وبلاگ

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت : اسپاگتی و سس گوشتی مناسب شب هفته که کاملاً از ابتدا تهیه شده است. برای تهیه این دستور ساده اسپاگتی از گوشت چرخ کرده، بوقلمون، مرغ یا بره استفاده کنید.

چگونه بهترین اسپاگتی را درست کنیم

برای این اسپاگتی، ما به دستور پخت سریع سس گوشت مورد علاقه خود می رویم. با استفاده از یک قابلمه درست می شود، فوق العاده خوش طعم است و در کمتر از 45 دقیقه قابل تهیه است. سس اسپاگتی نیز برای درست کردن قبل عالی است. می توان آن را تا سه روز در یخچال نگهداری کرد و حدود سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

برای پخت بهترین اسپاگتی چند ترفند ساده داریم

دستورالعمل بسته بندی اسپاگتی را که می خواهید بپزید بررسی کنید. روی جعبه، باید زمان تقریبی برای پخت «الدنته» وجود داشته باشد، به این معنی که پاستا لطیف خواهد بود، اما لطیف نیست. هنوز هم مقداری لقمه خواهد داشت که عالی است.

هنگامی که زمان پخت پیشنهادی را می دانید، قبل از آن یک تایمر را برای یک دقیقه یا بیشتر تنظیم کنید. بنابراین اگر کادر 10 دقیقه را نشان می دهد، تایمر را برای 8 دقیقه تنظیم کنید.

به این ترتیب، در 8 دقیقه، می توانید اسپاگتی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که قبلاً انجام نشده است. دستورالعمل های جعبه راهنمای مفیدی هستند، اما همیشه ایده خوبی است که پاستا را زودتر بررسی کنید!

اسپاگتی را در آب نمک بپزید. آب باید طعم شور داشته باشد. این ماکارونی را هنگام پخت مزه دار می کند و برای داشتن بهترین طعم ماکارونی ضروری است.

اسپاگتی پخته شده را با یک سس خوش طعم – مانند سس اسپاگتی خانگی ما بریزید. سس را فقط با قاشق روی پاستا نریزید.

برای دستور العمل های بیشتر اسپاگتی، به این اسپاگتی پخته نگاه کنید که شبیه لازانیا است، اما ساده تر است و اگر عاشق سبزیجات هستید، اسپاگتی گیاهی آسان ما را امتحان کنید.

با هم زدن پاستا و سس با هم، پاستا شروع به جذب برخی از طعم های سس می کند. فقط اینجوری طعمش بهتره

اگر به دنبال کاهش کربوهیدرات در ظرف خود هستید، نصف یا تمام پاستا را با رشته فرنگی کدو سبز جایگزین کنید. در اینجا دستور العمل ما برای پاستا رشته فرنگی کدو سبز است.

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت

چه مقدار نمک باید به آب پاستا اضافه کنم؟

نمک زیادی به آب ماکارونی خود اضافه می کنیم (طعم ماکارونی را خوشمزه می کند). به ازای هر 4 لیتر (16 فنجان) آب، حدود یک قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم. این برای پخت 1 پوند پاستا عالی است.

اسپاگتی آسان شب هفته با سس گوشت
آماده سازی 5 دقیقه پخت و پز 40 دقیقه در مجموع 45 دقیقه
دستور پخت اسپاگتی دوستانه مورد علاقه ما در شب با سس گوشتی که کاملاً از ابتدا تهیه شده است. برای تهیه این اسپاگتی ساده از گوشت چرخ کرده، بوقلمون، خوک، مرغ یا بره استفاده کنید.

شما نیاز خواهید داشت

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت

1 پوند گوشت چرخ کرده بدون چربی مانند گوشت گاو، بوقلمون، مرغ یا بره

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

1 فنجان (130 گرم) پیاز خرد شده

3 حبه سیر خرد شده (1 قاشق غذاخوری)

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

فلفل قرمز خرد شده را خرد کنید

1 فنجان آب، آبگوشت یا شراب قرمز خشک

1 (28 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه

تعداد انگشت شماری برگ ریحان تازه، به علاوه بیشتر برای سرو

12 اونس اسپاگتی خشک شده یا شکل ماکارونی مورد علاقه

1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

مواد تشکیل دهنده اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید

2 تا 3 قاشق چایخوری سس ماهی

3 تا 4 عدد فیله آنچویی که با مقداری روغن آن چرخ کرده یا از خمیر آنچوی استفاده کنید

شکر را خرد کنید

1 پوست باقی مانده از یک تکه پارمزان

طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت

سس را درست کنید

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید (ما از فر هلندی استفاده می کنیم). گوشت را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود. هنگام پختن گوشت، از یک قاشق چوبی استفاده کنید تا آن را به قطعات کوچکتر خرد کنید.

پیازها را اضافه کرده و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا نرم شوند، حدود 5 دقیقه تفت دهید.

سیر، رب گوجه فرنگی، پونه کوهی و تکه های فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و حدود 1 دقیقه مدام هم بزنید.

در آب بریزید و با قاشق چوبی تکه های گوشت یا پیاز چسبیده به ته قابلمه را بتراشید. گوجه فرنگی ها، 3/4 قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سس را روی حرارت ملایم قرار دهید. بدون درب آن را با حرارت ملایم به مدت 25 دقیقه بپزید. در حین پختن، سس را چند بار هم بزنید و بچشید تا بتوانید چاشنی را متناسب با آن تنظیم کنید (برای پیشنهادات به یادداشت ها مراجعه کنید).

اسپاگتی بپزید
حدود 15 دقیقه قبل از اینکه سس پخت تمام شود، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید و سپس پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید، اما یک یا دو دقیقه قبل از زمان پخت پیشنهادی، آماده بودن را بررسی کنید.

برای به پایان رساندن
سس را از روی حرارت بردارید و سپس ریحان را اضافه کنید. ماکارونی پخته شده را داخل آن بریزید و یک دقیقه بگذارید تا پاستا مقداری از سس را جذب کند. دوباره هم بزنید و سپس با پارمزان پاشیده شده روی آن سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...