غذاهایی برای کاهش قند خون : غذاهای دریایی، از جمله ماهی و صدف، منبع ارزشمندی از پروتئین، چربی های سالم، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند که ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کنند.
پروتئین برای مدیریت قند خون ضروری است. به هضم آهسته کمک می کند، از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می کند و احساس سیری را افزایش می دهد. به علاوه، ممکن است به جلوگیری از پرخوری و ترویج کاهش چربی اضافی بدن کمک کند، دو اثر ضروری برای سطح قند خون سالم
نشان داده شده است که مصرف زیاد ماهی های چرب مانند سالمون و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک می کند.
به عنوان مثال، در یک مطالعه کوچک با 68 شرکتکننده، بزرگسالان دارای اضافه وزن یا چاقی که 26 اونس (اونس) یا 750 گرم (گرم) ماهی چرب در هفته مصرف میکردند، در مقایسه با افرادی که بدون چربی مصرف میکردند، بهبود قابلتوجهی در سطح قند خون بعد از غذا داشتند. ماهی
کدو تنبل و تخمه کدو تنبل
کدو تنبل با رنگ روشن و سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان، انتخابی عالی برای تنظیم قند خون است. کدو تنبل یک درمان سنتی دیابت در بسیاری از کشورها از جمله مکزیک و ایران است
کدو تنبل سرشار از کربوهیدرات به نام پلی ساکارید است که به دلیل پتانسیل تنظیم قند خون مورد مطالعه قرار گرفته است. نشان داده شده است که درمان با عصاره و پودر کدو تنبل به میزان قابل توجهی سطح قند خون را در مطالعات محدود انسانی و حیوانات کاهش می دهد
با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه کدو تنبل کامل ممکن است برای قند خون مفید باشد، مورد نیاز است.
دانههای کدو تنبل سرشار از چربیها و پروتئینهای سالم هستند که آنها را به گزینهای عالی برای مدیریت قند خون تبدیل میکند
یک مطالعه کوچک در سال 2018 با 40 شرکتکننده نشان داد که مصرف 2 اونس (65 گرم) دانه کدو تنبل قند خون پس از غذا را تا 35 درصد در مقایسه با گروه کنترل کاهش
آجیل و کره آجیل
تحقیقات نشان داده است که خوردن آجیل ممکن است راهی موثر برای کمک به تنظیم سطح قند خون باشد.
در یک مطالعه کوچک روی 25 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، مصرف هر دو بادام زمینی و بادام در طول روز به عنوان بخشی از رژیم کم کربوهیدرات باعث کاهش سطح قند خون ناشتا و پس از غذا شد.
همچنین، یک بررسی نشان داد که مصرف انواع مختلف آجیل درختی منجر به کاهش سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود. با این حال، نویسندگان خاطرنشان کردند که نتایج از نظر بالینی قابل توجه نبودند و تحقیقات بیشتری لازم است.
بامیه
غذاهایی برای کاهش قند خون : بامیه میوه ای است که معمولاً مانند سبزیجات استفاده می شود. این منبع غنی از ترکیبات کاهش دهنده قند خون مانند پلی ساکاریدها و آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است.
دانه های بامیه به دلیل خواص قوی در کاهش قند خون ممکن است به عنوان یک درمان طبیعی برای دیابت مفید باشد.
Rhamnogalacturonan، پلی ساکارید اصلی در بامیه، به عنوان یک ترکیب قوی ضد دیابت شناخته شده است. بعلاوه، بامیه حاوی فلاونوئیدهای ایزوکورسیترین و کورستین 3-O-جنتیوبیوزید است که با مهار برخی آنزیم ها به کاهش قند خون کمک می کند.
اگرچه مطالعات حیوانی نشان می دهد که بامیه دارای خواص ضد دیابتی قوی است، مطالعات تحقیقاتی انسانی مورد نیاز است.
بذر کتان
بذر کتان سرشار از فیبر و چربی های سالم است و ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند.
در یک مطالعه 8 هفته ای روی 57 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، کسانی که روزانه 7 اونس (200 گرم) ماست 2.5 درصد چربی حاوی 1 اونس (30 گرم) بذر کتان مصرف کردند، کاهش قابل توجهی در HbA1c را تجربه کردند – نشانگر طولانی مدت اصطلاح تنظیم قند خون – در مقایسه با کسانی که ماست ساده مصرف می کردند.
علاوه بر این، بررسی 25 مطالعه کنترل شده نشان داد که خوردن دانه کتان کامل منجر به بهبود قابل توجهی در تنظیم قند خون می شود.
لوبیا و عدس
غذاهایی برای کاهش قند خون : لوبیا و عدس سرشار از منیزیم، فیبر و پروتئین هستند. این مواد مغذی ممکن است بتوانند به کاهش قند خون کمک کنند. آنها به خصوص سرشار از فیبر محلول و نشاسته مقاوم هستند که به کند شدن هضم کمک می کند و ممکن است پاسخ قند خون را بعد از غذا بهبود بخشد.
به عنوان مثال، مطالعه ای روی 12 زن نشان داد که افزودن لوبیا سیاه یا نخود به وعده غذایی برنج به طور قابل توجهی سطح قند خون پس از غذا را در مقایسه با خوردن برنج به تنهایی کاهش می دهد .
بسیاری از مطالعات دیگر نشان دادهاند که خوردن لوبیا و عدس میتواند به تنظیم قند خون کمک کند و احتمالاً به محافظت در برابر ابتلا به دیابت کمک میکند.
کیمچی و کلم ترش
غذاهای تخمیر شده مانند کیمچی و کلم ترش حاوی ترکیبات تقویت کننده سلامتی از جمله پروبیوتیک ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. تحقیقات این ترکیبات را با بهبود قند خون و حساسیت به انسولین مرتبط میداند
یک بررسی در سال 2021 به این نتیجه رسید که غذاهای پروبیوتیک تأثیر قابل توجهی بر تنظیم قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارند. محققان خاطرنشان کردند که این غذاها بیشترین تأثیر را بر روی افرادی که دیابت آنها به خوبی مدیریت نشده است و افرادی که تحت درمان با انسولین قرار نمیگیرند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949