وبلاگ

دو دستور غذای خوشمزه

دو دستور غذای خوشمزه : آیا چند آووکادوی کم اشتها آور اما همچنان خوب در اطراف خود دارید؟ ما دو دستور العمل داریم که برای آن آووکادوهای کمی قهوه ای کاربرد بسیار خوبی دارند.

سس آووکادو لیمو

عناصر:
1 فنجان روغن زیتون
7 عدد آووکادو
½ سی سرکه برنج
1 فنجان لیمو ترش، آب گرفته
1 دسته گشنیز
1 ½ قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری. فلفل قرمز
3 قاشق چایخوری نمک کوشر

روش: همه مواد را در غذاساز با هم ترکیب کنید تا کاملا به صورت وینگرت ترکیب شوند.

کرم آووکادو

عناصر:
1 فنجان خامه ترش
6 عدد آووکادو
2 عدد لیمو ترش، آب گرفته
1 دسته گشنیز
1 ½ قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری. فلفل قرمز
3 قاشق چایخوری نمک کوشر

دو دستور غذای خوشمزه

کرم آووکادو

کرم آووکادو فقط 5 دقیقه طول می کشد تا همه چیز را بهتر کند! این به طرز لذیذی خامه ای، تند، نمکی و بسیار خوشمزه است! با آووکادو، خامه ترش یا ماست یونانی، سس مایونز، آبلیمو، نمک، زیره و پودر سیر درست می شود. این تعداد انگشت شماری از مواد به کرم آووکادویی با طعم ابریشمی تبدیل می شود که با هر یک از غذاهای مکزیکی مورد علاقه شما یا با چیپس، سبزیجات، پیتا، یا به عنوان پخش روی بسته بندی، ساندویچ، برگر و غیره شگفت انگیز است.

این دستور غذا را در جعبه دستور العمل خود ذخیره کنید

اکنون می توانید یک حساب کاربری در سایت ما ایجاد کنید و دستور العمل های مورد علاقه خود را همه در یک مکان ذخیره کنید!

این کرم آووکادو آووکادو، خامه ترش، آب لیموترش، گشنیز و سیر را با هم ترکیب می کند تا یک سس همه کاره و سبک ایجاد کند. آن را روی تمام دستور العمل های مکزیکی مورد علاقه خود بریزید، از آن به عنوان سس غوطه ور لذت ببرید، یا از آن به عنوان سس سالاد استفاده کنید!

کرم آووکادو در 5 دقیقه

کرم آووکادو کاملاً متعادل دارای بافتی صاف و مخملی است و تقریباً با هر دستور غذایی به خوبی جفت می شود. این سس خامه ای جایگزینی سبک و با طراوت برای برش های خامه ترش یا آووکادو است. کمی با سیر، گشنیز و لیموترش چاشنی شده و به هر لقمه ای طعم و مزه می بخشد!

تنها چیزی که نیاز دارید یک مخلوط کن یا غذاساز و 5 دقیقه برای تهیه یک دسته است. آن را روی انچیلادا یا تاکو بپاشید، آن را در کناره برای دیپ کوسادیلا سرو کنید، یا از آن به عنوان سس سالاد خامه ای استفاده کنید. این دستور خامه بسیار همه کاره است، شما همیشه دوست دارید یک دسته آماده در یخچال داشته باشید!

کرم آووکادو چیست؟

این دستور یک بازی با خامه سنتی مکزیکی است که جایگزینی خوش طعم و خوش طعم برای خامه ترش است. آووکادو به جای استفاده از دوغ و خامه غلیظ، این دستور را به طور طبیعی خامه ای می کند و طعم بسیار سبک و تازه تری دارد. برای پایان، خامه را با استفاده از سیر تازه، گشنیز، آب لیموترش و خامه ترش کمی مزه دار و متعادل می کنند. ترکیبات کرم آووکادو در غذاساز.

موادی که نیاز دارید

این سس بسیار خوب است، فکر می کنید برای درست کردن آن بیش از تعداد انگشت شماری مواد لازم است. برای تهیه این دستور غذا به موارد زیر نیاز دارید:

آووکادو – این چیزی است که کرم را فوق العاده کره ای، خامه ای و صاف می کند. از این گذشته، آووکادو کره طبیعت است!
گشنیز – اختیاری است اگر مورد شما نیست.
خامه ترش – این ماده طعم خوبی به آن اضافه می کند که به خنک شدن حرارت در وعده های غذایی تند یا خوش طعم کمک می کند.
نمک کوشر – برای کمک به نشان دادن همه طعم ها.
آبلیمو – از بطری یا تازه استفاده کنید. طعم مرکبات باعث ایجاد تعادل در ترکیب خامه ترش و آووکادو می شود.
سیر – زیرا هرگز نمی توانید سیر کافی داشته باشید. تازه بهترین است، اما اگر این تمام چیزی است که دارید از پودر سیر استفاده کنید.
خامه آووکادو در یک غذاساز مخلوط شده است.

چگونه آن را بسازیم

همه چیز را با هم مخلوط کنید: همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
آماده برای سرو: خامه را به شیشه یا بطری فشار دهید و بلافاصله سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شوید.

نکات و ترفندها

دو دستور غذای خوشمزه : اگر خامه خیلی غلیظ بود، هر بار 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
اگر خامه خیلی رقیق است، نصف دیگری از آووکادو یا یک قاشق غذاخوری خامه ترش را در یک زمان مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
می توانید بگذارید چند ساعت یا یک شب در یخچال بماند تا همه طعم ها با هم مخلوط شوند و یکدیگر را بشناسید.

در خلق و خوی آووکادو نیستید؟ سس لیموی خامه‌ای من را به عنوان جایگزین دوست خواهید داشت. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...