فواید بادام هندی برای سلامتی : بادام هندی که به عنوان یک میان وعده، تاپینگ یا در سس و کره، سیر کننده است، به دلیل تطبیق پذیری و طعم غنی آن در سراسر جهان محبوبیت دارد.
بسیاری از مردم به طور منظم بادام هندی را بدون اینکه ریشه آن را بدانند، می خورند. آجیل ممکن است وقتی به عنوان میان وعده فروخته می شود خام و طبیعی به نظر برسد، اما در شکل تازه چیده شده اش، در واقع سمی است. تا زمانی که برشته نشده باشد نمی توان آن را با خیال راحت مصرف کرد.
حتی پس از عملیات حرارتی لازم، قسمت بیرونی بادام هندی باید برداشته شود تا به محصول خوش طعم داخل آن دسترسی پیدا کنید. این فرآیند پر زحمت نه تنها به دلیل قیمت بالای بادام هندی است، بلکه به دلیل موقعیت ارزشمند آن حتی در میان آجیل های مشابه است.
بادام هندی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی و همچنین چندین جزیره کارائیب است. هزاران سال است که در این مکان ها از آنها لذت می برند.
اروپایی ها در اواخر دهه 1500 با این آجیل مواجه شدند. پس از آن، آنها به سرعت به هند و بخش هایی از آفریقا گسترش یافتند. آنها در ایالات متحده محبوب نشدند تا زمانی که شرکت غذای جنرال شروع به ارسال آنها به صورت عمده در طول دهه 1920 کرد. با این حال، امروزه آمریکایی ها جزو متعهدترین مصرف کنندگان بادام هندی در جهان هستند.
فواید سلامتی
بادام هندی سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و آنتیاکسیدانهایی مانند پلی فنولها، فواید سلامتی قابل توجهی دارد.
کاهش کلسترول
بادام هندی قبلاً برای گنجاندن چربی های اشباع شده رپ بدی دریافت کرده بود، اما ممکن است آنطور که برچسب اشباع نشان می دهد مشکل ساز نباشد. بیشتر چربی موجود در بادام هندی از اسیدهای استئاریک به دست می آید که کارشناسان معتقدند تاثیر خنثی بر کلسترول خون دارد. تحقیقات نشان می دهد که افرادی که هر روز یک وعده کوچک بادام هندی می خورند، کاهش جزئی در کلسترول «بد» LDL مشاهده می کنند.
پیشگیری از بیماری های قلبی
علاوه بر کاهش میزان کلسترول LDL، بادام هندی به دلیل محتوای بالای منیزیم ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. مصرف مناسب منیزیم ممکن است خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی را کاهش دهد، که اغلب زمانی رخ می دهد که قلب خون کافی دریافت نمی کند.
پیشگیری از سکته مغزی
منیزیم موجود در بادام هندی ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند. این پیوند بیشتر برای سکته های هموراژیک، که از رگ ضعیف شده ای است که خون را به هنگام پاره شدن به بافت مغز می ریزد، ایجاد می شود.
پیشگیری یا مدیریت دیابت
بادام هندی کربوهیدرات کمی دارد، به خصوص در مقایسه با سایر تنقلات رایج. این امر تأثیر آنها را بر قند خون محدود می کند و آنها را به گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و همچنین کسانی که به دنبال پیشگیری از این بیماری هستند تبدیل می کند.
تغذیه
بادام هندی منبع فوقالعادهای از چربیهای سالم، از جمله انواع تک غیراشباع و چند غیراشباع است. این آجیل همچنین منبع متوسطی از پروتئین است. به همین دلیل، آنها اغلب به شدت در رژیم غذایی گیاهخواران و وگان ها استفاده می شوند.
بادام هندی منبع بسیار خوبی از موارد زیر است:
منیزیم
منگنز
فسفر
فلز روی
ویتامین B6
ویتامین K
مواد مغذی در هر وعده
یک وعده 1 اونس بادام هندی حاوی:
کالری: 165
پروتئین: 4 گرم
چربی: 14 گرم
کربوهیدرات: 9 گرم
فیبر: کمتر از 1 گرم
شکر: 1 گرم
چیزهایی که باید به آنها توجه کنید
فواید بادام هندی برای سلامتی : بادام هندی کالری بالایی دارد و بنابراین بهتر است در حد اعتدال مصرف شود. هنگام سرو این آجیل ها به خاطر داشته باشید که ممکن است برای برخی افراد واکنش های آلرژیک شدید ایجاد کنند.
طرز تهیه بادام هندی
بادام هندی تقریباً در تمام خواربار فروشی ها و تعاونی ها در تمام طول سال در دسترس است. آنها همچنین می توانند در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی خاص پیدا شوند.
در صورت خرید عمده، بادام هندی باید به ظرف دربسته منتقل شود. مهم نیست که چگونه آنها را ذخیره می کنند، آنها باید دور از منابع قابل توجه گرما نگهداری شوند. دمای اتاق برای نگهداری کوتاه مدت قابل قبول است. به مدت طولانی، بادام هندی را می توان در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.
در حالی که بادام هندی اغلب به تنهایی به عنوان یک میان وعده از آن لذت می برد، می تواند در انواع وعده های غذایی نیز گنجانده شود. آنها نه تنها طعم دلپذیری از آجیل را ارائه می دهند، بلکه یک ترد رضایت بخش نیز ارائه می دهند. این آنها را به گزینه ای عالی برای افزودن بافت به چندین غذا و محصولات پخته تبدیل می کند.
در اینجا چند راه راحت برای گنجاندن بادام هندی در وعده های غذایی و میان وعده های مورد علاقه خود آورده شده است:
فواید بادام هندی برای سلامتی : بادام هندی را با میوه های خشک، شکلات چیپسی و سایر آجیل ها ترکیب کنید تا یک ترکیب دنباله دار ایجاد کنید.
بادام هندی را با کاهوی رومی، گوجه فرنگی و مقداری روغن زیتون برای یک سالاد سالم و رضایت بخش بریزید.
به یک بسته حاوی مرغ مکعبی، خردل و سس مایونز اضافه کنید.
با نارگیل، شربت افرا و جو دوسر رول شده ترکیب کنید. این مواد را قبل از پخت مخلوط کنید تا گرانولا شکل بگیرد.
روی لوبیا سبز تفت داده شده بادام هندی نمکی بپاشید.
با ماست، گرانولا و میوه در یک پارفی خوش طعم میل کنید.
با برنج، سس سویا، مرغ و تکه های فلفل قرمز در آرام پز آماده کنید.
با نودل های lo mein که با سس صدف و سس سویا پوشانده شده اند، مخلوط کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949