وبلاگ

آیا غلات واقعاً بدترین چیز است

آیا غلات واقعاً بدترین چیز استآیا غلات واقعاً بدترین چیز است : والدین مشغول هستند. غلات صبحانه ارزان و راحت هستند. ما آن را دریافت می کنیم. خوردن یک صبحانه آسان به فرزندتان شرم ندارد – اما آیا صبحانه خوبی است؟ به عنوان یک جامعه، ما طوری برنامه ریزی شده ایم که باور کنیم غلات صبحانه سالم هستند، اما ممکن است اشتباه کنیم.

غلات از اواخر دهه 1800 وجود داشته است، اما تا دهه 1950 در انبارهای ما ظاهری کامل پیدا نکرد. پس از جنگ جهانی دوم، با ظهور بیبی بوم، غلات شیرین به یک نقطه فروش بزرگ تبدیل شد، به ویژه با افزایش تبلیغات تلویزیونی.

تا اوایل دهه 2000 بود که برندهای ارگانیک شروع به ورود به قفسه‌ها در راهروی صبحانه کردند. اما در آن زمان، بازار غلات به قدری اشباع شده بود که تا زمانی که برندهای بزرگ شروع به فروش خود به عنوان “غلات کامل” کردند، واقعاً مورد توجه قرار نگرفتند – که خنده دار است با توجه به اینکه چند ماده اولیه در کنار جعبه غلات اغلب غلات تصفیه شده هستند و قند.

بسیاری از غلات که می شناسید و دوست دارید ادعا می کنند که بخشی از صبحانه متعادل شما هستند، اما بسیاری از مارک های معروف در واقع مملو از غلات بسیار فرآوری شده، ویتامین ها و مواد معدنی مصنوعی، رنگ و طعم دهنده های مصنوعی و مقدار زیادی شکر هستند. . و مگر اینکه جعبه غلات شما دارای مهر ارگانیک باشد، تقریباً می توانید تضمین کنید که غلات GMOs (جانداران اصلاح شده ژنتیکی) هستند.

حتی اگر دارای مهر ارگانیک باشد، باز هم لزوماً به معنای سالم بودن آن نیست.

 

می پرسی غلات چگونه درست می شود؟

اکثر غلات با یک دانه شروع می شوند: گندم، ذرت، برنج یا جو.

سپس دانه ها به صورت ریز پردازش می شوند و به یک ماده آرد مانند تبدیل می شوند و سپس پخته می شوند. این زمانی است که افزودنی‌ها وارد عمل می‌شوند و با دانه‌های فرآوری‌شده ترکیب می‌شوند، گویی که تمام مدت به آنجا تعلق داشته‌اند. در مرحله بعد، غلات یک فرآیند اکسترودینگ را طی می کند که به آن شکل می دهد و قالب می گیرد. سپس پخته می‌شود و حتی مواد افزودنی و قند بیشتری روی آن می‌چسبند تا جوانه‌های چشایی ما را فوق‌العاده شارژ کنند.

(این می تواند توضیح دهد که چرا رژیم غذایی مدرن ما اینقدر قند دارد.)

آیا غلات واقعاً بدترین چیز است : غلات خوشمزه است – این را نمی توان انکار کرد. اما آیا تا به حال سعی کرده اید که اندازه یک وعده را اندازه گیری کنید؟ اندازه وعده غلات معمولاً فقط 3/4 فنجان است. اکثر مردم بدون اینکه متوجه شوند دو یا حتی سه برابر آن مقدار می ریزند.

اما در واقع، ممکن است مشکل از خوردن هر چند وقت یک کاسه غلات نباشد. این در مورد مصرف بیشتر از اندازه توصیه شده و درمان غلات به عنوان یک راه حل سریع معمولی در رژیم غذایی خود و فرزندانتان است. پیامی را که می‌فرستید وقتی از در بیرون می‌روید و با یک کاسه بزرگ غلات به آنها غذا می‌دهید تا صبحشان را شروع کنید، در نظر بگیرید.

از نظر سلامتی، سطح انسولین و قند آنها قبل از غوطه ور شدن در عرض چند ساعت افزایش می یابد و آنها را گرسنه می کند و برای میان وعده انرژی زا بعدی آماده می شود. نگرانی درازمدت این است که با ورود فرزندان شما به دانشگاه یا بزرگسالی، به جای خوردن صبحانه با قصد و تمرکز بر گزینه های سالم و غنی از مواد مغذی، غلات را به عنوان یک راه حل سریع روزمره در نظر بگیرند.

بد نیست هر از گاهی به بچه‌هایتان غلات بدهید، اما ممکن است ایده خوبی نباشد که آن را همراه با «به این سرعت بخورید» سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...