وبلاگ

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو : این دستور تیرامیسو یکی از دسرهای مورد علاقه ماست. لیدی فینگرهای آغشته به اسپرسو را با یک فیلینگ سبک و مطبوع که از پنیر ماسکارپونه، زرده تخم مرغ و خامه درست شده است، لایه لایه می کنیم. اگر تا به حال درست کردن تیرامیسو را در خانه امتحان نکرده اید، اکنون وقت آن است که امتحان کنید!

چگونه بهترین تیرامیسو را در خانه درست کنیم

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که با لایه‌های لیدی فینگر آغشته به قهوه (بیسکویت ایتالیایی با بافت اسفنجی خشک) و خامه درست می‌شود. به دنبال لیدی فینگر ایتالیایی (یا ساوویاردی) باشید. سفت و با رویه شکری خشک می شوند. با این حال، نگران نباشید – آنها با نشستن تیرامیسو نرم می شوند.

وقتی تیرامیسو درست می کنیم، پنج مرحله زیر را دنبال می کنیم (دستور پخت کامل در زیر آمده است). ما همچنین توصیه می کنیم ویدیوی دستور پخت ما را تماشا کنید، که شما را در هر مرحله راهنمایی می کند.

یک فیلینگ خامه ای از زرده تخم مرغ، شراب مارسالا و شکر درست کنید. یک مخلوط کن دستی این مرحله را بسیار آسان می کند.
پنیر ماسکارپونه را داخل فیلینگ خامه ای و زده شده بریزید. (ماسکارپونه شبیه پنیر خامه ای ساده است.)
لایه خامه ای را با تا کردن خامه غلیظ زده شده یا سفیده تخم مرغ زده شده به پایان برسانید (سؤالات متداول ما را در زیر ببینید).
تیرامیسو را با لایه‌ای لایه‌ای از فیلینگ خامه‌ای بین انگشتان خانم آغشته به قهوه قوی و شراب مارسالا جمع کنید.
حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید تا لیدی فینگرها تمام طعم‌های خامه‌ای، قهوه و شراب را جذب کنند.
تیرامیسو احتمالاً بهترین دسر آماده است. از آنجایی که این دست خانم‌های سفت به زمان نیاز دارند تا تمام طعم‌ها و رطوبت اسپرسو و لایه‌های خامه‌ای را جذب کنند، بسیار مهم است که حداقل شش ساعت قبل از سرو صبر کنید. در واقع تیرامیسو خانگی را می توان یک تا دو روز در یخچال نگهداری کرد!

تیرامیسو با نکات فراوان

طرز تهیه تیرامیسو : PREP 6 ساعت 20 دقیقه مجموع 6 ساعت 20 دقیقه
این دستور تیرامیسو یکی از دسرهای مورد علاقه ماست. لیدی فینگرهای آغشته به اسپرسو را با یک فیلینگ سبک و مطبوع که از پنیر ماسکارپونه، زرده تخم مرغ و خامه درست شده است، لایه لایه می کنیم. اگر تا به حال درست کردن تیرامیسو را در خانه امتحان نکرده اید، اکنون وقت آن است که امتحان کنید!

زرده تخم‌مرغ را می‌خواهیم که روی یک دیگ دوبل پخته شده و خامه غلیظ زده شده باشد تا فیلینگ خامه‌ای درست شود. به جای استفاده از خامه، در دستور العمل های دیگر از سفیده تخم مرغ خام استفاده می شود. در بخش نکات زیر، دستورالعمل هایی را برای استفاده از سفیده تخم مرغ به جای خامه به اشتراک گذاشته ایم. تفاوت کمی در طعم وجود دارد. در هر صورت، تیرامیسوی تهیه شده با سفیده تخم مرغ کمی سبک تر از خامه فرم گرفته است.

برای 8 سروینگ

شما نیاز خواهید داشت به :

1/2 فنجان (120 میلی لیتر) اسپرسو دم کرده یا قهوه بسیار قوی، در دمای اتاق

1/4 فنجان (60 میلی لیتر) شراب خشک مارسالا، تقسیم شده

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

3 عدد زرده تخم مرغ بزرگ

1/4 فنجان (50 گرم) شکر گرانول تقسیم شده

8 اونس (225 گرم) پنیر ماسکارپونه (حدود 1 1/4 فنجان)

3/4 فنجان (175 میلی لیتر) خامه غلیظ

18 تا 20 انگشتر ساوویاردی ایتالیایی (از بسته 7 اونس)

1 اونس (30 گرم) شکلات تلخ یا پودر کاکائو برای گردگیری

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

قهوه را آماده کنید

اسپرسو (یا قهوه)، 2 قاشق غذاخوری شراب مارسالا، عصاره وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک کاسه پهن با هم ترکیب کنید.

خامه را آماده کنید

زرده تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری مارسالا و 3 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی که روی یک قابلمه آب در حال جوشیدن قرار داده شده است، به مدت 5 تا 8 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن سه برابر شود. برای سهولت در این مرحله از همزن برقی دستی با سرعت متوسط استفاده کنید. (تا زمانی که از روی حرارت نگرفته اید هم زدن را متوقف نکنید).

کاسه را از روی حرارت بردارید و سپس پنیر ماسکارپونه را بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

خامه را در یک کاسه بزنید تا قله سفت شود. هنگامی که مخلوط زرده و ماسکارپونه کمی خنک شد، نیمی از خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط زرده و ماسکارپونه بریزید، سپس نیمه باقیمانده را تا زمانی که کاملا مخلوط شود (خامه فرم گرفته کمی خالی می شود).

برای به پایان رساندن

نیمی از لیدی فینگرها را خیلی سریع در قهوه فرو کنید و کف یک ظرف مربعی 9 اینچی را بچینید. (ممکن است متوجه شوید که لازم است چند قطعه را تکه تکه کنید تا در ظرف قرار گیرند).

نیمی از ماسکارپونه را روی انگشتان خانم بریزید و به صورت یک لایه پخش کنید. نیمی از شکلات تلخ را روی فیلینگ رنده کنید. سپس انگشتان دستی باقیمانده را خیلی سریع در قهوه فرو کنید و لایه دوم را روی فیلینگ بچینید.

با قاشق باقیمانده مخلوط ماسکارپونه را روی انگشتان خانم بریزید. شکلات بیشتری را روی آن رنده کنید یا پودر کاکائو بپاشید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از آماده شدن برای سرو، شکلات رنده شده یا پودر کاکائو بیشتری بپاشید. حدود 20 دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق بگذارید. (تیرامیسو را می توان تا 2 روز سرد کرد، اما دیگر نه، در غیر این صورت لیدی فینگرها شکسته می شوند و نرم می شوند). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...