هلو چه خواصی دارد؟ هلوهای تابستانی یکی از بهترین اختراعات طبیعت هستند. آنها نرم و شیرین هستند، بوی الهی دارند، طعم خوبی به صورت پخته یا تازه دارند و مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.
هلو دارای فواید بالقوه زیادی برای سلامتی است، از جمله بهبود هضم، قلب سالم، سیستم ایمنی قوی و بهبود علائم آلرژی. ماکسین اسمیت، متخصص تغذیه، RDN، LD، توضیح می دهد که چرا این میوه فازی بسیار مشتاق هلو است.
ارزش غذایی هلو
هلو نوعی میوه هسته دار به همراه آلو، زردآلو، گیلاس و شلیل است. همانطور که از نام آن پیداست، میوه های هسته دار دارای یک گودال مرکزی شبیه سنگ هستند. هلو در انواع سفید و زرد موجود است و دارای مزایای تغذیه ای متعددی است.
یک هلوی بزرگ (حدود 147 گرم) حدوداً موارد زیر را دارد:
68 کالری
2 گرم فیبر.
1.3 گرم پروتئین
هلو همچنین منبع متوسطی از ویتامین ها و مواد معدنی است، به ویژه:
ویتامین سی.
ویتامین A.
پتاسیم.
فواید هلو برای سلامتی
علاوه بر خوشمزه بودن، اسمیت برخی از چیزهای دیگری را که هلو برای آنها مفید است توضیح می دهد.
سلامت قلب
هلو چه خواصی دارد؟ همه انواع میوه ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب هستند، اما هلو ممکن است فواید خاصی داشته باشد. تحقیقات در مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره هلو می تواند به کاهش کلسترول و فشار خون بالا کمک کند.
هلو همچنین منبع متوسطی از پتاسیم است که یک ماده مغذی مهم برای کمک به کنترل فشار خون است.
بهبود هضم
اسمیت می گوید: هلو حاوی فیبر محلول و نامحلول است. فیبر محلول به تثبیت قند خون و کنترل سطح کلسترول کمک می کند. فیبر نامحلول به هضم غذا کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. خوردن پوست میوه می تواند مصرف فیبر را به حداکثر برساند.
علاوه بر فیبر خوب، هلو ممکن است از راه های دیگری نیز شکم شما را شاد نگه دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که چای و عصاره های ساخته شده از گل هلو ممکن است به بهبود هضم کمک کند.
کاهش التهاب
پلی فنل های گیاهی (ریز مغذی ها) و پری بیوتیک ها (باکتری های زنده) که در هلو و سایر غذاهای گیاهی یافت می شوند می توانند التهاب را کاهش دهند که به نوبه خود می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن از جمله بیماری قلبی، دیابت، سرطان را کاهش دهد. و بیماری آلزایمر.
سیستم ایمنی قوی تر
هلو چه خواصی دارد؟ پوست تیره و گوشت آبدار هلو حاوی آنتی اکسیدان های مفید از جمله ویتامین C، پلی فنول ها و کاروتنوئیدها است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی در گیاهان هستند که با آسیب سلولی مبارزه می کنند و رژیم های غذایی غنی از آنتی اکسیدان می تواند به محافظت از بدن شما در برابر پیری و بیماری ها از جمله سرطان کمک کند. در واقع، دانشمندان دریافتهاند که زنان یائسه که حداقل دو وعده هلو در هفته میخورند، کمتر به انواع خاصی از سرطان سینه مبتلا میشوند.
برخی تحقیقات همچنین دریافتند که عصاره های هسته هلو ممکن است پاسخ آلرژیک بدن را کاهش دهد. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما این یک اشاره جالب است که هلو ممکن است به طرق مختلف برای سیستم ایمنی بدن مفید باشد.
چشم سالم
اسمیت می گوید: هلو منبع متوسطی از بتاکاروتن است، رنگدانه قرمز نارنجی موجود در میوه ها. بدن بتا کاروتن را به ویتامین A تبدیل می کند، ویتامینی ضروری که برای بینایی سالم مهم است.
پوست صاف تر
برخی از تحقیقات آزمایشگاهی نشان دادند که وقتی روی پوست استفاده می شود، عصاره های ساخته شده از هسته هلو یا گل های هلو ممکن است آسیب اشعه ماوراء بنفش را کاهش دهد و به حفظ رطوبت پوست کمک کند. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما دلیل احتمالی دیگری برای دوست داشتن هلو است.
نحوه چیدن (و نگهداری) هلو
هنگام خرید راهروی محصولات، بینی خود را دنبال کنید. هلوهای با بوی شیرین رسیده ترین و خوش طعم ترین ها هستند.
اگر هلوهای شما خیلی سفت هستند و عطر زیادی ندارند، بگذارید چند روز در دمای اتاق برسند. برای اینکه هلوهای رسیده خراب نشوند، آنها را در یخچال قرار دهید. همچنین می توانید هلوهای تازه را برش داده و فریز کنید تا بعدا استفاده کنید.
هلو چه خواصی دارد؟ اسمیت می گوید: «هلوهای تازه نسبت به همتایان کنسرو شده خود آنتی اکسیدان بیشتری دارند، و هلوهای کنسرو شده اغلب پوست کنده می شوند، که فرصتی از دست رفته است، زیرا پوست نرم و کدر جایی است که آنتی اکسیدان های زیادی پیدا می شود.»
به علاوه، کنسرو هلو اغلب در شربت قندی خیس می شود. اگر هلو کنسرو شده را انتخاب می کنید، برچسب تغذیه را بخوانید تا از قندهای اضافه شده خودداری کنید.
چگونه هلو بخوریم
هلو به طرز شگفت انگیزی همه کاره است. آنها را می توان کبابی، سرخ کرده یا پخته کرد. خلاق باش:
هلو را با انواع توت ها و کمی شکلات تلخ برای یک دسر سالم همراه کنید.
هلو را به یک سالسا شیرین و تند خرد کنید.
هلو را گریل کنید تا با گوشت خوک همراه شود یا در دسری با ادویه دارچینی سرو کنید.
هلوهای تازه یا یخ زده را با یک اسموتی خامه ای مخلوط کنید.
هلو ورقه شده را به سالاد، بلغور جو دوسر یا ماست اضافه کنید تا یک خوراکی شیرین داشته باشید.
یا آن را ساده نگه دارید و از هلوی تازه و آبدار به تنهایی لذت ببرید. این میوه لذیذ چیزی جز هسته است! (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949