وبلاگ

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی : بیایید در مورد اینکه چرا باید کره بادام زمینی را در خانه درست کنید صحبت کنیم. درست کردن آن ساده است به علاوه می توانید به راحتی چرخش خلاقانه خود را اضافه کنید. در زیر طرز تهیه کره بادام زمینی خامه ای و ترد و همچنین بادام و شکلات را به اشتراک گذاشته ایم.

من عاشق درست کردن کره بادام زمینی خودم هستم. شما تمام کنترل را در دست دارید – میزان نمک یا عسل به شما بستگی دارد. به علاوه، شما می توانید خلاق باشید. کره بادام زمینی اصلی خود را ترد می کنیم. گاهی بادام هم اضافه می کنیم. و وقتی جسارت می کنیم، کره بادام زمینی شکلاتی درست می کنیم. (به طور جدی خوب است).

پس از تفت دادن، بادام زمینی را در ظرف غذاساز بریزید. روشن کنید و ببینید که بادام زمینی به خرده، سپس خمیر غلیظ و در نهایت کره بادام زمینی صاف و براق تبدیل می شود. تقریباً جادویی است.

بعد از یک دقیقه، کره بادام زمینی بیشتر شبیه یک خمیر غلیظ به نظر می رسد. به زمان بیشتری نیاز دارد.

بعد از یک دقیقه پردازش، کره بادام زمینی بیشتر شبیه یک خمیر غلیظ به نظر می رسد.
سپس، پس از کمی پردازش بیشتر، کل مخلوط به نوعی تسلیم می شود و به یک کره بادام زمینی صاف ابریشمی تبدیل می شود. در این مرحله است که می توانید شیرینی را با عسل یا کمی چاشنی نمک اضافه کنید. برای یکدست شدن کره بادام زمینی، می توانید کمی روغن نیز اضافه کنید، اما این کاملا به شما بستگی دارد.

سپس، پس از کمی پردازش بیشتر، کل مخلوط به نوعی تسلیم می شود و به یک کره بادام زمینی صاف ابریشمی تبدیل می شود.

کره بادام زمینی خانگی

اکنون که در تهیه کره بادام زمینی حرفه ای هستید، خلاق باشید و بازی کنید. یکی از موارد مورد علاقه ما استفاده از قسمت های مساوی بادام زمینی با بادام است. در ضمن اگر فقط از بادام استفاده می کنید می توانید کره بادام درست کنید.

روند یکسان است، تفت دهید و سپس تمام مغزها را به غذاساز اضافه کنید، روشن کنید و شاهد اتفاقات جادویی باشید. نمک، عسل (یا شربت افرا) را در صورت نیاز اضافه کنید سپس قوام آن را بررسی کنید – ما متوجه شدیم که کره بادام زمینی به روغن بیشتری نیاز دارد.

برای کره بادام خانگی، به این دستور غذا نگاه کنید. ما کمی وانیل و دارچین اضافه می کنیم و شگفت انگیز است!

کره بادام زمینی شکلاتی خانگی – شادی خالص
خوب، حالا برای مورد علاقه من: کره بادام زمینی شکلاتی. آن را به عنوان یک نوتلا با بادام زمینی در نظر بگیرید. تهیه آن سریع و آسان است. با کره بادام زمینی اولیه شروع کنید سپس به جای اضافه کردن عسل، پودر کاکائو و پودر قند را اضافه کنید.

نتیجه؟ خامه ای و شکلاتی – ما کاملاً عاشق آن هستیم.

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

کره بادام زمینی شکلاتی خانگی

(شکلات و کره بادام زمینی باید یکی از ترکیبات مورد علاقه ما باشد – دستور پخت شیرینی نواری آسان با فنجان های کره بادام زمینی یا خوراکی های کریسپی برنجی با پوشش شکلاتی را ببینید)

تو تصمیم بگیر. کره بادام زمینی اصلی، کره بادام زمینی، کره بادام زمینی شکلاتی یا نسخه خود را درست می کنید؟ ما میخواهیم بدانیم. فقط پاسخ خود را در نظرات زیر بگذارید.

