وبلاگ

طرز تهیه مایونز وگان خانگی آسان

طرز تهیه مایونز وگان خانگی آسان

طرز تهیه مایونز وگان خانگی آسان : طرز تهیه مایو گیاهی! این سس مایونز وگان غلیظ و خامه ای یک جایگزین عالی بدون تخم مرغ برای مایونز معمولی است. ما از آن برای ساندویچ ها، به عنوان پایه سس ها و در سالاد استفاده می کنیم

وگان مایو چیست؟

سس مایونز وگان از دو ماده اصلی تشکیل می شود: شیر سویا (یا آکوافابا) و روغن. بنابراین، سس مایونز گیاهی با سس مایونز معمولی که ترکیبی از تخم مرغ و روغن است، متفاوت است. اگرچه مواد تشکیل دهنده آن متفاوت است، اما یک جایگزین عالی برای سس مایونز معمولی است. ما اغلب از آن برای ساندویچ ها، به عنوان پایه سس ها و در سالاد استفاده می کنیم.

هنگام تهیه دستور العمل سنتی تر مبتنی بر تخم مرغ، روغن به آرامی هم زده یا با تخم مرغ مخلوط می شود. با انجام این کار به آرامی، مخلوط امولسیون می شود. به همین دلیل سس مایونز غلیظ، سفید و کرمی است.

هنگام تهیه سس مایونز گیاهی، روش آن متفاوت نیست. در دستور پخت مبتنی بر تخم مرغ، تخم مرغ به فرآیند امولسیون کمک می کند. در حالی که در دستور غذای وگان، شیر سویا یا آکوافابا کارهای سنگین را انجام می دهند.

طرز تهیه مایونز وگان خانگی آسان

PREP 10minsTotal 10min

سس مایونز گیاهی یک جایگزین عالی بدون تخم مرغ برای سس مایونز معمولی است. ما از آن برای ساندویچ ها، به عنوان پایه سس ها و در سالاد استفاده می کنیم. روش های تهیه سس مایونز گیاهی در غذاساز و با استفاده از مخلوط کن غوطه وری در زیر آمده است. ما با یک مخلوط کن معمولی موفقیت چندانی نداشتیم.

 

شما نیاز خواهید داشت

1/2 فنجان (120 میلی لیتر) شیر سویا با دمای اتاق، نکات زیر را برای جایگزینی آکوافابا ببینید

1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز یا سفید، می تواند جایگزین سرکه سیب شود

1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

1 ½ قاشق چایخوری خردل دیژون یا جایگزین 1/2 قاشق چایخوری خردل خشک

1 قاشق چایخوری آب لیموی تازه، اختیاری

1 فنجان روغن خنثی مانند روغن آفتابگردان، دانه انگور یا روغن گیاهی

شکر نیشکر یا شربت افرا، اختیاری است

جهت ها

ساخت سس مایونز در غذاساز

شیر سویا (یا aquafaba) را به کاسه غذاساز اضافه کنید. حدود یک دقیقه یا تا زمانی که مایع شروع به غلیظ شدن کند، این کار را انجام دهید. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از aquafaba، ممکن است مایع کافی در کاسه برای پردازش تیغه ها وجود نداشته باشد. اگر این اتفاق برای شما افتاد، به مرحله بعدی بروید.

سرکه، نمک، خردل و آب لیمو را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر آن را فرآوری کنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

کناره ها و کف کاسه را بخراشید. سپس، در حالی که غذاساز روشن است، روغن را به آرامی در قطره های کوچک اضافه کنید تا حدود یک چهارم اضافه شود (این برای امولسیون مناسب بسیار مهم است).

وقتی متوجه شدید که مخلوط شروع به غلیظ شدن و امولسیون شدن می کند، می توانید کمی سخت گیری کنید. اضافه کردن روغن را به آرامی ادامه دهید، اما به جای قطرات روغن، آن را تا یک جریان نازک افزایش دهید.

پس از اضافه کردن تمام روغن، کاسه را بتراشید و سپس به مدت 10 ثانیه عمل کنید.

سس مایونز را بچشید و سپس اگر احساس کردید به آن نیاز دارد، با نمک یا شیرین کننده بیشتری آن را تنظیم کنید.

وقتی سس مایونز در یخچال می ماند، غلیظ تر می شود. اگر فکر می کنید سس مایونز خیلی رقیق است، می توانید کمی روغن بیشتر در آن مخلوط کنید. این کار را به آرامی انجام دهید.

ساخت سس مایونز با مخلوط کن غوطه ور
شیر سویا (یا آکوافابا)، سرکه، نمک و خردل را به یک ظرف شیشه ای بلند یا فنجان بلندی که همراه با مخلوط کن غوطه ور است اضافه کنید.

با یک مخلوط کن غوطه وری آنقدر هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.

با سرعت زیاد مخلوط کن غوطه وری، روغن را به آرامی اضافه کنید. اضافه کردن روغن یک تا دو دقیقه طول می کشد. افزودن روغن به آرامی به امولسیون شدن و غلیظ شدن سس مایونز کمک می کند.

همانطور که اضافه کردن روغن را تمام کردید، مخلوط کن غوطه وری را به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا کمی هوا وارد شود. اگر سس مایونز خیلی نازک است، کمی روغن اضافه کنید تا کمی بیشتر غلیظ شود. (وقتی سس مایونز در یخچال قرار می گیرد، غلیظ تر می شود.)

ذخیره سازی

سس مایونز گیاهی را به مدت ۲ تا ۳ هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. همانطور که نشسته است، ممکن است مقداری مایع در بالا جمع شود. با این حال، متوجه شده ام که با قاشق بدون هیچ مشکلی مخلوط می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...