وبلاگ

آشپزی راحت و دلنشین

آشپزی راحت و دلنشین : در زمان سختی مانند این، همه ما باید لحظات آرامش خود را پیدا کنیم، به خصوص اگر بچه دارید. بین مبارزات یادگیری از راه دور (و اکنون کمپ تابستانی در خانه)، تلاش برای کار از خانه و خرید مواد غذایی در حالت مخفی کاری، متوجه شده ام که مهم ترین لحظات من در خانه، لحظاتی است که با فرزندانم می گذرانم. . و با توجه به اینستاگرام – بدون ذکر منبع آرد موجود در بازارهای محلی من – جهان دوباره عشق به آشپزی و شیرینی پزی را کشف کرده است. (شاید یک آستر نقره ای.)

هر روز با ترس از تمام کار سختی که مردم در پروژه‌های آشپزی انجام می‌دهند، فید خود را مرور می‌کنم. مردم کند پخته می شوند. مردم از ابتدا آشپزی می کنند. من همچنین غذاهای زیبای یکشنبه، پروژه‌های پخت کیک چند روزه، و تعداد قرص‌های نان خمیر ترش را بیش از آنچه که فکر می‌کردم ممکن دیده‌ام. دیدن دوستان و خانواده ای که هرگز آشپزی نمی کنند و طوفانی درست می کنند لذت بخش است!

و در حالی که ماندن در خانه و پختن وعده های غذایی خودمان در این زمان فاصله گذاری اجتماعی عملی است، همچنین این فرصت را دارد که بسیار خاص باشد. من واقعاً خوش شانس بودم که لوازم پخت زیادی در اختیار داشتم تا تجربیات سرگرم کننده آشپزی با بچه هایم ایجاد کنم. از زمان شروع قرنطینه، من و بچه‌هایم پروژه‌های آشپزی زیادی را آغاز کرده‌ایم که معمولاً برای آن‌ها وقت نداریم – و پاداش‌ها بی‌نهایت بوده است.

آشپزی راحت و دلنشین : تا کنون، همانطور که در خانه مانده‌ایم، نان، بابکای شکلاتی-تمشک، کوکی‌های شکلاتی، ماکارون، پیتزا و خیلی چیزهای دیگر پخته‌ایم. بدیهی است که این پروژه‌ها فرصتی برای ما فراهم کرده است که به عنوان یک خانواده با هم پیوند بخوریم، اما آنها همچنین باعث ایجاد مکالمات بسیار خوبی با فرزندانم شده‌اند که معمولاً اتفاق نمی‌افتد. گپ در مورد انواع مسائل، از ریاضیات آشپزخانه (خیلی مهم!) گرفته تا اینکه دنیای ما در آینده چگونه خواهد بود.

آشپزی راحت و دلنشین

آشپزی راحت و دلنشین : وقتی دنیای ما دوباره شروع به باز شدن دوباره می‌کند، و ما شروع به کار به سمت یک عادی جدید می‌کنیم، از قبل می‌دانم که این زمانی است که با بچه‌هایم در آشپزخانه خلق می‌کنم که بهترین خاطره من خواهد بود.

یکی از چیزهایی که من به عنوان والدین یاد می‌گیرم این است که سؤالات زیادی وجود دارد که نمی‌دانم چگونه به آنها پاسخ دهم. بچه ها برای پرسیدن “چرا؟” بسیار مشهور هستند. تا بی نهایت، بنابراین من همیشه آماده بوده ام تا محدودیت های دانش علمی و استدلال فلسفی خود را آزمایش کنم – اما چیزی که هرگز انتظار نداشتم این بود که با برخی از مسائل روزمره مانند “آیا این غذا سالم است؟”

دختر من در سنی است که در حال حاضر مدام این سوال را می‌پرسد. و برای روشن بودن، قطعاً غذاهایی وجود دارند که پاسخ آنها واضح است – اما به نظر نمی رسد که اینها هرگز مورد سوال نیستند. او با چیزهایی مانند ماست یونانی وانیلی یا نی های گیاهی نزد من می آید.

این امر ناگزیر به گفتگوی نه چندان واضح در مورد ایجاد تعادل در انتخاب های ما می شود. هرچه من و او بیشتر در مورد آن صحبت می‌کردیم (و هر چه بیشتر او را درگیر فکر وزن کردن هر انتخاب فردی در تمام طول روز می‌دیدم)، بیشتر متوجه می‌شدم که باید رویکرد متفاوتی نسبت به غذا و خوردن داشته باشیم. بنابراین، من کاری را انجام دادم که هر پدر و مادر معقولی انجام دهد. تصمیم گرفتم وقتی در مورد غذا صحبت می کنیم از کلمه “سالم” استفاده نکنم. صبر کن چی؟! بله شما آنرا درست خواندید. من اکنون تمام تلاشم را می کنم تا از برچسب زدن «کلمه h» به غذا اجتناب کنم. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...