طرز تهیه سس سرخ کردنی : سس سرخ شده خانگی مورد علاقه ما ترکیبی عالی از تند، خامه ای و شیرین است. برای فرو بردن سیب زمینی سرخ کرده عالی است و روی همبرگر خوشمزه است. آسان است، و من شرط می بندم که شما در حال حاضر همه چیز مورد نیاز خود را برای نشستن در آشپزخانه خود دارید.
سس سرخ کردنی چیست؟
تا زمانی که به ساحل غربی نقل مکان کردیم، با سس سرخ کردنی مواجه نشدیم. بعد از آن، به نظر می رسید هر بار که خودمان را در جایی می دیدیم که سیب زمینی سرخ کرده یا همبرگر می فروختیم، سس سرخ شده را در منو می دیدیم.
در شکل اصلی خود، سس سرخ شده سس مایونز و سس کچاپ را با هم ترکیب می کند تا یک سس خامه ای، تند و شیرین درست کند که به طرز تکان دهنده ای با سیب زمینی سرخ شده عالی است. بسته به جایی که هستید، مواد دیگری مانند سرکه، سس تند، سس Worcestershire، شکر و ادویه جات را خواهید دید.
در ایالات متحده، سس سرخ کردنی در یوتا معروف است، جایی که حلقه قطبی، زنجیره ای از رستوران های همبرگر و شیک را خواهید یافت. آنجاست که دون کارلوس ادواردز ادعا می کند که سس سرخ کردنی آنها را در دهه 1940 ساخته است.
با این حال، سس سرخ کردنی تنها در یوتا یافت نمی شود. ایالت های دیگر (مانند آیداهو) و سایر کشورها از ترکیب خامه ای و تند سس مایونز و سس گوجه فرنگی به عنوان پایه چاشنی های مورد علاقه خود استفاده کرده اند. سس های مشابهی را در سرتاسر آمریکای لاتین و جنوبی، پورتوریکو و اروپا خواهید یافت.
طرز تهیه سس سرخ کردنی
در دستور العمل سس سرخ کردنی، ما مواد اولیه – سس مایونز و سس گوجه فرنگی – را با کمی سرکه، سس تند، ورسسترشر و نمک ترکیب می کنیم.
برای تهیه آن، همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. رنگ سس مایل به صورتی خواهد بود و به راحتی می توانید آن را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. با خیال راحت سس کچاپ را زیاد کنید یا مواد بیشتری مانند ادویه یا آب ترشی شوید اضافه کنید (آدام همیشه وقتی سس درست می کند کمی آب ترشی به سس اضافه می کند).
سس سرخ کردنی خانگی آسان
آماده سازی 5 دقیقه در مجموع 5 دقیقه
سس سرخ شده ما ترکیبی عالی از تند، خامه ای و شیرین است. برای فرو بردن سیب زمینی سرخ کرده عالی است و روی همبرگر خوشمزه است. آسان است، و من شرط می بندم که شما در حال حاضر همه چیز مورد نیاز خود را برای نشستن در آشپزخانه خود دارید.
با خیال راحت سس کچاپ را زیاد کنید یا مواد بیشتری مانند ادویه یا آب ترشی شوید اضافه کنید (آدام همیشه وقتی سس درست می کند کمی آب ترشی به سس اضافه می کند).
3/4 فنجان را می سازد
شما نیاز خواهید داشت به :
1/2 فنجان سس مایونز، سس مایونز خانگی را امتحان کنید
1/4 فنجان سس کچاپ، سس کچاپ خانگی را امتحان کنید
1 قاشق غذاخوری سرکه مقطر
سس تند 3 تا 6 داش مانند کریستال
3 تا 4 داش سس ورسسترشر
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
آب ترشی داش، اختیاری
دستورالعمل
سس مایونز، سس کچاپ، سرکه، سس تند و سس ورسسترشر را با همزن بزنید تا یکدست شود. مزه کنید و سپس با نمک مزه دار کنید.
سس سرخ شده را در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگهداری کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949