وبلاگ

غذاهایی برای تسکین معده

غذاهایی برای تسکین معده : شما احساس را می دانید. این می تواند حالت تهوع خفیف یا جویدن کسل کننده باشد. ممکن است سوختگی آزاردهنده داشته باشید. با این حال، احساس خوبی ندارد. و نمی توانید بفهمید که آیا خوردن آن را بهتر می کند یا بدتر.

تامارا دوکر فرومن، MS، RD، نویسنده کتاب The Bloated Belly Whisperer می گوید که ترشی معده می تواند دلایل زیادی داشته باشد. برخی از افراد (*دست را بالا می برد*) به سادگی بیشتر مستعد حالت تهوع و سوء هاضمه گاه به گاه هستند. اما چند محرک رایج وجود دارد:

الکل: الکل دستگاه گوارش را تحریک می کند. هرچه بیشتر بنوشید و الکل طولانی تری با دستگاه گوارش شما تماس داشته باشد، احساس بدتری خواهید داشت – به خصوص روز بعد.
معده خالی: زمانی که فاصله زیادی بین غذا خوردن دارید، معده شما اسید ترشح می کند و PH کاهش می یابد و محیط اسیدی تری ایجاد می کند. که می تواند منجر به حالت تهوع یا رفلاکس شود.
خوردن بیش از حد: هنگامی که معده شما پر از غذا است، اسفنکتر بین معده و مری بیشتر مستعد شل شدن و باز شدن است و به محتویات اجازه می دهد پاشیده شوند.
غذاهای مشکل ساز: گوجه فرنگی، سیر، پیاز، نعناع و غذاهای پرچرب همگی می توانند باعث شل شدن و باز شدن اسفنکتر شوند (به خصوص اگر برخی از این غذاها در یک وعده غذایی مصرف شوند – فکر کنید: یک شام ایتالیایی بزرگ!). همه با این غذاها مشکلی ندارند، اما ارزش بررسی کردن را دارند.
غذاهایی که می توانند تسکین دهند

غذاهایی برای تسکین معده

به گفته فرومن، در اینجا غذاهایی وجود دارد که می توانند به طور طبیعی ترش شدن معده را کاهش دهند.

زنجبیل: هزاران سال است که از آن به عنوان یک درمان طبیعی استفاده می شود، و در واقع داده های خوبی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند حالت تهوع را تسکین دهد. فرومن جویدن زنجبیل، چای زنجبیل یا آلو زنجبیل واقعی (برچسب ها را بررسی کنید!) را به بیمارانش توصیه می کند.

نعناع فلفلی: می‌تواند به کاهش نفخ بعد از غذا کمک کند (و برای انواع دیگر دردهای شکمی مورد مطالعه قرار گرفته است)، بنابراین برای آرام‌تر شدن شکم بعد از غذا، نوشیدن یک فنجان چای نعناع را در نظر بگیرید. اما اگر رفلاکس دارید از خود دور شوید، زیرا نعناع می تواند محرک باشد.

شیر: اگرچه از نظر فنی قلیایی نیست، اما نسبت به بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها به pH خنثی نزدیک تر است. می تواند شکم شما را بپوشاند و به آرام شدن آن کمک کند. کلسیم موجود در شیر نیز یک بافر اسیدی است.

غذاهایی برای تسکین معده : شیرین بیان: معامله واقعی (ساخته شده با ریشه شیرین بیان) حاوی ترکیبی است که باعث می شود سلول های معده مخاط بیشتری تولید کنند که به عنوان یک پوشش محافظ برای معده عمل می کند. سعی کنید شیرین بیان را بجوید (برچسب ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید شیرین بیان واقعی است!) یا نوشیدن چای شیرین بیان. به خاطر داشته باشید که مصرف شیرین بیان برای زنان باردار یا افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه نمی شود.

جوش شیرین: از آنجا که قلیایی است، می تواند به افزایش PH معده کمک کند. یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین را با یک فنجان آب مخلوط کنید و آن را بنوشید تا از بین برود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...