وبلاگ

گوش ماهی سرخ شده با کره، ریحان، سیر

گوش ماهی سرخ شده با کره ریحان سیر : می توانید در خانه گوش ماهی های مناسب رستوران درست کنید. این گوش ماهی سرخ شده با کره ریحان سیر کمتر از 10 دقیقه طول می کشد و طعمی باورنکردنی دارد!

چگونه گوش ماهی را مانند یک حرفه ای بپزیم

گوش ماهی یکی از ساده ترین انواع غذاهای دریایی برای طبخ است. آنها به آسانی میگو هستند. در واقع برای تهیه این دلمه های ریحانی سیر از همان روشی استفاده می کنیم که میگوی کره ای سیر خود را درست می کنیم. نیازی به ترساندن نیست صدف آماده شدن آسان است. با چند ترفند، در کمترین زمان آنها را مانند یک حرفه ای می پزید. اجازه دهید به شما نشان دهم که چگونه این کار را انجام می دهم:

مراحل پخت گوش ماهی

این دستور پخت ساده است. هنگامی که ترفندهای پخت گوش ماهی کاملاً قهوه ای شده را در اجاق گاز یاد گرفتید، می خواهید همیشه این کار را انجام دهید.

مرحله 1: گوش ماهی ها را خشک کنید. من دوست دارم از دستمال کاغذی استفاده کنم تا آنها را تا حد ممکن خشک کنم. گوش ماهی های مرطوب در تابه سرخ یا قهوه ای نمی شوند. هرچه خشک تر باشند بهتر می پزند. گوش ماهی های یخ زده کمی رطوبت بیشتری خواهند داشت، بنابراین هنگام خشک کردن آنها بیشتر مراقب باشید.

مرحله 2: آرد را کمی پودر کنید. برای ایمن بودن بیشتر، مقدار کمی آرد به هر طرف گوش ماهی اضافه کنید. آرد رطوبت اضافی را جذب می کند و پس از پختن در تابه داغ، پوسته قهوه ای طلایی خوبی به آن اضافه می کند. اگر آرد ندارید یا بدون گلوتن هستید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید.

گوش ماهی با کمی آرد، نمک و فلفل

خشک کردن و اضافه کردن کمی پودر آرد کمک می کند تا رنگ قهوه ای طلایی به دست آورید.
مرحله 3: گوش ماهی را مزه دار کنید. من مقدار زیادی نمک و فلفل استفاده می کنم. یک طرف ماهی تابه را مزه دار می کنم، طرف مزه دار شده را داخل تابه داغ قرار می دهم و در حالی که آن طرف پخته می شود، طرف دیگر را مزه دار می کنم.

مرحله 4: دلمه ها را در تابه داغ بپزید. اگر وقتی آنها را در ماهیتابه می‌گذارید داغ نمی‌شوند، به اندازه کافی داغ نیست. بین گوش ماهی خشک و آردپاشی شده و یک ماهیتابه داغ، براق قهوه ای طلایی زیبایی تضمین شده است.

گوش ماهی سرخ شده با کره ریحان سیر

مرحله 5: با کره، سیر و سبزیجات به پایان برسانید. گوش ماهی در حال حاضر طعم باورنکردنی دارد، اما افزودن کمی کره خامه ای، سیر و سبزی های تازه در پایان پخت، آنها را شایسته رستوران می کند.

گوش ماهی سرخ شده با کره و سیر

اضافه کردن کمی کره خامه ای، سیر و سبزی تازه در پایان پخت، گوش ماهی را شایسته رستوران می کند.
و این را دارید که چگونه گوش ماهی را مانند یک سرآشپز حرفه ای بپزید. از طعم کره، سیر و ریحان استفاده کنید یا چیز دیگری را امتحان کنید. آویشن تازه، ترخون یا چیزی تند مانند jalapeño ایده بسیار خوبی است.

گوش ماهی سرخ شده با کره ریحان سیر

آماده سازی 5 دقیقه پخت و پز 5 دقیقه در مجموع 10 دقیقه
گوش ماهی سرخ شده به سرعت – در عرض 5 دقیقه – پخته می شود و زمانی که بلافاصله از آن لذت ببرید، بهترین است. اگر آنها را با ماکارونی، سبزیجات یا برنج سرو می کنید، قبل از پختن گوش ماهی از آماده بودن آنها اطمینان حاصل کنید. ریحان شیرینی دوست‌داشتنی به سس کره می‌افزاید، اما اگر در دسترس نباشد، چند شاخه آویشن تازه این کار را انجام می‌دهد.

4 وعده، هر کدام 3 گوش ماهی بزرگ درست می کند
ما را در تهیه دستور العمل تماشا کنید

شما نیاز خواهید داشت به :

12 گوش ماهی بزرگ، 1 ¼ تا 1 ½ پوند

2 قاشق چایخوری آرد همه منظوره، اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه

2 قاشق غذاخوری روغن، مانند روغن زیتون، روغن آووکادو یا روغن هسته انگور

1 ½ قاشق غذاخوری کره

2 حبه سیر، خرد شده

1 فنجان برگ ریحان تازه

3 تا 4 برش لیمو

جهت ها

از یک دستمال کاغذی برای خشک کردن گوش ماهی استفاده کنید. یک طرف دلمه ها را با مقدار کمی آرد پاشیده و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یک تابه پهن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را به تابه اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد و براق شد، گوش ماهی ها را با احتیاط به سمت پایین در تابه قرار دهید. حدود 2 دقیقه بدون حرکت آنها بپزید تا قهوه ای شوند.

در حالی که سمت اول در حال سرخ شدن است، سمت غیر مزه دار گوش ماهی ها را با کمی آرد پاشیده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

گوش ماهی ها را برگردانید – اگر به ماهیتابه چسبیده بود، چند ثانیه دیگر صبر کنید و دوباره امتحان کنید و به آرامی آنها را از پهلو به پهلو بچرخانید تا آزاد شوند.

کره و سیر را به تابه اضافه کنید و سپس کره را در حین ذوب شدن دور تابه بچرخانید. یکی دو دقیقه دیگر بپزید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. برگ های ریحان و برش های لیمو را هم بزنید. خدمت. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...