وبلاگ

فواید سیب برای سلامتی

فواید سیب برای سلامتی : سیب علاوه بر کاربردهای آشپزی، به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد نیز شناخته شده است. شواهد نشان می دهد که خوردن سیب می تواند هضم غذا را بهبود بخشد و در مقابل بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی از جمله فواید دیگر محافظت کند.

در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد فواید سیب برای سلامتی و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی خود بدانید آورده شده است.

سلامت قلب را افزایش می دهد

سیب، به خصوص با پوست، منبع غنی از فیبر، پلی فنول ها و سایر مواد مغذی است که از سلامت قلب حمایت می کند.

چندین مطالعه نشان داده اند که سیب با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. یک بررسی در سال 2020 نشان داد که خوردن 100 تا 150 گرم (گرم) سیب کامل در روز (حدود یک سیب کوچک) با کاهش خطر بیماری قلبی و عوامل خطر مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است.

علاوه بر این، مصرف روزانه سیب با 27 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از سکته مغزی و 25 درصد کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط بود.

سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد

سیب منبع خوبی از پکتین است، فیبر محلول که می تواند هضم را بهبود بخشد. پکتین به عنوان یک فیبر محلول، آب را در دستگاه گوارش جذب می کند و مدفوع بزرگتر و نرم تری ایجاد می کند که راحت تر دفع می شود.

پکتین همچنین به عنوان یک پری بیوتیک شناخته شده است که رشد و فعالیت باکتری های مفید در روده را تشویق می کند.

فواید سیب برای سلامتی

ممکن است از مدیریت وزن حمایت کند

سیب سرشار از آب و فیبر است و در عین حال کالری کمی دارد که می تواند با سیر نگه داشتن شما و کاهش کالری دریافتی روزانه، از مدیریت وزن کمک کند.

یک مطالعه در بزرگسالان مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر را با کاهش وزن مرتبط دانست. شرکت‌کنندگانی که مرتباً سیب می‌خوردند، طی چهار سال به طور متوسط 1.24 پوند از دست دادند

بررسی دیگری نشان داد که مصرف سیب به طور قابل توجهی شاخص توده بدنی (BMI) را کاهش می دهد. با این حال، تفاوت معنی داری در وزن بدن یافت نشد

ممکن است از دیابت جلوگیری کند

تحقیقات نشان می دهد که افرادی که روزانه دو وعده میوه کامل مانند سیب می خورند، 36 درصد کمتر از افرادی که کمتر از نصف وعده مصرف می کنند، در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.

یک بررسی نشان داد که سیب و گلابی با کاهش قابل توجه 18 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. محققان دریافتند که حتی یک وعده در هفته می تواند خطر را تا 3 درصد کاهش دهد
یکی از دلایل بالقوه این ممکن است غلظت فلاونوئیدها، از جمله کورستین، در سیب باشد که ممکن است به کاهش قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

فیبر محلول موجود در سیب همچنین ممکن است با کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها و جلوگیری از افزایش قند خون از دیابت جلوگیری کند.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است با خنثی کردن رادیکال های آزاد عامل سرطان، خطر سرطان را کاهش دهد.
موسسه ملی سرطان آنتی اکسیدان ها و پیشگیری از سرطان.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که فیتوکمیکال های موجود در سیب می توانند به کند کردن رشد سلول های سرطانی و جلوگیری از تکثیر آنها کمک کنند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی : این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی...
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه : دستور غذای گوشت مرغ ما را امتحان...
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف : مرغ را با استیک تکه تکه...
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس : دستور العمل ما را برای ماهی...
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز : این بستنی موز سریع را درست کنید،...
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید،...
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی : این چیزکیک بانوفی چشمگیر را...
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی : این دستور العمل چیزکیک سیب...
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس و...
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی : کیک یخچال یک کیک کلاسیک...