وبلاگ

انواع صبحانه با تخم مرغ

تخم مرغ یک ماده غذایی همه کاره است که می تواند برای ایجاد طیف گسترده ای از گزینه های صبحانه خوشمزه و مغذی استفاده شود. در اینجا انواع صبحانه با تخم مرغ همراه با دستور پخت آنها به شماعزیزان ارائه داده شده است:

 

تخم مرغ هم زده کلاسیک: تخم مرغ ها را کمی هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و در تابه نچسب با کمی کره یا روغن بپزید تا پف کند و به سلیقه شما پخته شود.

به تعداد دلخواه تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و کمی با چنگال یا همزن بزنید.

تخم مرغ های زده شده را در صورت تمایل با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و مقدار کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید.

تخم مرغ های زده شده را داخل تابه بریزید و اجازه دهید بدون هم زدن چند ثانیه بپزند.

با استفاده از کاردک، تخم مرغ ها را به آرامی هم بزنید تا به غلظت دلخواه شما (نرم و خامه ای یا کاملا سفت شود) بپزند.

بلافاصله با نان تست یا هر طرف دیگری که دوست دارید سرو کنید.

 

املت: تخم مرغ ها را با مواد غذایی مورد علاقه خود مانند پنیر، سبزیجات، ژامبون یا قارچ هم بزنید و در تابه بپزید تا تخم مرغ ها سفت شوند و مواد غذایی دیگر به خوبی پخته شوند.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید.

تخم مرغ های زده شده را داخل تابه بریزید، تابه را کج کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.

مواد غذایی دلخواه (پنیر، سبزیجات، ژامبون و غیره) را به نیمی از املت اضافه کنید.

پس از اینکه تخم‌مرغ‌ها جا افتادند، اما روی آن کمی آب بسته شد، املت را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند.

برای یک دقیقه یا بیشتر بپزید تا مواد پر شده گرم شوند و املت پخته شود.

املت را داخل بشقاب بریزید و داغ سرو کنید.

 

تخم مرغ بندیکت: تخم مرغ آب پز روی نان های فانتزی با بیکن یا ماهی قزل آلا دودی سرو می شود و روی آن سس مایونز ریخته می شود.

تخم‌مرغ‌ها را به آرامی در آب در حال جوشیدن با کمی سرکه بندازید. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا سفیده تخم مرغ جا بیفتد، اما زرده ها همچنان آبدار باشند.

مافین های انگلیسی یا نان فانتزی را برشته کنید و روی هر نیمه یک تکه بیکن کانادایی یا ماهی قزل آلای دودی قرار دهید.

هر نیمه مافین را با یک تخم مرغ آب پز بریزید.

سس مایونز را با قاشق روی تخم مرغ ها بریزید و با کمی جعفری یا پیازچه خرد شده تزئین کنید.

 

فریتاتا: شبیه املت است، اما مواد غذایی مورد علاقه تان را با تخم مرغ های زده شده مخلوط کرده و در فر می پزیم تا سفت شوند.

فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه هم بزنید و مواد پرکننده دلخواه (پنیر، سبزیجات، گوشت‌های پخته شده و …) را اضافه کنید.

یک ماهیتابه مخصوص فر را با کمی روغن روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و بگذارید چند دقیقه بپزد تا لبه های آن شروع به سفت شدن کند.

ماهیتابه را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید و حدود 15-20 دقیقه یا تا زمانی که فریتاتا کاملا سفت شود و روی آن کمی طلایی شود بپزید.

از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.

حتما بخوانید : صبحانه هایی که بچه ها دوست خواهند داشت

Burrito: تخم مرغ نیم پز، لوبیا قرمز، پنیر و سس سالسا پیچیده شده در تورتیلا مکزیکی یا نان فانتزی برای یک صبحانه کامل که میتوانید همه جا حمل کنید.

تخم مرغ ها را در تابه نچسب با کمی روغن یا کره هم بزنید تا کاملا بپزند.

یک تورتیلا را در یک تابه خشک یا مایکروویو برای چند ثانیه گرم کنید تا انعطاف پذیر شود.

تخم مرغ های همزده را با قاشق روی تورتیلا بریزید و لوبیا سیاه پخته شده، پنیر رنده شده و سالسا را ​​اضافه کنید.

تورتیلا را محکم بغلتانید تا به شکل بوریتو در بیاید و در حین حرکت کناره ها را تا کنید.

بوریتو را فوراً سرو کنید، یا آن را در فویل بپیچید تا یک صبحانه قابل حمل داشته باشید.

