وبلاگ

چرا باید بیشتر کدو سبز بخوریم؟

چرا باید بیشتر کدو سبز بخوریم؟ فوق العاده کم کالری است یک فنجان نودل کدو سبز، با نام مستعار “زودل”، فقط 20 کالری دارد، در حالی که در هر فنجان پاستا معمولی بیش از 200 کالری انرژی دارد. من چیزی در برابر ماکارونی ندارم (بخوانید: نه، ماکارونی برای شما بد نیست)، اما با اضافه کردن رشته کدو سبز به رشته فرنگی های معمولی، مقدار بسیار بیشتری را بدون افزودن کالری زیادی دریافت می کنید – به علاوه چند سبزی را میل کنید. خدمات در این فرآیند. ابزار مارپیچ ساز سرگرم کننده ندارید؟ می توانید با یک پوست کن سبزیجات معمولی “روبان” کدو سبز درست کنید.

در حالی که کدوها در قاره آمریکا منشا گرفتند، این گونه خاص برای اولین بار در اوایل دهه 1800 در ایتالیا توسعه یافت.

کدو سبز در طب عامیانه برای درمان سرماخوردگی، درد و بیماری های مختلف استفاده می شود. با این حال، همه کاربردهای آن توسط علم پشتیبانی نمی شود.

در اینجا 12 مزیت مبتنی بر شواهد کدو سبز آورده شده است.

غنی از بسیاری از مواد مغذی

کدو سبز سرشار از چندین ویتامین، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی مفید است.

یک فنجان (223 گرم) کدو سبز پخته شده:

کالری: 17
پروتئین: 1 گرم
چربی: کمتر از 1 گرم
کربوهیدرات: 3 گرم
شکر: 1 گرم
فیبر: 1 گرم
ویتامین A: 40 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI)
منگنز: 16 درصد از RDI
ویتامین C: 14 درصد از RDI
پتاسیم: 13 درصد از RDI
منیزیم: 10 درصد از RDI
ویتامین K: 9 درصد از RDI
فولات: 8 درصد از RDI
مس: 8 درصد از RDI
فسفر: 7 درصد از RDI
ویتامین B6: 7٪ از RDI
تیامین: 5 درصد از RDI

چرا باید بیشتر کدو سبز بخوریم؟ همچنین حاوی مقادیر کمی آهن، کلسیم، روی و چندین ویتامین B دیگر است.

چرا باید بیشتر کدو سبز بخوریم؟

به ویژه، محتوای ویتامین A فراوان آن ممکن است بینایی و سیستم ایمنی شما را تقویت کند.

کدو سبز خام دارای مشخصات تغذیه ای مشابه با کدو سبز پخته است، اما با ویتامین A کمتر و ویتامین C بیشتر، یک ماده مغذی که با پختن کاهش می یابد.

خلاصه

کدو سبز حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید است. کدو سبز پخته به خصوص حاوی ویتامین A بالایی است، اگرچه کدو سبز خام کمی کمتر است.

آنتی اکسیدان بالا

کدو سبز همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که به محافظت از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.

کاروتنوئیدها – مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکاروتن – به ویژه در کدو سبز فراوان هستند.

اینها ممکن است برای چشم، پوست و قلب شما مفید باشد، و همچنین محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان، مانند سرطان پروستات.

تحقیقات نشان می دهد که پوست این گیاه دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. کدو سبز زرد ممکن است مقادیر کمی بالاتر از کدو سبز روشن داشته باشد.

خلاصه
کدو سبز دارای چندین آنتی اکسیدان است که ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشد. بالاترین سطوح در پوست میوه یافت می شود.

به هضم سالم کمک می کند

کدو سبز ممکن است از راه های مختلفی به هضم سالم کمک کند.

برای شروع، سرشار از آب است که می تواند مدفوع را نرم کند. این باعث می شود آنها راحت تر عبور کنند و احتمال یبوست شما را کاهش می دهد .

کدو سبز همچنین حاوی فیبر محلول و نامحلول است.

فیبر نامحلول به مدفوع حجیم می‌شود و به حرکت راحت‌تر غذا در روده کمک می‌کند و خطر یبوست را کاهش می‌دهد. اگر مایعات کافی در رژیم غذایی خود داشته باشید، این مزیت ترکیب می شود .

چرا باید بیشتر کدو سبز بخوریم؟ در همین حال، فیبر محلول، باکتری های مفیدی را که در روده شما زندگی می کنند تغذیه می کند. به نوبه خود، این باکتری های دوستدار اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs) تولید می کنند که سلول های روده شما را تغذیه می کند.

علاوه بر این، SCFA ها ممکن است به کاهش التهاب و علائم برخی اختلالات روده مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، بیماری کرون و کولیت اولسراتیو کمک کنند (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...