وبلاگ

میگو یونانی با گوجه فرنگی و فتا

میگو یونانی با گوجه فرنگی و فتا : این دستور پخت میگو یونانی پر طعم (ساگاناکی میگو) در 30 دقیقه یا کمتر جمع می شود! مقداری میگو را در یک سس گوجه‌فرنگی خوش طعم با ادویه‌ها، سبزی‌های تازه، سیر و کمی آب لیمو بپزید و سپس آن را با مقداری پنیر فتا خامه‌ای خرد شده تمام کنید.

میگو یونانی آسان با گوجه فرنگی و فتا.
میگو یکی از مواد با ارزش مدیترانه ای است که می توانید تنها در چند دقیقه آن را به یک شام خوشمزه تبدیل کنید!

از سوپ گرفته تا پاستا، و کباب، این لقمه های کوچک و چاق و چله با تلاش بسیار کمی عامل «فانتزی» را تقویت می کنند. و اگر شما هم شبیه من هستید و عاشق طعم های تند یونانی هستید، می خواهید این ساگاناکی میگو را در اسرع وقت امتحان کنید!

میگو یونانی با سس گوجه فرنگی دلچسب، روشن و سرشار از طعم سیر، گیاهان تازه، روغن زیتون و آب لیمو است. پنیر فتا خامه ای خرد شده و مشتی سبزی تازه غذا را به زیبایی تمام می کند.

با مرینیت کردن میگوها برای مدت کوتاهی شروع کنید و اجازه دهید تا زمانی که روی سس گوجه فرنگی اعتیاد آور کار می کنید بمانند. وقتی سس آماده شد، میگوها را داخل آن بریزید تا بپزد (این فقط چند دقیقه طول می کشد)، و آن را آماده کنید! یک شام 30 دقیقه ای به اندازه کافی شیک برای پذیرایی از مهمانان، اما همچنین به اندازه کافی سریع برای هر شب هفته!

میگو یونانی با گوجه فرنگی و فتا

ساگاناکی میگو چیست؟

ساگاناکی به انواع غذاهای یونانی گفته می شود که در ماهیتابه کوچک دو دسته پخته می شوند. محبوب ترین غذای ساگاناکی فتا ساگاناکی است که در آن پنیر فتا را سرخ می کنند تا نرم شود و با عسل می ریزند.

در یونان، ساگاناکی میگو را می توانید در بیشتر منوها پیدا کنید. این یک غذای تابستانی دوست داشتنی است که معمولاً به عنوان مزه همراه با نوشیدنی های خوشبو مانند اوزو (الکل یونانی با طعم بادیان) یا شراب سفید سرو می شود.

نه تنها اوزو اغلب با ساگاناکی میگو سرو می شود، بلکه معمولاً در دستور غذا نیز گنجانده می شود! چون چیزی در دست نداشتم، ترجیح دادم آن را کنار بگذارم – به من اعتماد کنید، طعم آن را به خطر نمی اندازید!

اگر اوزو دارید، ¼ فنجان را به همراه گوجه فرنگی به ماهیتابه اضافه کنید. و، در حالی که در آن هستید، چرا یک کوکتل اوزو سریع ننوشید تا هنگام آشپزی از آن بنوشید؟

میگو در سس گوجه فرنگی، به سبک خانواده در تابه پخت و پز سرو می شود.
نحوه خرید میگو
میگوی تازه یا منجمد در این دستور غذا جواب می دهد، و من قصد دارم نکاتی را برای خرید میگو به شما ارائه دهم، از نحوه تشخیص اینکه آیا میگو خوب است تا رمزگشایی از اندازه های مختلف میگو.

اگر میگوی تازه می‌خرید، باید به چند نکته توجه کنید:

میگو باید روی یک بستر ضخیم از یخ، با نوعی پوشش نمایش داده شود. این کار از فاسد شدن میگو جلوگیری می کند.
میگوی تازه باید بوی کمی داشته باشد یا هیچ بویی نداشته باشد. اگر میگو بوی تند یا نامطبوع دارد از آن اجتناب کنید.
میگوهای منجمد باید در یک کیسه کاملاً در بسته وارد شوند. اگر کیف به هر نحوی آسیب دید از خرید آن خودداری کنید. علاوه بر این، میگوی منجمد باید جامد باشد. اگر بتواند خم شود، احتمالاً ذوب شده یا ذوب می شود. اگر روی بسته بندی کریستال های یخ وجود داشته باشد، می تواند نشان دهنده سوختن میگو در فریزر باشد.

حالا به اندازه برای این دستور، من میگو بزرگ یا جامبو را توصیه می کنم. اما به چه معنا است؟ اندازه میگو با توجه به تعداد میگوی مورد نیاز برای تشکیل یک پوند تعیین می شود. به زبان ساده، هر چه تعداد میگو در هر پوند بیشتر باشد، میگو کوچکتر است.

ساگاناکی میگو بهتر است با میگوهای بزرگتر درست شود، زیرا می خواهید در حین پختن آنها چاق و آبدار بمانند، که وقتی خیلی کوچک هستند ممکن است سخت باشد. بنابراین به دنبال میگو باشید که دارای برچسب “31/35” یا “21/25” باشد.

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...