وبلاگ

غلات صبحانه: سالم یا ناسالم

غلات صبحانه: سالم یا ناسالم : غلات سرد یک غذای آسان و راحت هستند. بسیاری از آنها ادعاهای سلامتی چشمگیر دارند یا سعی می کنند آخرین روند تغذیه را تبلیغ کنند. اما ممکن است تعجب کنید که آیا این غلات به همان اندازه که ادعا می کنند سالم هستند؟غلات صبحانه چیست؟
غلات صبحانه از غلات فرآوری شده تهیه می شود و اغلب با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده است. معمولاً با شیر، ماست، میوه یا آجیل خورده می شود.

در اینجا نحوه تهیه غلات صبحانه به طور معمول آمده است:

در حال پردازش. دانه ها معمولاً به آرد ریز پردازش شده و پخته می شوند.
مخلوط کردن. سپس آرد را با موادی مانند شکر، کاکائو و آب مخلوط می کنیم.
اکستروژن. بسیاری از غلات صبحانه از طریق اکستروژن تولید می شوند، فرآیندی در دمای بالا که از یک دستگاه برای شکل دادن به غلات استفاده می کند.
خشك كردن. بعد، غلات خشک می شود.
شکل دادن. در نهایت، غلات به شکل هایی مانند توپ، ستاره، حلقه یا مستطیل شکل می گیرد.
غلات صبحانه همچنین ممکن است پف کرده، پوسته پوسته یا خرد شده باشد – یا قبل از خشک شدن با شکلات یا فراستینگ پوشانده شوند.

خلاصه

غلات صبحانه از غلات تصفیه شده، اغلب با فرآیندی به نام اکستروژن تهیه می شود. این بسیار فرآوری شده است و مواد زیادی به آن اضافه شده است.

اکثر مردم بیش از حد توصیه شده روزانه برای قندهای افزوده می خورند، که می تواند به افزایش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن کمک کند.

شایان ذکر است، بیشتر شکر اضافه شده در رژیم غذایی آمریکایی از غذاهای فوق فرآوری شده و بسته بندی شده به دست می آید که شامل نوشیدنی های شیرین شده با شکر، محصولات پخته شده، آب نبات و غلات صبحانه می شود. غلات صبحانه در واقع هفتمین سهم بزرگ در مصرف قند افزوده در میان بزرگسالان در ایالات متحده است.

در واقع، بیشتر غلات شکر را به عنوان دومین یا سومین ماده تشکیل دهنده ذکر می کنند.

یک صبحانه ساده

غلات صبحانه ساخته شده با غلات و قندهای تصفیه شده دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند، به این معنی که می تواند باعث افزایش شدید سطح قند خون بعد از غذا شود.

از سوی دیگر، انتخاب یک غلات صبحانه با فیبر بالا که با غلات کامل تهیه شده باشد و قند افزوده کمی داشته باشد، می تواند به کنترل بهتر قند خون کمک کند. خواندن برچسب حقایق تغذیه می تواند به شما کمک کند تا میزان قند اضافه شده در یک وعده غلات را شناسایی کنید.

خلاصه

اکثر غلات صبحانه سرشار از شکر و غلات تصفیه شده هستند. مصرف زیاد قند مضر است و ممکن است خطر ابتلا به چندین بیماری را افزایش دهد.

ادعاهای بهداشتی گمراه کننده

تقریباً همه غلات صبحانه به عنوان سالم به بازار عرضه می شوند، اما بسیاری از آنها ممکن است برای سلامتی مطلوب ایده آل نباشند.

عاقلانه است که هر گونه ادعای سلامتی ادعایی را بخوانید و به برچسب حقایق تغذیه و لیست مواد تشکیل دهنده نگاه کنید تا تصمیمی آگاهانه در مورد انتخاب غلات صبحانه خود بگیرید.

در حالی که غلات مملو از قندهای افزوده شده برای سلامتی ایده آل نیستند، اما همچنان ممکن است منبع خوبی از آهن، فولات و سایر ویتامین های B باشند، زیرا اکثر غلات صبحانه تصفیه شده با این مواد مغذی غنی شده اند. برچسب بسته بندی را به دقت بررسی کنید تا مشخص کنید غلات شما با مواد مغذی غنی شده است یا خیر.

مجدداً، یک غلات صبحانه با کمترین مقدار شکر اضافه شده در هر وعده انتخاب کنید تا از نظر تغذیه به حداکثر برسد.

خلاصه

غلات صبحانه اغلب دارای ادعاهای بهداشتی گمراه کننده ای هستند که روی جعبه آنها چاپ شده است – اما با شکر و غلات تصفیه شده پر شده اند.

انتخاب انواع سالم تر

غلات صبحانه: سالم یا ناسالم : اگر می‌خواهید برای صبحانه غلات بخورید، در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می‌کند گزینه سالم‌تری را انتخاب کنید.

شکر اضافه شده را محدود کنید

سعی کنید یک غلات صبحانه با کمتر از 5 گرم شکر اضافه شده در هر وعده انتخاب کنید. برچسب مواد غذایی را بخوانید تا متوجه شوید که محصول حاوی چه مقدار شکر است.

فیبر بالا را هدف قرار دهید

غلات صبحانه که حداقل 3 گرم فیبر در هر وعده بسته بندی می کنند، بهینه هستند. خوردن فیبر کافی می تواند فواید سلامتی زیادی داشته باشد.

به قسمت ها توجه کنید

غلات صبحانه معمولاً ترد و خوش طعم هستند و خوردن آن‌ها بیشتر از اندازه تعیین شده می‌تواند بسیار آسان باشد.

به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه ای ارائه شده روی بسته بندی به ازای هر “سرویس” است، و اغلب اوقات این وعده ممکن است بسیار کوچکتر از آن چیزی باشد که شما ممکن است فکر کنید اندازه وعده معقول است.

لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید

ادعاهای بهداشتی در جلوی جعبه را نادیده بگیرید، مطمئن شوید که لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. دو یا سه ماده اول مهم ترین هستند، زیرا اکثر غلات را تشکیل می دهند.

با این حال، تولیدکنندگان مواد غذایی ممکن است از ترفندهایی برای پنهان کردن میزان قند موجود در محصولات خود استفاده کنند.

اگر شکر چندین بار تحت نام های مختلف ذکر شده باشد – حتی اگر در چند نقطه اول نباشد – احتمالاً محصول قند بسیار بالایی دارد.

مقداری پروتئین اضافه کنید

غلات صبحانه: سالم یا ناسالم : پروتئین سیر کننده ترین درشت مغذی است. باعث افزایش سیری و کاهش اشتها می شود.

این احتمالاً به این دلیل است که پروتئین باعث تغییر سطح چندین هورمون مانند هورمون گرسنگی گرلین و پر شدن می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...