وبلاگ

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی : اکنون بیش از هر زمان دیگری، برای سیستم ایمنی بدن شما مهم است که در طول همه‌گیری کووید-19، به‌ویژه زمانی که گونه‌های جدیدی مانند نوع دلتا ظاهر می‌شوند، در بهترین حالت باقی بماند. یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ سلامتی، حفظ یک رژیم غذایی مغذی است. تیانا کری، متخصص تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا دیویس، غذاهایی را به اشتراک می گذارد که می توانند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کنند.

ویتامین A (بتا کاروتن)

این ویتامین به سلامت روده ها و سیستم تنفسی شما کمک می کند. غذاهای غنی از ویتامین A عبارتند از هویج، سیب زمینی شیرین، اسفناج، بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز.

ویتامین سی

ویتامین C به تحریک تشکیل آنتی بادی ها کمک می کند. مرکبات، توت فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز و کیوی همگی سرشار از ویتامین C هستند.

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی

ویتامین E

این ماده مغذی با عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شود. غذاهای سرشار از ویتامین E شامل روغن های گیاهی، آجیل، دانه ها و آووکادو است.

فلز روی

بسیاری از آنزیم های وابسته به روی در بدن ما وجود دارد و کمبود آن با اختلال عملکرد سیستم ایمنی مرتبط است. غذاهای غنی از روی عبارتند از لوبیا، دانه ها، آجیل، گوشت، مرغ و غذاهای دریایی.

پروتئین

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی : آمینو اسیدهای خاص موجود در پروتئین برای عملکرد سلول های T ضروری هستند که سلول هایی هستند که از بدن در برابر عوامل بیماری زا محافظت می کنند. گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، تخم مرغ، لوبیا، آجیل و دانه ها همه پروتئین زیادی دارند.

هر روز غذاهای تازه بخورید

میوه ها، سبزیجات، حبوبات (عدس، لوبیا و غیره)، آجیل و غلات کامل (مانند جو، گندم، برنج قهوه ای، سیب زمینی و سیب زمینی) و غذاهای حیوانی (مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ و …) بخورید. شیر).
توصیه می شود 2 فنجان میوه (4 وعده)، 2.5 فنجان سبزیجات (5 وعده)، 180 گرم غلات و 160 گرم گوشت و لوبیا مصرف کنید. می توانید هفته ای 2-1 بار گوشت قرمز و 2-3 بار در هفته گوشت مرغ مصرف کنید.
به جای غذاهایی که قند، چربی یا نمک بالایی دارند، سبزیجات خام و میوه های تازه را برای میان وعده انتخاب کنید.
محصولات را بیش از حد نپزید زیرا این امر می تواند منجر به از دست رفتن مواد مغذی مهم شود.
اگر می خواهید سبزیجات و میوه های کنسرو شده یا خشک بخرید، به دنبال آنهایی باشید که نمک یا شکر اضافه ندارند.

نشان داده شده است که این مواد مغذی به سیستم ایمنی شما کمک می‌کنند تا کارآمدترین و مؤثرتر کار کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد. این مواد مغذی را در حد اعتدال مصرف کنید و زیاده روی نکنید. اگر بیش از حد هویج بخورید، ممکن است فقط نارنجی شوید! مثل همیشه برای جلوگیری از گسترش بیماری، دست های خود را مرتب بشویید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...