وبلاگ

طرز تهیه سس تاهینی سیر لیمو

طرز تهیه سس تاهینی سیر لیمو : از بین تمام دستور العمل های سس سالاد که به اشتراک گذاشته ایم، این سس بر پایه تاهینی است که به احتمال زیاد در یخچال ما پیدا خواهید کرد. خامه ای، خوش طعم است و تقریباً روی هر چیزی کار می کند. سالاد دلچسب، کاسه غلات، سبزیجات برشته و حتی به عنوان سس برای گوشت یا غذاهای دریایی را در نظر بگیرید.

ما انواع سس‌های سالاد خانگی را با سلیقه الهام گرفته‌ایم، اما این سس تاهینی همانی است که من اغلب در یخچال دارم. این سس با سس تاهینی رویایی ما که ما نیز آن را دوست داریم تفاوت زیادی ندارد.

این سس سالاد آسان حاوی تاهین، آب لیمو، سیر و روغن کنجد برشته شده است. خامه ای، خوش طعم و مناسب برای سبزیجات، غلات پخته شده یا به عنوان سس برای سبزیجات و گوشت استفاده می شود. یک دروازه بان کامل!

طرز تهیه سس تاهینی

برای تهیه سس تاهینی ما، تنها کاری که باید انجام دهید این است که همه چیز را با هم مخلوط کنید. ممکن است متوجه شوید که تاهین روی شما کمی غلیظ می شود، اما همانطور که در آب و سایر مواد هم می زنید، باید شل شود و به سس خامه ای تبدیل شود.

برای خاص کردن این سس، از تاهینی خانگی شروع کنید. ما اولین بار زمانی که دستور پخت هوموس را به اشتراک گذاشتیم شروع به تهیه تاهین کردیم. از آن زمان، ما همیشه تاهینی خانگی را به خرید از فروشگاه ترجیح می دهیم.

موارد مورد علاقه ما برای سس تاهینی

از این سس تاهینی ساده تقریباً برای هر چیزی استفاده کنید، اما در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه ما آمده است:

سبزی هایی مانند کلم پیچ، رومی، یا کاهوی بچه
سبزیجات ترد مانند فلفل دلمه ای، هویج و خیار
با لوبیاهای پخته یا کنسرو شده مانند نخود مخلوط کنید
فوق العاده است که روی غلات پخته شده مانند کینوا یا فارو ریخته می شود
آن را با قاشق روی سبزیجات برشته بریزید
امیدواریم این سس تاهینی را امتحان کنید. کاملا خامه ای است و بدون لبنیات یا مایونز درست می شود!

ما عاشق این سس تاهینی هستیم. از بین تمام دستور العمل‌های سس سالاد که در Inspired Taste به اشتراک گذاشته‌ایم، این سس بر پایه تاهین همانی است که به احتمال زیاد در یخچال ما پیدا خواهید کرد. خامه ای، خوش طعم است و تقریباً روی هر چیزی کار می کند. سالاد دلچسب، کاسه غلات، سبزیجات برشته و حتی به عنوان سس برای گوشت یا غذاهای دریایی را در نظر بگیرید.

طرز تهیه سس تاهینی سیر لیمو

شما نیاز خواهید داشت به :

1/4 فنجان تاهینی خوب هم زده، تاهین خانگی را امتحان کنید

1 حبه سیر کوچک، رنده شده یا ریز خرد شده

3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

1 قاشق غذاخوری عسل، شربت افرا یا آگاو

1 قاشق چایخوری روغن کنجد برشته شده

1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

1/4 قاشق چایخوری پاپریکا دودی

3 قاشق غذاخوری آب سرد، در صورت نیاز بیشتر

دستورالعمل و طرز تهیه سس تاهینی سیر لیمو

همه چیز را به جز آب در یک کاسه کوچک هم بزنید. اگر در ابتدا مخلوط به نظر می رسد، نگران نباشید. وقتی در آب هم بزنید، سس شل می شود و حالت خامه ای پیدا می کند.

سه قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید و سپس هم بزنید تا کرم رنگ شود. برای غلظت رقیق تر، کمی آب اضافه کنید.

با آب لیمو یا نمک اضافی مزه دار کنید.

پانسمان را تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...