وبلاگ

طرز تهیه چای دارچینی

طرز تهیه چای دارچینی : چای دارچین یک نوشیدنی گرم آرامش بخش است که سرشار از آنتی اکسیدان است. این دستور العمل عالی برای نوشیدن در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا یا هر زمانی که نیاز به گرم کردن داشتید است!

چای دارچین با چوب در بالا
فواید دارچین
چای دارچین برای چیست؟ دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص ضد التهابی قوی دارد.

اینجاست که چرا آن را دوست خواهید داشت:

دارچین ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد، زیرا سطح کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و همچنین ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
این ادویه همچنین ممکن است به طور چشمگیری مقاومت به انسولین را که در دیابت نوع 2 نقش دارد، کاهش دهد.
نشان داده شده است که دارچین با مهار آنزیم های گوارشی برای کاهش سرعت هضم کربوهیدرات ها، سطح قند خون را کاهش می دهد.
ترکیب دیگری در دارچین نشان داده شده است که انسولین را تقلید می کند، که همچنین می تواند به دلیل توانایی آن در کاهش قند خون باشد.
دارچین همچنین ممکن است به مهار تجمع تاو در مغز، که با بیماری آلزایمر مرتبط است، کمک کند.
نشان داده شده است که روغن دارچین در برابر عفونت های تنفسی ناشی از قارچ ها موثر است.
اثرات ضد میکروبی آن می تواند در جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز موثر باشد.
امتیاز دیگر؟ دم کردن این چای دارچینی در آشپزخانه، بوی خانه شما را شگفت‌انگیز می‌کند!

طرز تهیه چای دارچین
برای تهیه چای دارچین، به سادگی چوب دارچین و آب را با هم بجوشانید. من از 1 چوب دارچین در هر 1 فنجان آب استفاده می کنم.

درست مانند درست کردن چای زنجبیل یا چای سنجد، این دو ماده را حدود 15 دقیقه با هم می جوشانید. سپس چوب‌های دارچین (و تکه‌های کوچکی که ممکن است در حین کار از بین برود) را صاف کرده و گرم سرو کنید.

چای دارچین آب پز شده در فنجان
چای دارچین به تنهایی طعم کمی شیرین و تند دارد، بنابراین اگر نمی خواهید چیزی به آن اضافه کنید. با این حال، با فشار دادن آب لیموی تازه و کمی عسل نیز خوشمزه است.

طرز تهیه چای دارچینی

واقعیت جالب: اضافه کردن آب لیمو به چای باعث می شود رنگ آن روشن تر شود. وقتی آب لیمو را اضافه می‌کنید، نگاه کنید که از رنگ قرمز کهربایی به رنگ زرد-نارنجی روشن درست جلوی چشمانتان تغییر می‌کند!

چای دارچین با و بدون آب لیمو
کدام نوع دارچین بهترین است؟
انواع مختلفی از دارچین موجود است، اما آنها را به دو دسته تقسیم می کنند: Cassia و Ceylon.

در اینجا تفاوت بین این دو وجود دارد:

دارچین سیلان. این دارچین به عنوان دارچین “واقعی” شناخته می شود، اگرچه هر دو گونه دارچین از یک خانواده درختان می آیند. چوب دارچین سیلان دارای رنگ قهوه ای کم رنگ است که لایه های نازک و چندگانه داخل آن چرخانده شده است. کمی گران‌تر است و پیدا کردن آن در فروشگاه‌های مواد غذایی سخت‌تر است. طعم ملایم تر و لطیفی دارد که مردم به دنبال آن هستند، به خصوص زمانی که دارچین طعم ستاره ای در دستور غذای شما باشد.
دارچین کاسیا. این رایج‌ترین گونه‌ای است که در فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا می‌کنید. چوب‌ها قهوه‌ای تیره‌تر هستند، در ورقه‌های ضخیم‌تر و منفرد رول می‌شوند. (اینها احتمالاً همان چیزی است که وقتی به شکل چوب دارچین فکر می کنید به آن فکر می کنید.) دارچین کاسیا از نظر طعم قوی تر است و در سه نوع اندونزیایی، سایگون و چینی وجود دارد.
آیا نوشیدن روزانه بی خطر است؟
دارچین به طور کلی در مقادیر کم بی خطر در نظر گرفته می شود، اما مانند تقریبا همه چیز، می توانید در مصرف آن زیاده روی کنید.

دارچین کاسیا حاوی ترکیبی به نام کومارین است و خوردن بیش از حد کومارین با سمیت کبد مرتبط است. حتی فقط 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده در روز می تواند در مورد دارچین کاسیا بسیار زیاد باشد (بر اساس این مطالعه بسته به وزن بدن شما)، در حالی که به نظر می رسد دارچین سیلان فقط مقادیر کمی کومارین دارد.

بنابراین، اگر می توانید از چوب دارچین سیلان هنگام تهیه این چای استفاده کنید، ایده خوبی به نظر می رسد.

چای دارچین با عسل
چای دارچین با چوب در بالا
چای دارچین آسان
4.86 از 7 رای
چای دارچین یک نوشیدنی گرم و کمی تند است که سرشار از آنتی اکسیدان است! برای فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، یا هر زمانی که می‌خواهید با یک نوشیدنی دنج خود را گرم کنید، عالی است.
دستور العمل چاپ
دستور پین
نرخ دستور العمل
زمان آماده سازی:
2 دقیقه
زمان پخت:
15 دقیقه متر

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...