وبلاگ

مکمل های غذایی

مکمل های غذایی : مکمل های غذایی هر ماده ای است که برای بهبود سلامت یا تندرستی خود مصرف می کنید. این شامل ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهان است. رایج ترین شکل آن قرص یا کپسول است. شما همچنین می توانید آنها را در پودرها، نوشیدنی ها و غذاها دریافت کنید. این مکمل ها برای درمان بیماری ها یا شرایط سلامتی نیستند. یک استثنا در صورتی است که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) آن را برای ادعای سلامت تایید کرده باشد.

مسیر بهبود سلامت

ویتامین ها و مواد معدنی به عنوان ریز مغذی ها شناخته می شوند. آنها به تغذیه بدن و حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شما می توانید آنها را با خوردن غذاهای متنوع در رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنید. این تضمین می کند که بدن شما می تواند آنها را به درستی جذب کند.

شما باید سعی کنید از انواع غذاهای سالم مانند میوه ها، سبزیجات، گوشت بدون چربی و ماهی استفاده کنید. اگر این کار را نکنید، ممکن است تمام ریزمغذی‌های مورد نیاز بدنتان را دریافت نکنید. مصرف مولتی ویتامین می تواند کمک کننده باشد. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد آنها به کاهش خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی کمک می کنند.

افرادی که ممکن است از مولتی ویتامین ها بهره مند شوند عبارتند از:

زنانی که باردار هستند یا در تلاش برای باردار شدن هستند.
زنانی که شیر می دهند.
زنانی که دوره های قاعدگی شدید دارند.
زنانی که یائسه شده اند.
افرادی که محصولات حیوانی نمی خورند. این شامل گیاهخواران و وگان ها می شود.
افرادی که برای کاهش وزن جراحی بای پس معده انجام داده اند.
افرادی که بیماری های معده، کبد، پانکراس یا کیسه صفرا دارند.
افرادی که مشکلات گوارشی دارند. این شامل بیماری های گوارشی، عدم تحمل لاکتوز یا آلرژی های غذایی است.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، بزرگسالان آمریکایی ممکن است به اندازه کافی از ریزمغذی های زیر دریافت نکنند.

مکمل های غذایی

مقدار توصیه شده روزانه مواد مغذی (RDA)
کلسیم 1000 میلی گرم برای مردان و زنان بین 31 تا 50 سال
1200 میلی گرم برای زنان بالای 50 سال
1000 میلی گرم برای مردان بین 51 تا 70 سال
1200 میلی گرم برای مردان بالای 70 سال
فیبر 25 گرم (گرم) برای زنان
38 گرم برای مردان
اسید فولیک / فولات 400 میکروگرم (mcg)
آهن 8 میلی گرم برای مردان
18 میلی گرم برای زنان 19-50 سال
8 میلی گرم برای زنان بالای 51 سال
منیزیم 320 میلی گرم برای زنان بالای 50 سال
420 میلی گرم برای مردان بالای 50 سال
پتاسیم 4700 میلی گرم برای مردان و زنان بالای 50 سال
ویتامین A 2310 واحد بین المللی (IU) برای زنان
3000 واحد بین المللی برای مردان
ویتامین B12 2.4 میکروگرم
ویتامین C 75 میلی گرم برای زنان
90 میلی گرم برای مردان
ویتامین D 600 واحد بین المللی
800 واحد بین المللی برای مردان و زنان بالای 70 سال
ویتامین E 15 میلی گرم

صدها مکمل دیگر در دسترس هستند. آنها قول درمان طیف وسیعی از علائم را می دهند. با این حال، شواهدی برای حمایت از این ادعاها اغلب وجود ندارد. برخی از محبوب ترین گیاهان عبارتند از:

کندرویتین سولفات
کوآنزیم Q10 (CoQ10)
آنزیم های گوارشی
اکیناسه
سیر
جینکو بیلوبا
جینسینگ
گلوکزامین
کاوا
ملاتونین
فیتواستروژن ها مانند کوهوش سیاه، دونگ کوای و سویا
پروبیوتیک ها
نخل دید
مخمر جان
قبل از شروع مصرف مکمل های غذایی با پزشک خود صحبت کنید. او می تواند فواید و خطرات هر مکمل را به شما بگوید. مطمئن شوید که او در مورد هر چیزی که قبلاً مصرف کرده اید می داند. این شامل تمام داروها، چه با نسخه و چه بدون نسخه می شود. این به این دلیل است که برخی از داروها و مکمل ها می توانند واکنش بدی نشان دهند. لیست مواد تشکیل دهنده مکمل ها را بخوانید تا مطمئن شوید که چه چیز دیگری در آنها وجود دارد. بیش از دوز توصیه شده روی برچسب مصرف نکنید، مگر اینکه پزشک شما آن را تایید کند. فقط به این دلیل که یک مکمل به عنوان “طبیعی” تبلیغ می شود به این معنی نیست که بی خطر است. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...