وبلاگ

فواید تخم کدو برای سلامتی

فواید تخم کدو برای سلامتی : دانه های کدو تنبل دانه هایی هستند که در داخل کدو تنبل رشد می کنند. آنها پروتئین، چربی غیر اشباع، فیبر، منیزیم، آنتی اکسیدان ها و غیره را فراهم می کنند. دانه های کدو تنبل را می توان به عنوان یک میان وعده، به عنوان یک ماده غذایی یا در محصولات مختلفی از جمله توفو تخم کدو، کره تخم کدو و پودر پروتئین دانه کدو تنبل میل کرد.

در اینجا بیشتر در مورد فواید و تغذیه دانه کدو تنبل و همچنین راه های خوردن آنها توضیح داده شده است.

فواید

دانه های کدو تنبل سرشار از مواد مغذی هستند که برای کمک به عملکرد شما لازم است. علاوه بر فواید تغذیه‌ای که دانه‌های کدو تنبل دارند، ممکن است برخی از فواید مستقیم برای سلامتی مصرف این دانه‌ها نیز وجود داشته باشد.

آنتی اکسیدان ها را تامین کنید

تخمه کدو حاوی آنتی اکسیدان هایی از جمله فنول ها و فلاونوئیدها است.

فنل ها به دفع ترکیبات آسیب رسان سلولی در بدن کمک می کنند که ممکن است از پیری و بیماری محافظت کند. اثرات ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها نیز به خوبی مستند شده است.

فلاونوئیدها با طیف گسترده ای از اثرات ارتقاء دهنده سلامتی، از جمله محافظت در برابر سرطان، سخت شدن شریان ها و بیماری آلزایمر مرتبط هستند. مانند فنل ها، فلاونوئیدها با ترکیباتی مقابله می کنند که به سلول های سالم آسیب می رسانند و اثرات ضد التهابی قوی دارند.

این اثرات آنتی اکسیدانی ممکن است با دانه های برشته شده کدو تنبل بیشتر باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که دانه‌های کدو تنبل پس از برشته کردن، فنل‌ها و فلاونوئیدهای بیشتری دارند.1 تخمه کدو تنبل بوداده برای خرید در دسترس است، اما برشته کردن تخمه کدو تنبل نیز کاری است که مردم ممکن است با دانه‌هایی که هنگام حک کردن کدو می‌تراشند انجام دهند.

حاوی چربی خوب

در هر وعده 1 اونس (حدود یک چهارم فنجان) دانه کدو تنبل چربی بیشتری نسبت به پروتئین یا کربوهیدرات دارد. آن چربی عمدتاً چربی تک غیراشباع و چند غیراشباع است

نشان داده شده است که هر دو نوع چربی سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهند که می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد.

فواید تخم کدو برای سلامتی

سرشار از منیزیم

تخمه کدو تنبل منبع اصلی منیزیم است. این ماده معدنی برای بیش از 300 واکنش در بدن از جمله حفظ عملکرد عصب و ماهیچه، حمایت از سیستم ایمنی سالم، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و تقویت استخوان ها مورد نیاز است. منیزیم همچنین به بدن در تولید انرژی و مدیریت سطح قند خون کمک می کند

ممکن است به کاهش خطر سرطان سینه کمک کند

فیتواستروژن ها ترکیبات طبیعی در برخی غذاها مانند دانه کدو تنبل هستند که شبیه هورمون استروژن هستند.

یک مطالعه آلمانی در میان زنان یائسه به بررسی ارتباط غذاهای غنی از فیتواستروژن و خطر ابتلا به سرطان سینه پرداخت. محققان داده‌های بیش از 8000 زن را جمع‌آوری کردند و به این نتیجه رسیدند که مصرف غذاهای حاوی فیتواستروژن، از جمله دانه کدو تنبل، با کاهش قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان سینه در مقایسه با نخوردن این غذاها مرتبط است.

با این حال، تحقیقات دیگر در مورد رابطه بین فیتواستروژن ها و سرطان سینه مختلط بوده است، بنابراین تحقیقات بیشتری برای دانستن اینکه آیا تأثیر مثبتی وجود دارد یا خیر، مورد نیاز است.

عصاره آنها ممکن است به سلامتی کمک کند

فواید تخم کدو برای سلامتی : تحقیقات انسانی در مورد پیامدهای مستقیم سلامت مربوط به خوردن خود تخمه کدو تنبل در واقع محدود است. اما مطالعاتی در مورد اینکه چگونه محصولات دانه کدو تنبل، مانند عصاره ها و روغن ها، می توانند برای سلامتی مفید باشند، وجود دارد

مطالعات کوچک و عمدتاً اولیه نشان داده اند که مکمل دانه کدو تنبل ممکن است:

کاهش علائم بزرگی پروستات، مانند بیدار شدن در نیمه شب برای ادرار کردن، برای مردان 50 تا 75 ساله.
بهبود سلامت قلب در زنانی که یائسه شده اند، مانند کاهش فشار خون و بهبود جریان خون.
با کاهش علائمی مانند تکرر ادرار، مثانه بیش فعال را مدیریت کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...