وبلاگ

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات : این سوپ سبزیجات خانگی سالم است، به راحتی درست می شود و طعم فوق العاده ای دارد.

چرا فکر می کنیم این بهترین سوپ سبزیجات است؟

هنگامی که ما به دنبال یک وعده غذایی آرامش بخش با سبزیجات هستیم، این سوپ سبزی آسان جایی است که به سراغمان می آییم. با آب گوجه فرنگی سبک درست می شود و با تمام فصول سازگار است. با خیال راحت از سبزیجات فصلی که در دست دارید استفاده کنید. این سوپ به قدری خوب است که همیشه یک دسته در فریزر می خواهید. برای شب های شلوغ و همچنین زمانی که احساس می کنیم زیاده روی کرده ایم عالی است.

در اینجا چند دلیل وجود دارد که ما این دستور پخت سوپ سبزیجات را دوست داریم:

این سوپ بسته بندی شده سبزیجات به راحتی درست می شود و طعمی باورنکردنی دارد.
هیچ مواد فانتزی وجود ندارد و همه چیز مورد نیاز مقرون به صرفه است.
می توانید از مواد فصلی استفاده کنید. در اواخر تابستان از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید یا در زمستان کدوهای مقاوم را امتحان کنید.
سالم، آرامش بخش و کاملا گیاهی است (وقتی از آبگوشت گیاهی استفاده می کنید).
به خوبی نگه می‌دارد و روز بعد طعم بهتری دارد، بنابراین برای بسته‌بندی ناهار یا فردا شب برای شام آماده می‌شود. سوپ باقیمانده حدود سه روز در یخچال باقی می ماند.
شما می توانید آن را تا یک ماه منجمد کنید، اگر نه بیشتر!
چگونه بهترین سوپ سبزیجات را درست کنیم
درست کردن سوپ سبزیجات ساده است و همه چیز در یک قابلمه اتفاق می افتد! در اینجا مروری بر طرز تهیه آن است (دستور پخت سوپ در زیر آمده است).

پیاز، هویج و کرفس را در روغن زیتون و رب گوجه فرنگی عرق کنید. رب گوجه فرنگی طعم زیادی به سوپ می دهد.

طعم بیشتری را با سیر، دانه های رازیانه آسیاب شده (یا استفاده از ادویه جات دیگر)، فلفل و نمک اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات

در آب سبزیجات یا مرغ، یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده، سیب زمینی، کلم و برگ بو بریزید.

بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند (حدود 20 دقیقه).

نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بپزید.

با نمک، فلفل بیشتر و کمی اسید مانند سرکه سیب یا آب لیمو آن را طعم دار کنید.

انواع مورد علاقه من از این سوپ

این سوپ سبزیجات تنوع زیادی دارد. در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه من وجود دارد:

با اضافه کردن لوبیاهای پخته یا کنسرو شده پروتئین بیشتری اضافه کنید – لوبیا سفید، نخود و لوبیا سیاه عالی خواهند بود. (برای الهام گرفتن به سوپ لوبیا سفید ما با سبزیجات نگاهی بیندازید.)

برای سوپ با پاستا، حدود 10 دقیقه قبل از اینکه سوپ پخت تمام شود، پاستا را اضافه کنید. سعی کنید تورلینی را مانند این سوپ تورتلینی اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات

آماده سازی 10 دقیقه پخت و پز 30 دقیقه در مجموع 40 دقیقه
این دستور پخت سوپ سبزیجات دلچسب، سالم و آسان است و طعم فوق العاده ای دارد. همچنین وقتی از آبگوشت سبزیجات استفاده می شود، گیاهی است! از آنجایی که سبزیجات بسته به فصل متفاوت هستند، می توانید سبزیجات مختلف را با سبزیجاتی که در زیر ذکر شده است، عوض کنید یا اضافه کنید. به عنوان مثال، کلم پیچ یا اسفناج، یک جایگزین عالی برای کلم است.

شما نیاز خواهید داشت
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

2 فنجان پیاز خرد شده (1 متوسط)

1 ½ فنجان هویج خرد شده (3 تا 4 هویج)

1 ½ فنجان کرفس خرد شده (2 تا 3 ساقه)

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

4 قاشق چایخوری سیر خرد شده (4 حبه)

3/4 قاشق چایخوری دانه رازیانه آسیاب شده

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب، به علاوه بیشتر برای طعم دادن

1/8 تا 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده (اختیاری برای حرارت)

1 قوطی (15 اونس) گوجه فرنگی خرد شده با مایع آن

6 فنجان آبگوشت یا آبگوشت، آبگوشت سبزیجات فوق العاده رضایت بخش یا آب مرغ خانگی ما را ببینید

2 فنجان سیب زمینی خرد شده (2 فنجان متوسط)

3 تا 4 فنجان پر از کلم خرد شده یا خرد شده

2 عدد برگ بو

1 فنجان نخود فرنگی منجمد

1/2 قاشق چایخوری سرکه سیب یا آب لیموی تازه، اختیاری

طرز تهیه سوپ سبزیجات

روغن را در قابلمه یا فر هلندی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج، کرفس و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بپزید و مرتباً هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و پیازها شفاف شوند. 8 تا 10 دقیقه

سیر، رازیانه، فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. در حین هم زدن به مدت یک دقیقه بپزید.

کنسرو گوجه‌فرنگی و آب آن‌ها و همچنین آب گوشت/ابگوشت را داخل آن بریزید.

سیب زمینی، کلم و برگ بو را اضافه کنید. حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و سوپ را به جوش بیاورید. در قابلمه را تا حدی با درب بپوشانید و سپس حرارت را کم کنید تا بپزد.

به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها و سایر سبزیجات نرم شوند بجوشانید. نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بپزید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بو را بردارید. سرکه سیب (یا آب لیمو) را هم بزنید. مزه کنید و با نمک، فلفل یا سرکه بیشتری مزه دار کنید. خدمت. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...