 

مفین تخم مرغ: تخم مرغ ها را با سبزیجات خرد شده، پنیر و بیکن یا سوسیس پخته شده هم بزنید، سپس مخلوط را در قالب مافین بریزید و بپزید تا سفت شود.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و قالب مافین را کمی چرب کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای با همزن بزنید و سبزیجات خرد شده، پنیر رنده شده و بیکن یا سوسیس پخته شده را اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ را در قالب مافین آماده شده بریزید و هر فنجان را حدود دو سوم پر کنید.

در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که مافین های تخم مرغ کاملا سفت شوند و روی آن کمی طلایی شود بپزید.

قبل از اینکه از قالب خارج کنید اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند. برای یک صبحانه سریع و گرم سرو کنید یا در یخچال بگذارید.

 

شاکشوکا: تخم مرغ آب پز در سس گوجه فرنگی و فلفل تند، همراه با نان خرد شده غوطه ور در آن سرو می شود.

مقداری روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده را تفت دهید تا نرم شوند.

سیر له شده، گوجه فرنگی خرد شده و ادویه های دلخواه (مانند زیره، پاپریکا و فلفل قرمز) را اضافه کنید.

سس گوجه فرنگی را حدود 10 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

چاله های کوچکی در سس ایجاد کنید و در هر چاه تخم مرغ ها را بشکنید.

روی ماهیتابه را بپوشانید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که سفیده‌ها سفت شوند، در سس بپزند، اما زرده‌ها همچنان آبدار باشند.

شاکشوکا را با نان خرد شده برای غوطه ور کردن سرو کنید و با سبزیجات تازه مانند گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

 

تست تخم مرغ و آووکادو: تخم مرغ آب پز یا سرخ شده روی نان تست غلات کامل همراه با آووکادوی ورقه شده و کمی نمک و فلفل سرو می شود.

تخم مرغ ها را به دلخواه تفت دهید یا سرخ کنید.

در حالی که تخم مرغ ها در حال پختن هستند، برش های نان سبوس دار را برشته کنید.

آووکادوی رسیده را روی نان برشته له کرده و به طور یکنواخت پخش کنید.

تخم مرغ های پخته شده را روی آووکادو قرار دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

در صورت تمایل، مقداری سس تند یا تکه های فلفل قرمز برای طعم بیشتر اضافه کنید.

مقاله مرتبط: پیشنهادات یه صبحانه سالم

تخم مرغ و سبزیجات سرخ یا پخته شده: تخم مرغ ها را هم بزنید و با مخلوطی از سبزیجات رنگارنگ سرخ کنید تا صبحانه ای سالم و رضایت بخش داشته باشید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی هم بزنید و کنار بگذارید.

در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

مخلوطی از سبزیجات رنگارنگ (مانند فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، هویج، نخود برفی) را اضافه کنید و تفت دهید تا ترد شوند.

سبزیجات را به یک طرف تابه فشار دهید و تخم مرغ های هم زده را در طرف دیگر بریزید.

تخم مرغ ها را هم بزنید تا پخته شوند سپس با سبزیجات مخلوط کنید.

با سس سویا یا سس سرخ شده مورد علاقه تان مزه دار کنید و داغ سرو کنید.

 

تخم‌مرغ و اسفناج: تخم‌مرغ‌های همزده با اسفناج سرخ‌شده، پنیر فتا، و مقداری سس بالزامیک، که در تورتیلای سبوس‌دار مکزیکی یا نان لواش پیچیده شده‌اند.

اسفناج را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا پخته شود.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی هم بزنید و روی اسفناج‌ها در ماهیتابه بریزید.

پنیر فتا را روی تخم مرغ و اسفناج خرد کرده و با سس بالزامیک بریزید.

تخم‌مرغ‌ها را گهگاهی هم بزنید تا کاملاً هم زده و بپزند.

یک تورتیلای سبوس دار را گرم کنید و مخلوط تخم مرغ و اسفناج را با قاشق روی آن بریزید.

نان تورتیلا را حلقه حلقه کنید تا شکل بگیرد و لذت ببرید.

 

سالاد تخم مرغ: داخل یک ظرف سبزی را با تخم مرغ آب پز، گوجه گیلاسی، تکه های آووکادو و سس مورد علاقه خود پر کنید و نوش جان کنید.

روی یک بشقاب یک لایه از سبزیجات مخلوط بچینید.

تخم مرغ های آب پز را برش داده و روی سبزی ها قرار دهید.

گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده، آووکادوی ورقه شده و سایر مواد سالاد دلخواه را اضافه کنید.

سس مورد علاقه خود را روی سالاد بریزید و به آرامی بریزید تا ترکیب شود.

 

به یاد داشته باشید که تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد، بنابراین برای تهیه صبحانه ایده‌آل خود، با مواد و تکنیک‌های مختلف آشپزی آزمایش کنید. علاوه بر این، تخم مرغ مملو از پروتئین و مواد مغذی است که آنها را به روشی مغذی و رضایت بخش برای شروع روز تبدیل می کند.

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...