مسیر بهبود سلامت : شما ممکن است تمام ریزمغذی های مورد نیاز بدن خود را دریافت نکنید. آمریکایی ها تمایل دارند غذاهای پر کالری و کم ریز مغذی بخورند. این غذاها اغلب حاوی قند اضافه شده، سدیم (نمک) و چربی های اشباع یا ترانس هستند. این نوع رژیم غذایی به افزایش وزن کمک می کند. این می تواند خطر ابتلا به مشکلات سلامتی مانند دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را افزایش دهد.
جراحی برای چاقی
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، بزرگسالان آمریکایی ممکن است به اندازه کافی از ریزمغذی های زیر دریافت نکنند.
منابع غذایی مغذی
کلسیم لبنیات بدون چربی و کم چرب، جایگزین های لبنیات، کلم بروکلی، سبزی های تیره و برگ دار و ساردین
موز پتاسیمی، طالبی، کشمش، آجیل، ماهی و اسفناج و سایر سبزیجات تیره
فیبر حبوبات (لوبیا و نخود خشک)، غذاهای سبوس دار و سبوس، دانه ها، سیب، توت فرنگی، هویج، تمشک، و میوه ها و سبزیجات رنگارنگ
منیزیم اسفناج، لوبیا سیاه، نخود و بادام
ویتامین A تخم مرغ، شیر، هویج، سیب زمینی شیرین و طالبی
ویتامین C پرتقال، تو
ت فرنگی، گوجه فرنگی، کیوی، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز و سبز
ویتامین E آووکادو، آجیل، دانهها، غذاهای سبوسدار و اسفناج و سایر سبزیجات با برگهای تیره
همه غذاهای فوق انتخاب های خوبی هستند. در زیر پیشنهاداتی برای تغییر رژیم غذایی برای غنی بودن از مواد مغذی آورده شده است.
دانه ها
غذاهای سبوس دار کم چرب هستند. آنها همچنین سرشار از فیبر و کربوهیدرات های پیچیده هستند. این به شما کمک می کند مدت بیشتری احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری می کند. لیست مواد تشکیل دهنده را برای کلمه “کل” بررسی کنید. به عنوان مثال، “آرد گندم کامل” یا “آرد جو کامل”. به دنبال محصولاتی باشید که حداقل 3 گرم فیبر در هر وعده دارند. برخی از آردهای غنی شده فیبر دارند اما غنی از مواد مغذی نیستند.
مسیر بهبود سلامت : این غذاها را انتخاب کنید:
جو دوسر برش نورد شده یا فولادی
ماکارونی سبوس دار
تورتیلاهای گندم کامل
کراکر، نان و رول غلات کامل (گندم یا چاودار).
برنج قهوه ای یا وحشی
جو، کینوا، گندم سیاه، ذرت کامل و گندم ترک خورده
میوه ها و سبزیجات
میوه ها و سبزیجات به طور طبیعی چربی کمی دارند. آنها مواد مغذی، طعم و تنوع را به رژیم غذایی شما اضافه می کنند. به دنبال میوه ها و سبزیجات رنگارنگ، به خصوص نارنجی و سبز تیره باشید.
این غذاها را انتخاب کنید:
کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل
سبزیهای برگدار، مانند چغندر، کلم، روما و بوک چوی
سبزی های تیره و برگ دار مانند اسفناج و کلم پیچ
کدو حلوایی، هویج، سیب زمینی شیرین، شلغم و کدو تنبل
نخود فرنگی، لوبیا سبز، فلفل دلمه ای و مارچوبه را خرد کنید
سیب، آلو، انبه، پاپایا، آناناس و موز
زغال اخته، توت فرنگی، گیلاس، انار و انگور
مرکبات، مانند گریپ فروت و پرتقال
هلو، گلابی و خربزه
گوجه فرنگی و آووکادو
گوشت، مرغ، ماهی و لوبیا
گوشت گاو، خوک، گوساله و بره
برش های گوشت کم چرب و بدون چربی را انتخاب کنید. به دنبال کلمات “گرد”، “کمر” یا “پا” در نام آنها بگردید. قبل از پختن، چربی بیرون را برش دهید. قبل از خوردن، چربی های قابل جداسازی داخلی را کوتاه کنید. پخت، کباب کردن و کباب کردن سالم ترین روش های تهیه این گوشت ها هستند. تعداد دفعات مصرف گوشت گاو، خوک، گوساله و بره را محدود کنید. حتی برش های بدون چربی در مقایسه با سایر منابع پروتئینی حاوی چربی و کلسترول بیشتری هستند. مسیر بهبود سلامت
ماهی
ماهی و صدف تازه باید مرطوب و رنگ شفاف باشند. آنها باید بوی تمیزی داشته باشند و گوشتی سفت و فنری داشته باشند. اگر ماهی تازه در دسترس نیست، کنسرو ماهی منجمد یا کم نمک را انتخاب کنید. ماهی های روغنی صید شده وحشی بهترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 هستند. این شامل ماهی آزاد، ماهی تن، ماهی خال مخالی و ساردین است. شکار غیرمجاز، بخارپز کردن، پختن و آب پز کردن سالم ترین روش ها برای تهیه ماهی هستند.
لوبیا و سایر منابع غیر گوشتی
منابع پروتئینی غیر گوشتی نیز می توانند غنی از مواد مغذی باشند. یک وعده لوبیا، کره بادام زمینی، سایر مغزها یا دانه ها را امتحان کنید.
این غذاها را انتخاب کنید:
تکه های بدون چربی گوشت گاو، خوک، گوساله و بره
بیکن بوقلمون
مرغ یا بوقلمون چرخ کرده
ماهی آزاد صید شده وحشی و سایر ماهی های روغنی
هادوک و سایر ماهی های سفید
ماهی تن صید شده وحشی (کنسرو یا تازه)
میگو، صدف، گوش ماهی و خرچنگ دریایی (بدون چربی اضافه)
حبوبات، مانند لوبیا، عدس و نخود
مسیر بهبود سلامت : دانه ها و مغزها، از جمله کره های آجیل (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949