فشار خون بالا و پایین) و کاهش دور کمر داشتند. فشار خون بالا می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. هنگامی که با سایر عوامل خطر مانند سطح قند خون ناشتا بالا همراه باشد، خطر ابتلا به بیماری های دیگر مانند دیابت می تواند حتی بیشتر افزایش یابد. بزرگسالان مسن تر علاوه بر این، فیبر، به ویژه فیبر محلول، به جلوگیری از دریافت مقداری کلسترول و چربی در رژیم غذایی کمک می‌کند. کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، بنابراین فیبر موجود در گلابی می‌تواند به ارتقای سلامت قلب و عروق نیز کمک کند. (منبع) برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند. شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...