وبلاگ

چه چیزی باید درباره قند بدانید؟

چه چیزی باید درباره قند بدانید؟ شکر یک کربوهیدرات ساده است که کالری را برای بدن شما فراهم می کند تا از آن به عنوان انرژی استفاده کند. دو نوع اصلی وجود دارد: قند طبیعی در غذاهای کامل و فرآوری نشده یافت می شود. اینها شامل میوه، سبزیجات، لبنیات و برخی غلات است. فروکتوز یک قند طبیعی است که در میوه یافت می شود. لاکتوز یک قند طبیعی است که در لبنیات حیوانی یافت می شود.

شکر اضافه شده در غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده یافت می شود. همچنین شامل شکری است که در خانه به غذاها اضافه می کنید. شکر افزوده شده ارزش غذایی کمی به همراه دارد. به دلایل مختلفی استفاده می شود، مانند:

رژیم سرخپوشان
رژیم سرخپوشان

برای تازه نگه داشتن محصولات پخته شده بیشتر
برای اینکه ژله ها و مرباها خراب نشوند
برای کمک به تخمیر در نان و الکل
برای بهبود طعم، رنگ یا بافت غذاها و نوشیدنی ها
غذاهای حاوی شکر اضافه شده:
آب نبات
کیک ها
بیسکویت ها
پای و پینه دوز
رول های شیرین، شیرینی ها و دونات ها
دسرهای لبنی مانند بستنی و ماست
نوشیدنی های شیرین، مانند نوشابه، نوشیدنی های ورزشی، نوشیدنی های انرژی زا، و نوشیدنی های آبمیوه
بسیاری از آمریکایی ها شکر را دوست دارند – و خیلی از آن. با این حال، باید شکر اضافه شده خود را به 10 درصد از کل کالری روزانه خود محدود کنید. این فقط 200 کالری در روز بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری در روز است. این به معنای بیش از 50 گرم قند در روز نیست.

چه چیزی باید درباره قند بدانید؟

مسیر بهبود سلامت
مشکلات سلامتی بالقوه ناشی از شکر اضافه شده
چه چیزی باید درباره قند بدانید؟ : اگر بیش از حد قند اضافه شده بخورید یا بنوشید، می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود. این شامل:

پوسیدگی دندان
چاقی
دیابت نوع 2
بیماری قلبی
سطح تری گلیسیرید بالا
افزایش سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL یا “بد”)
کاهش سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL یا “خوب”)
قند اضافه شده در نوشیدنی ها
افرادی که غذاها و نوشیدنی های حاوی قند اضافه شده را پر می کنند، احتمال کمتری دارد که گزینه های سالم بخورند و بنوشند. به عنوان مثال، شیر حاوی قند طبیعی است اما همچنین کلسیم، پروتئین و ویتامین هایی را فراهم می کند که به عملکرد خوب بدن شما کمک می کند. نوشیدنی های قندی حاوی قند افزوده هستند و ارزش غذایی کمی برای بدن شما فراهم می کنند.

بدن شما روزانه به مقدار مشخصی کالری برای انرژی نیاز دارد. این را به عنوان هدف کالری روزانه خود در نظر بگیرید. هدف شما به سن، قد، وزن و سطح فعالیت شما بستگی دارد. بیشتر کالری هایی که می خورید و می نوشید باید مواد مغذی را تامین کند. از آنجایی که قندهای افزوده ارزش غذایی زیادی ندارند، به آنها «کالری خالی» می گویند. اگر کالری خالی زیادی بخورید یا بنوشید، ممکن است وزن اضافه کنید.

مواردی که باید در نظر بگیرید
راه های زیادی برای محدود کردن یا اجتناب از قند اضافه شده در رژیم غذایی شما وجود دارد.

غذاهای مفید برای قلب مانند میوه ها، سبزیجات، پروتئین های بدون چربی و غلات کامل را برای وعده های غذایی و میان وعده ها انتخاب کنید.
آب نبات، محصولات پخته شده و دسرهای لبنی را حذف کنید.
آب را به جای نوشیدنی های شیرین انتخاب کنید. یک قوطی 12 اونسی نوشابه معمولی (غیر رژیمی) حاوی حدود 130 کالری و 8 قاشق چایخوری یا بیشتر شکر است. همچنین، آب میوه را که سرشار از کالری است، بنوشید. آب میوه جانشین میوه و سبزیجات واقعی نیست.
غذاهای فرآوری شده را حذف کنید. اینها سرشار از قند و سدیم هستند.
به دنبال دستور العمل هایی باشید که هنگام آشپزی یا پختن غذا از شکر کمتری استفاده می کنند.
خواندن برچسب حقایق تغذیه هنگام خرید غذا بسیار مهم است. بررسی کنید تا ببینید چه مقدار شکر در یک محصول وجود دارد. یک گرم شکر معادل 4 کالری و 4 گرم معادل 1 قاشق چایخوری شکر است. به عنوان مثال، اگر برچسبی حاوی 40 گرم شکر باشد، شما در هر وعده از آن غذا 160 کالری و 10 قاشق چایخوری شکر مصرف می کنید. آن خیلی زیاد است! بنابراین هر چه میزان قندهای اضافه شده کمتر باشد، بهتر است. به عنوان یک قاعده کلی، غذاهایی که کمتر از ۵ درصد شکر اضافه دارند، انتخاب خوبی هستند. از غذاهایی که بیش از 20 درصد قند اضافه شده دارند باید اجتناب شود.

برچسب حقایق تغذیه نیز مواد تشکیل دهنده غذا را به شما می گوید. شکر می تواند نام های زیادی داشته باشد. برخی از نمونه ها عبارتند از:

شربت (انواع مختلف)
شکر قهوهای
عسل
ملاس
کنسانتره آب میوه
دکستروز
فروکتوز
گلوکز
ساکارز

چه چیزی باید درباره قند بدانید؟ آکادمی پزشکان خانواده آمریکا از مالیات بر نوشیدنی های شیرین شده با شکر به منظور کاهش مصرف بیش از حد به عنوان روشی برای بهبود سلامت عمومی و مبارزه با اپیدمی چاقی حمایت می کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...