وبلاگ

فواید سیب برای سلامتی

فواید سیب برای سلامتی : سیب علاوه بر کاربردهای آشپزی، به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد نیز شناخته شده است. شواهد نشان می دهد که خوردن سیب می تواند هضم غذا را بهبود بخشد و در مقابل بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی از جمله فواید دیگر محافظت کند.

در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد فواید سیب برای سلامتی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی خود بدانید آورده شده است.

سلامت قلب را افزایش می دهد

سیب، به خصوص با پوست، منبع غنی از فیبر، پلی فنول ها و سایر مواد مغذی است که از سلامت قلب حمایت می کند.

چندین مطالعه نشان داده اند که سیب با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. یک بررسی در سال 2020 نشان داد که خوردن 100 تا 150 گرم (گرم) سیب کامل در روز (حدود یک سیب کوچک) با کاهش خطر بیماری قلبی و عوامل خطر مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است.

علاوه بر این، مصرف روزانه سیب با 27 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از سکته مغزی و 25 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط بود.

سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد

سیب منبع خوبی از پکتین است، فیبر محلول که می تواند هضم را بهبود بخشد. پکتین به عنوان یک فیبر محلول، آب را در دستگاه گوارش جذب می کند و مدفوع بزرگتر و نرم تری ایجاد می کند که راحت تر دفع می شود.

پکتین همچنین به عنوان یک پری بیوتیک شناخته شده است که رشد و فعالیت باکتری های مفید در روده را تشویق می کند.

فواید سیب برای سلامتی

ممکن است از مدیریت وزن حمایت کند

سیب سرشار از آب و فیبر است و در عین حال کالری کمی دارد که می تواند با سیر نگه داشتن شما و کاهش کالری دریافتی روزانه، از مدیریت وزن کمک کند.

یک مطالعه در بزرگسالان مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر را با کاهش وزن مرتبط دانست. شرکت‌کنندگانی که مرتباً سیب می‌خوردند، طی چهار سال به طور متوسط 1.24 پوند از دست دادند

بررسی دیگری نشان داد که مصرف سیب به طور قابل توجهی شاخص توده بدنی (BMI) را کاهش می دهد. با این حال، تفاوت معنی داری در وزن بدن یافت نشد

ممکن است از دیابت جلوگیری کند

تحقیقات نشان می دهد که افرادی که روزانه دو وعده میوه کامل مانند سیب می خورند، 36 درصد کمتر از افرادی که کمتر از نصف وعده مصرف می کنند، در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.

یک بررسی نشان داد که سیب و گلابی با کاهش قابل توجه 18 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. محققان دریافتند که حتی یک وعده در هفته می تواند خطر را تا 3 درصد کاهش دهد
یکی از دلایل بالقوه این ممکن است غلظت فلاونوئیدها، از جمله کورستین، در سیب باشد که ممکن است به کاهش قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

فیبر محلول موجود در سیب همچنین ممکن است با کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها و جلوگیری از افزایش قند خون از دیابت جلوگیری کند.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است با خنثی کردن رادیکال های آزاد عامل سرطان، خطر سرطان را کاهش دهد.
موسسه ملی سرطان آنتی اکسیدان ها و پیشگیری از سرطان.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که فیتوکمیکال های موجود در سیب می توانند به کند کردن رشد سلول های سرطانی و جلوگیری از تکثیر آنها کمک کنند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...