وبلاگ

آووکادو را در رژیم غذایی خود جای دهید

آووکادو را در رژیم غذایی خود جای دهید : بهتر از موز، بدن شما برای کارکرد طبیعی به پتاسیم نیاز دارد. به عنوان مثال، این ماده معدنی به ثابت نگه داشتن ضربان قلب شما کمک می کند. بیشتر مردم وقتی به این ماده مغذی فکر می کنند به موز فکر می کنند. اما اونس به اونس، آووکادو بیشتر دارد.

از چشمان خود محافظت کنید

آووکادو دارای لوتئین و زآگزانتین است که امواج نوری را جذب می کند که می تواند به بینایی شما آسیب برساند. افرادی که غذاهای غنی از این آنتی اکسیدان ها را زیاد می خورند، کمتر به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن، که علت اصلی نابینایی در افراد مسن است، مبتلا می شوند. بیشتر آنتی اکسیدان های آووکادو در گوشت سبز تیره تر که نزدیک به پوست است یافت می شود.

به شما در کاهش وزن کمک کند

نصف فنجان گواکامول حدود 6 گرم، تقریبا 1/4، فیبر مورد نیاز روزانه شما را دارد. فیبر به شما کمک می کند احساس سیری کنید، بنابراین کمتر احتمال دارد پرخوری کنید. و اگرچه آووکادو سرشار از چربی است، اما عمدتاً چربی تک غیراشباع سالم است. تحقیقات نشان داده است که این نوع چربی در رژیم غذایی می تواند به کاهش دور کمر شما کمک کند. به جای سالاد مرغ با مایونز، نخود را با آووکادوی له شده امتحان کنید.

خلق و خوی خود را تقویت کنید

فواید آووکادو برای سلامتی : در یک فنجان برش های آووکادو، حدود 118 میکروگرم فولات دریافت خواهید کرد که تقریبا یک سوم نیاز روزانه اکثر بزرگسالان است. افرادی که به اندازه کافی از این ویتامین B دریافت نمی کنند، بیشتر مستعد افسردگی هستند – و کمتر به داروهای ضد افسردگی واکنش نشان می دهند. فولات همچنین در پیشگیری از نقایص مادرزادی نقش دارد، بنابراین مادران باردار و تازه وارد تشویق می شوند تا بیشتر مصرف کنند.

قدرت شما بالا

این جواهرات سبز با انواع دیگر ویتامین‌های B، از جمله تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3) نیز پر شده‌اند. اینها به بدن شما کمک می کنند تا غذایی که می خورید را به انرژی تبدیل کند. آووکادو به ویژه سرشار از نیاسین است که می تواند با التهاب در بدن مبارزه کند و با بهبود سطح کلسترول و تری گلیسیرید از شریان های شما محافظت کند.

فواید آووکادو برای سلامتی

برای قلب شما خوب است

در مورد رگ های خونی، انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که اکثر چربی هایی که می خورید غیراشباع باشد، مانند آووکادو، به جای چربی های اشباع شده در غذاهایی مانند گوشت قرمز و لبنیات کامل. تحقیقات اولیه اکنون نشان می دهد که آووکادو به طور خاص می تواند به کاهش کلسترول “بد”، تری گلیسیرید و فشار خون نیز کمک کند.

مغز خود را نجات دهید

آووکادو دوز خوبی از ویتامین E به شما می دهد که ممکن است به محافظت در برابر بیماری آلزایمر و کاهش آهسته در حافظه و مهارت های تفکر شما کمک کند. این ممکن است با خواص آنتی اکسیدانی ویتامین E مرتبط باشد – می تواند به مبارزه با آسیب سلولی ناشی از مواردی مانند آلودگی و تابش خورشید کمک کند.

تقویت استخوان ها

به طور متوسط، مردم در یک زمان نصف آووکادو می خورند. این 15 درصد از نیاز روزانه به ویتامین K را به یک بزرگسال می دهد. این ماده مغذی ممکن است به بهبود تراکم استخوان و جلوگیری از شکستگی کمک کند. تکه های آووکادو را در سالاد اسفناج با ماهی سالمون، ماهی تن یا تخم مرغ بریزید تا ویتامین K بیشتری همراه با ویتامین D، ماده مغذی دیگری که برای سلامت استخوان ها ضروری است، دریافت کنید.

قند خون سالم

از آنجایی که آووکادو دارای کربوهیدرات و قند کم و چربی و فیبر سالم بالایی است، آووکادو همه جعبه ها را بررسی می کند تا جایی که برای افراد دیابتی مناسب است. اگر اکنون آن را ندارید اما نگران آینده هستید، این خبر خوب است: طبق یک مطالعه هاروارد، خوردن یک رژیم غذایی گیاهی (شامل آووکادو) می تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را تا حدود 20 درصد کاهش دهد. که 200000 نفر را به مدت 20 سال ردیابی کرد.

مراقبت از پوست

چه آن را بخورید و چه آن را به صورت ماسک درست کنید، آووکادو برای پوست شما عالی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن، مانند ویتامین C، می توانند با صاف کردن چین و چروک ها، به جوان ماندن پوست شما کمک کنند. و همان مواد مغذی که از چشمان شما محافظت می کند، از پوست شما در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش نیز محافظت می کند. خمیر آووکادو ممکن است به بهبود زخم کمک کند، بنابراین می توانید آن را روی آفتاب سوختگی بمالید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...