طرز تهیه کلم سوخاری سریع و آسان : این دستور ساده و سالم برای کلم سوخاری خوشمزه است. همانطور که کلم در فر برشته می شود، قهوه ای می شود، نرم می شود و شیرین می شود. کلم ممکن است خسته کننده به نظر برسد، اما این یکی از مخلفات مورد علاقه ماست.
شما باید کلم سوخاری را امتحان کنید
تفت دادن روشی فوق العاده برای پخت کلم است. ما قبلاً عاشق سرخ کردن کلم هستیم، اما اکنون به تفت دادن آن علاقه داریم. اگر قبلاً کلم را تفت نداده اید، باید شروع کنید. همانطور که کلم در فر برشته می شود، کاراملی می شود، نرم می شود و شیرین می شود. فوق العاده است.
دستور العمل زیر کلم را ساده نگه می دارد و کلم را با روغن، نمک و فلفل تفت می دهد. اما، البته، همیشه می توانید ادویه جات ترشی جات مانند مخلوط چاشنی یا گیاهان تازه اضافه کنید.
کلم دست کم گرفته شده و یک نیروگاه مغذی است. با سطوح بالای ویتامین C برای شما مفید است، غنی از آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است که فواید ضد التهابی دارد.
طرز تهیه کلم سوخاری سریع و آسان
دستور تهیه این کلم برشته نمی تواند ساده تر باشد. ابتدا کلم خرد شده را با مقداری چربی، نمک و فلفل بریزید. سپس در فر داغ تفت دهید تا کلم قهوه ای، پژمرده و شیرین شود.
چگونه کلم را برش دهیم
شما می توانید کلم را به اشکال مختلف مانند استیک یا گوه برشته کنید، اما ما عاشق برش دادن آن هستیم. بعد از تفت دادن، کلم شبیه روبان می شود. بنابراین در اینجا نحوه انجام آن است:
برگهای بیرونی پاره شده یا کبود شده را بردارید.
کلم را به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس هسته آن را ببرید.
یک چهارم کلم را به نوارهایی به ضخامت حدود 1/2 اینچ برش دهید.
کلم سوخاری سریع و آسان
آماده سازی 5 دقیقه، پخت و پز 25 دقیقه، در مجموع 30 دقیقه
این دستور ساده و سالم برای کلم سوخاری خوشمزه است. همانطور که کلم در فر برشته می شود، قهوه ای می شود، نرم می شود و شیرین می شود. کلم ممکن است خسته کننده به نظر برسد، اما این یکی از مخلفات مورد علاقه ماست. کلم سفید مورد علاقه ما برای این دستور غذا است، اما انواع دیگر کلم کارآمد هستند (زمان برشته شدن ممکن است متفاوت باشد).
دستور العمل زیر همه چیز را ساده نگه می دارد و کلم را با روغن، نمک و فلفل تفت می دهد. اما، البته، همیشه می توانید ادویه جات ترشی جات مانند مخلوط چاشنی یا گیاهان تازه اضافه کنید.
مناسب برای 4 تا 6 نفر
مواد مورد نیاز
1 کلم سر متوسط، حدود 1 ½ پوند
2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
روش پخت
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت آماده کنید – ما مستقیماً روی ورقه پخت تفت می دهیم، اما برای تمیز کردن آسان، یک تشک پخت سیلیکونی یا یک ورق کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.
کلم را با برش دادن آن به چهار قسمت و جدا کردن هسته آن آماده کنید. بعد، برش ها را به نوارهایی به ضخامت حدود 1/2 اینچ برش دهید.
کلم را به ورقه پخت اضافه کنید و با روغن، نمک و فلفل مخلوط کنید. در یک لایه پخش کنید.
کلم را بدون حرکت تفت دهید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند، حدود 15 دقیقه. وقتی متوجه قهوه ای شدن آن شدید، کلم را هم بزنید، دوباره آن را به یک لایه صاف باز کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید. ما از قهوه ای شدن کلم لذت می بریم، بنابراین تمایل داریم کلم را کمی بیشتر در فر نگه داریم. با آب لیمو سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949