وبلاگ

ایده های میان وعده ساده و سالم

ایده های میان وعده ساده و سالم : در بحبوحه همه‌گیری COVID-19، ماندن در خانه برای بسیاری از ما تبدیل به یک روش زندگی شده است و ما را به خوردن تنقلات بی‌پایان از شربت خانه سوق می‌دهد. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم قربانی به اصطلاح “قرنطینه 15” نشوید و اطمینان حاصل کنیم که وقتی از جنگل بیرون آمدیم، شلوار شما همچنان تناسب دارد.

این ایده های میان وعده آسان و سالم را برای خود و خانواده تان بررسی کنید.

با ترکیب آجیل، دانه ها، میوه های خشک و حتی شکلات تلخ، ترکیب دنباله دار خود را ایجاد کنید.
نکته: به اندازه ¼ فنجان برش دهید.
اسموتی را با استفاده از میوه های یخ زده با ماست یونانی و شیر دلخواه مخلوط کنید.
نکته: مقداری اسفناج یا کلم پیچ را برای یک وعده سبزی ساده به آن اضافه کنید.
با استفاده از پنیر کوتیج یا ماست یونانی با ادویه ها و سبزی های خشک، سبزیجات خود را آب کنید.
نکته: پودر پیاز و سیر، شوید خشک، جعفری و/یا پیازچه را با نمک و فلفل امتحان کنید.
گوشت اغذیه فروشی را “رول آپ” درست کنید. گوشت را با پنیر خامه ای (یا پنیر رشته ای) بمالید.
نکته: فلفل دلمه ای، خیار یا خیارشور را اضافه کنید تا ترد خوبی داشته باشید.
لوبیا گاربانزو را با لیمو، روغن زیتون و سیر مخلوط کنید تا حمص خانگی آسان شود.
نکته: با کراکر، سبزیجات یا پیتای گندم سرو کنید.
مقداری موز، سیب یا کرفس را برش دهید و با کره آجیل طبیعی بخورید.
نکته: برای داشتن بافتی جویدنی، کشمش یا زغال اخته خشک شده را روی آن اضافه کنید.
تخم مرغ آب پز سفت یک افزودنی سریع حاوی پروتئین به هر میان وعده ای است.
نکته: از قبل یک دسته بزرگ تهیه کنید. تخم‌مرغ‌های پخته شده را می‌توان تا ۱ هفته در یخچال نگهداری کرد. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...