وبلاگ

فواید کینوا برای سلامتی

فواید کینوا برای سلامتی : کینوا به تازگی رایج شده است، اما بیش از 5000 سال است که توسط مردم بومی کوه های آند در آمریکای جنوبی کشت می شود. تکه‌های کینوا دانه‌های مسطح کینوا هستند که هنوز حاوی تمام مواد مغذی کینوا هستند، اما سریع‌تر پخته می‌شوند.

پروتئین کینوا بالاتر از هر غلات دیگری است، به قدری مغذی است که ناسا از آن برای تغذیه فضانوردان در ماموریت های فضایی طولانی مدت استفاده کرده است.

فواید سلامتی

برخلاف اکثر غذاهای گیاهی، کینوا یک پروتئین کامل است، به این معنی که حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است. آمینو اسیدها بلوک های سازنده پروتئین هایی هستند که ماهیچه ها، استخوان ها، پوست و خون شما را می سازند. 9 مورد طبقه بندی شده به عنوان “ضروری” باید روزانه از غذا به دست آیند – بدن شما نمی تواند آنها را تولید یا ذخیره کند – و کینوا همه 9 مورد را فراهم می کند.

پیشگیری از بیماری

USDA توصیه می کند که حداقل نیمی از غلاتی که می خورید غلات کامل مانند کینوا باشد. غلات تصفیه شده بیشتر فیبر، آهن و ویتامین های موجود در غلات کامل را از بین برده اند. گنجاندن غلات کامل در رژیم غذایی می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.

سلامت دستگاه گوارش

کینوا منبع عالی فیبر است. فیبر می تواند از یبوست پیشگیری یا درمان کند و ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد. همچنین به شما کمک می کند مدت بیشتری احساس سیری کنید، بنابراین ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

سلامت قلب

حفظ وزن سالم برای سلامت قلب مهم است. فیبر موجود در کینوا همچنین می تواند به سطح کلسترول و قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش دهد.

کینوا سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند از آسیب به قلب و سایر اندام ها جلوگیری کند. رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

فواید کینوا برای سلامتی

تغذیه
کینوا و تکه های کینوآ نیز منابع خوبی از:

فولات
اهن
تیامین
فلز مس
منیزیم
منگنز
فسفر
پتاسیم
فلز روی
مواد مغذی در هر وعده

نصف فنجان کینوا پخته شده حاوی:

کالری: 111
پروتئین: 4 گرم
چربی: 2 گرم
کربوهیدرات: 20 گرم
فیبر: 3 گرم
شکر: 1 گرم
چیزهایی که باید مراقب آنها باشید

فواید کینوا برای سلامتی : همانطور که در مورد بسیاری از سوپرغذاها وجود دارد، کینوا برای تولید تنقلات و غلات بسته بندی شده سالم تر از آنچه که هستند استفاده می شود. شکلات‌های کینوا و غلات شیرین شده اغلب هنوز هم قند بالایی دارند، بنابراین حتماً به حقایق تغذیه‌ای در مورد تمام محصولات فرآوری شده کینوآ توجه کنید.

طرز تهیه پرک کینوا و کینوا
کینوا یک پایه عالی برای سالاد است، زیرا می تواند سس را بدون لطافت خیس کند. به عنوان یک طرف خوش طعم، کینوا بستری دوست‌داشتنی برای مرغ، ماهی یا سبزیجات کبابی ایجاد می‌کند. اما باید به درستی تهیه شود، در غیر این صورت ممکن است طعم آن تلخ باشد.

تکه های کینوا را می توان مانند بلغور جو دوسر فوری پخت (به دستور العمل صبحانه سریع کینوا فلکس در زیر مراجعه کنید) یا به جای جو دوسر سریع در دستور العمل ها استفاده کرد.

کینوا پخته شده برای استفاده در دستور غذاها

برای تهیه 3 فنجان کینوا پخته شده:

1 فنجان کینوا خام را در یک آبکش مشبک قرار دهید و حداقل 30 ثانیه بشویید.
2 فنجان آب و کینوا آبکش شده را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.
حرارت را کم کنید و 10 تا 20 دقیقه بجوشانید تا تمام آب جذب شود.
درب قابلمه را ببندید و از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه دیگر دم بکشد.
کینوا مرزه با ذرت

برای تهیه 4 غذای جانبی:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
1 ½ فنجان ذرت را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و 10 دقیقه یا تا زمانی که ذرت شروع به قهوه ای شدن کند، بپزید و چند بار هم بزنید.
¾ فنجان کینوا آبکش شده و آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند.
1 ½ فنجان آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید، هم بزنید، روی آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید.
به مدت 15 دقیقه مزاحم نشوید. بررسی کنید که آیا دانه ها باز شده و نرم هستند یا خیر. اگر نه، به اندازه کافی آب گوشت یا آب اضافه کنید تا کینوآ نچسبد، روی آن را بپوشانید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
صبحانه پرک کینوا سریع

برای تهیه 3 فنجان پرک کینوا:

فواید کینوا برای سلامتی : 1 فنجان شیر و 1 فنجان آب را در قابلمه ای روی حرارت زیاد گرم کنید تا به جوش بیاید.
در این فاصله، 1 فنجان تکه های کینوآ را در یک تابه خشک تفت دهید تا طلایی شود. (این به تلخی آن کمک می کند و باعث می شود تکه های کینوا طعم شیرین تر داشته باشند.)
به مایع در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید یکی دو دقیقه بپزد و دوباره هم بزنید.
درست مانند بلغور جو دوسر فوری، تکه های کینوآ را می توان با انواع توت ها، موز برش داده شده، آجیل یا شیر اضافی تزئین کرد.

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...