وبلاگ

طرز تهیه سوپ گل کلم بوداده

طرز تهیه سوپ گل کلم بوداده : برای این دستور پخت آسان سوپ گل کلم، یک کل کل گل کلم را تفت می دهیم تا قهوه ای طلایی شود و سپس آن را با پیاز، پنیر پارمزان و آب گوشت مخلوط می کنیم تا ابریشمی شود. این سوپ سالم خامه ای، فاسد و خوشمزه است!

چگونه سوپ گل کلم مورد علاقه خود را درست کنیم

ما عاشق این سوپ گل کلم بوداده هستیم. با توجه به اینکه خامه اضافه نمی کنیم، به طرز شگفت انگیزی آسان است و طعم آن بسیار غنی تر و فاسدتر از آن چیزی است که فکر می کنید.

سوپ با تفت دادن کل کلم شروع می شود. ما زیاد توجه نمی کنیم که چگونه گل کلم را خوب خرد می کنیم و تکه های هم اندازه را هدف قرار می دهیم. سپس روغن زیتون، آویشن و حبه های سیر کامل را اضافه می کنیم – می توانید فعلاً پوست آن را روی پوست بگذارید.

گل کلم را در فر داغ تفت دهید تا طلایی شود. این حدود 20 دقیقه طول می کشد، بنابراین بسیار سریع است. ما عاشق برشته کردن گل کلم هستیم، در اینجا گل کلم برشته شده چیلی لیم ما است.

وقتی تقریباً برشته شدن آن تمام شد، می توانید مواد باقی مانده را آماده کنید. در یک قابلمه سوپ، پیاز و کرفس تقریباً خرد شده را در کره بپزید تا نرم شوند. سپس در آبگوشت بریزید و گل کلم تفت داده شده را اضافه کنید.

سیر فوق العاده نرم خواهد شد. به راحتی می توانید حبه های سیر نرم را فشار دهید تا گوشت سیر تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. اگر عاشق سیر برشته هستید، در اینجا نحوه تفت دادن سر کامل سیر آمده است.

اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس آن را به یک سوپ نرم و لطیف تبدیل کنید. من عاشق اضافه کردن مقداری آب لیموی تازه و پنیر پارمزان هستم، اما می‌توانید چاشنی آن را با سبزی‌های تازه، نوع دیگری از پنیر تنظیم کنید یا آن را ساده بگذارید.از عکس ها متوجه می شوید که سوپ گل کلم بوداده ما فوق العاده خامه ای است. بدون افزودن کرم غلیظ بسیار خامه ای است! ما آن را خیلی دوست داریم.

سوپ گل کلم بودادهطرز تهیه سوپ گل کلم بوداده

آماده سازی 20 دقیقه پخت 30 دقیقه در مجموع 50 دقیقه

برای این دستور پخت آسان سوپ گل کلم، یک کل کل گل کلم را تفت می دهیم تا قهوه ای طلایی شود و سپس آن را با پیاز، پنیر پارمزان و آب گوشت مخلوط می کنیم تا ابریشمی شود. این سوپ سالم خامه ای، فاسد و خوشمزه است!

4 عدد (6 تا 7 فنجان سوپ درست می کند)
شما نیاز خواهید داشت
1 گل کلم سر بزرگ، حدود 2 پوند

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری برگ آویشن تازه یا 1/4 قاشق چایخوری آویشن خشک

4 حبه سیر بدون پوست رها شده است

1/2 پیاز بزرگ، خرد شده، حدود 1 ¼ فنجان

1 ساقه کرفس، خرد شده، حدود 1/2 فنجان

تکه های فلفل قرمز له شده را خرد کنید، اختیاری برای حرارت

4 فنجان (32 اونس) آب سبزیجات یا آب مرغ

2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک یا کره گیاهی

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا در صورت نیاز بیشتر

1/4 فنجان پنیر پارمزان یا چدار رنده شده، به علاوه بیشتر برای سرو، اختیاری است

طرز تهیه سوپ گل کلم بوداده

گل کلم و سیر را تفت دهید

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت آماده کنید. گل کلم را مستقیماً روی ورقه پخت تفت می‌دهیم، اما برای تمیز کردن آسان، آن را با کاغذ روغنی یا تشک سیلیکونی بپوشانید.

برگ های بزرگتر را از گل کلم جدا کنید و هسته آن را دست نخورده بگذارید. (می توانید برگ ها را برای ترکیب شدن در سوپ بعداً ذخیره کنید).

گل کلم را از وسط نصف کنید و به ضخامت 3/4 اینچ برش دهید.

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سینی فر بریزید، سپس گل کلم را روی روغن بچینید.

حبه های سیر بدون پوست را اضافه کنید (در پوست آنها تفت داده می شود)، سپس روی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. برش های گل کلم را به اطراف حرکت دهید تا هر کدام فرصتی داشته باشند تا مقداری روغن را لمس کنند.

به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که ته هر برش به خوبی قهوه ای به نظر برسد، تفت دهید. هر تکه را برگردانید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

دو قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه سوپ عمیق روی حرارت متوسط آب کنید. سپس پیاز، کرفس، فلفل قرمز و 1/4 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

وقتی به اندازه کافی سرد شدند، سیر را از داخل هر حبه سیر فشار دهید و در قابلمه سوپ قرار دهید. پوست سیر را دور بریزید.

گل کلم تفت داده شده را به قابلمه منتقل کرده و در آبگوشت بریزید. اگر برگ های گل کلم را از قبل ذخیره کردید، آن ها را به قابلمه اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

حرارت را خاموش کنید و پنیر و دو قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کنید.

سوپ را هم بزنید تا یکدست شود. راحت ترین مخلوط کن غوطه وری است یا می توانید از مخلوط کن استفاده کنید. اگر از مخلوط‌کن معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است آن را به صورت دسته‌ای مخلوط کنید و از آنجایی که سوپ بسیار داغ است، آنقدر که معمولاً پر می‌کنید، مخلوط‌کن را پر نکنید. ما دوست داریم قسمت مرکزی درب را برداریم و در حین مخلوط کردن، آن را با حوله آشپزخانه بپوشانیم. این به آزاد شدن مقداری بخار کمک می کند و از باز شدن درب مخلوط کن (که می تواند یک آشفتگی بزرگ و داغ باشد) جلوگیری می کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...