وبلاگ

طرز تهیه سس خردل عسلی

طرز تهیه سس خردل عسلی : این سس خردل عسلی خانگی و بدون سس مایونز، خوش‌مزه است و برای ترکیب کردن با سالاد یا به عنوان سس آغشته‌سازی عالی است.

طرز تهیه سس خردل عسلی

درست کردن این سس خردل عسلی بسیار ساده است و احتمالاً همه چیزهایی را که برای تهیه آن نیاز دارید در آشپزخانه خود دارید.

این پانسمان بهتر از خرید از مواد اولیه سالم واقعی استفاده می کند تا احساس خوبی نسبت به آنچه می خورید داشته باشید. در اینجا چیزی است که شما نیاز خواهید داشت:

خردل نقش بسزایی دارد. ما ترجیح می دهیم برای این کار از خردل خامه ای دیژون استفاده کنیم، اما دانه کامل یا خردل زرد معمولی به جای آن کار می کند. دیژون و خردل زرد را با هم ترکیب می کنیم تا سس خامه ای خردل عسلی خود را درست کنیم.
عسل تندی خردل را متعادل می کند. ما عاشق استفاده از عسل خام محلی هستیم.
سرکه سیب با خردل و عسل ازدواج می کند و آن را به یک سس سالاد جذاب تبدیل می کند. هنگام خرید سرکه سیب، به دنبال بطری هایی می گردیم که «مادر» هنوز در بطری است (مانند براگز)، زیرا طعم بیشتری دارند. انواع دیگر سرکه می توانند در اینجا کار کنند (مانند سرکه شراب سفید)، اما ما سرکه سیب را برای طعم آن ترجیح می دهیم.
روغن زیتون پانسمان را ابریشمی و مجلل می کند. همچنین طعم را اضافه می کند.
آب لیموی تازه اختیاری است اما به شدت توصیه می شود. باعث می شود پانسمان پانسمان شود. من دوست دارم آب یک یا دو قاچ لیمو را اضافه کنم.
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه ضروری است.
متوجه شدیم که این سس به اندازه کافی خامه ای است و نیازی به مواد اضافی ندارد. شگفت انگیز است که وقتی خردل را با روغن زیتون و سرکه هم بزنید چه اتفاقی می افتد.

طرز تهیه سس خردل عسلی

فقط چند ثانیه هم زدن، سس را به یک مخلوط امولسیون تبدیل می کند. برای سس غلیظ تر یا حتی خامه ای تر، کمی خامه ترش یا ماست معمولی را با هم مخلوط کنید.

این خبر عالی است، این سس خانگی آسان برای هفته ها در یخچال ماندگاری دارد. ما دوست داریم آن را در ظرف شیشه ای نگه داریم تا بتوانیم قبل از افزودن آن به سالاد یا استفاده از آن به عنوان سس غوطه ور، آن را تکان دهیم.

اکنون یک شیشه از آن در یخچال ما وجود دارد که آماده استفاده در غذاهای مورد علاقه ما است. در اینجا چند پیشنهاد برای نحوه استفاده از این سس خردل عسلی (یا وینیگرت) وجود دارد:

سس سالاد خریداری شده در فروشگاه را کنار بگذارید و از آن در سالادهای خانگی مورد علاقه خود استفاده کنید. با سبزیجات، کلم بروکسل، کلم، هویج، فلفل دلمه ای شیرین و کلم بروکلی فوق العاده خوشمزه است. همچنین با سالاد با میوه (مانند سیب یا گلابی) عالی است.
سس های مبتنی بر مایونز را برای سالادهای آماده مانند سالاد کلم جایگزین کنید یا از آن برای سالاد مرغ استفاده کنید.
سس خردل عسلی را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و از آن به عنوان سس آغشته به سبزیجات تازه، سبزیجات برشته (مانند سیب زمینی سرخ شده) یا مرغ (این ناگت های مرغ پخته شده مورد علاقه من هستند) استفاده کنید.

سس خردل عسلی (بهتر از خرید در فروشگاه)
آماده سازی 5 دقیقه در مجموع 5 دقیقه
این سس خردل عسلی خانگی سبک‌تر درست می‌شود، به مواد واقعی نیاز دارد و تا سه هفته در یخچال ماندگاری دارد. برای سالاد و به عنوان سس غوطه ور استفاده کنید.

شما نیاز خواهید داشت

1/4 فنجان (65 گرم) خردل دیژون

3 تا 4 قاشق غذاخوری (65 تا 85 گرم) عسل، به مزه

3 تا 4 قاشق غذاخوری (45 تا 60 میلی لیتر) سرکه سیب

1/4 فنجان (60 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، اختیاری

1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

جهت ها

خردل، عسل، سرکه سیب، آب لیمو، 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ شود. روغن را با همزن بزنید و سپس سس را بچشید. با نمک، سرکه یا عسل اضافی تنظیم کنید. من از سس خود لذت می برم تا طعم ترش بیشتری داشته باشد، بنابراین معمولاً یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنم.

روش دیگر، همه مواد را به یک شیشه متوسط اضافه کنید، درب آن را محکم کنید و تکان دهید تا مخلوط شوند.

تا سه هفته محکم در یخچال نگهداری شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...