(اگر عاشق کره بادام زمینی هستید، سعی کنید میله های گرانولای کره بادام زمینی ما یا این کوکی های کره بادام زمینی را درست کنید. آنها بسیار آسان هستند!)

دستور غذا به روز شد، در ابتدا در فوریه 2013 ارسال شد. از زمان ارسال این در سال 2013، ما دستور پخت را بهینه سازی کردیم تا واضح تر باشد. – آدام و جوآن

کره بادام زمینی خانگی
219 نظر / 42 نظر
چاپ
بهترین کره بادام زمینی خانگی (با تنوع)
آماده سازی 10 دقیقه پخت و پز 10 دقیقه در مجموع 20 دقیقه
این دستور پخت کره بادام زمینی بسیار ساده است – تنها چیزی که نیاز دارید یک غذاساز و 15 دقیقه است. به علاوه، شما می توانید خلاق باشید. کره بادام زمینی اصلی خود را ترد می کنیم. گاهی بادام هم اضافه می کنیم. و وقتی جسارت می کنیم، کره بادام زمینی شکلاتی درست می کنیم. (به طور جدی خوب است). بهتر است با بادام زمینی خام شروع کنید، اما اگر نتوانستید آنها را پیدا کنید، از بو داده استفاده کنید. از آنجایی که آنها برشته شده اند، می توانید از برشته کردن در فر صرفنظر کنید، اما ما به هر حال این کار را انجام می دهیم – به نوعی آنها را زنده می کند. در مورد روغن – در صورت نیاز اضافه کنید. اگر خشک به نظر می رسد، کمی روغن اضافه کنید – شاید هر بار یک قاشق چای خوری.

تقریباً 1 1/4 فنجان یا 20 (1 قاشق غذاخوری) سروینگ درست می کند

شما نیاز خواهید داشت به :

کره بادام زمینی پایه
2 فنجان (300 گرم) بادام زمینی بدون نمک

1/2 قاشق چایخوری نمک دریا را خرج کنید

1 تا 2 قاشق چایخوری عسل

در صورت نیاز 1 تا 3 قاشق چایخوری روغن بادام زمینی یا گیاهی

کره بادام زمینی بادام
1 فنجان (150 گرم) بادام زمینی بدون نمک

1 فنجان (150 گرم) بادام کامل بدون نمک

1/2 قاشق چایخوری نمک دریا را خرج کنید

1 تا 2 قاشق چایخوری عسل

در صورت نیاز 1 تا 3 قاشق چایخوری روغن بادام زمینی یا گیاهی

کره ی بادوم زمینی شکلاتی
2 فنجان (300 گرم) بادام زمینی بدون نمک

1/2 قاشق چایخوری نمک دریا را خرج کنید

2 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی یا روغن نباتی، به علاوه بیشتر در صورت نیاز

1/2 فنجان (45 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده

1 فنجان تا 1 ½ فنجان (170 گرم) پودر قند

دستور العمل

آجیل کباب شده

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل ها را به یک قالب کیک گرد یا مربعی (یا ورقه پخت لبه دار) اضافه کنید.

آجیل ها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید، ماهیتابه را تکان دهید و سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که آجیل ها کمی قهوه ای رنگ شوند و بوی مغزشان گرفته شود (مراقب باشید، می توانند به سرعت بسوزند) تفت دهید. بگذارید خنک شوند تا زمانی که بتوانید آنها را کنترل کنید.

اگر کره بادام زمینی ترد درست می کنید، 1/3 فنجان از بادام زمینی تفت داده شده را به کاسه غذاساز اضافه کنید. 6 تا 8 بار پالس کنید، یا تا زمانی که بادام زمینی ها به قطعات بسیار کوچک خرد شوند. بادام زمینی خرد شده را در ظرفی بریزید و برای بعد نگه دارید.

بادام زمینی تفت داده شده را به کاسه غذاساز اضافه کنید. 1 دقیقه این کار را انجام دهید سپس کناره های کاسه را با یک کاردک لاستیکی بتراشید. 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را پردازش کنید تا کره بادام زمینی براق و صاف شود.

مقدار دلخواه نمک و عسل را اضافه کنید و سپس آن را تا زمانی که مخلوط شوند، اضافه کنید. (1/2 قاشق چایخوری اضافه می کنیم. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...