وبلاگ

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی : این دستور پخت کاپ کیک شکلاتی ساده و سریع، غنی و شکلاتی با مرکزی مرطوب و نرم است. اینها برای جشن تولد، فروش پخت و پز یا هر زمانی که در زندگی خود به کیک شکلاتی نیاز دارید عالی هستند. این کاپ کیک های خانگی آسان بدون لبنیات و تخم مرغ هستند و این هنوز دستور پخت مورد علاقه ماست!

چرا ما این کیک شکلاتی را دوست داریم

ما کیک‌ها و کیک‌های شکلاتی زیادی درست کرده‌ایم و تاکنون، این دستور پخت کیک شکلاتی مسخره‌ای آسان، مورد علاقه ما است.

در اینجا به چند دلیل اشاره میکنیم:

آنها طعمی عمیق و غنی از شکلات دارند.
به لطف روغن موجود در خمیر، وسط آن نرم و مرطوب هستند.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مورد علاقه ما (فقط سه مرحله!)

مواد خشک را با هم مخلوط کنید یا الک کنید (آرد همه منظوره، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو).

روغن، سرکه، عصاره وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد خشک اضافه کنید – یک قاشق یا کفگیر برای این کار عالی است. خمیر غلیظ خواهد بود، اما در این مرحله مطمئن شوید که آرد با روغن آغشته می شود، به این معنی که کیک های پخته شده شما سبک، نرم و در وسط آن بسیار مرطوب خواهند بود.

در آب بسیار داغ یا قهوه هم بزنید – این یک ترفند رایج هنگام تهیه کیک شکلاتی است. مایع داغ به شکوفه دادن کاکائو کمک می کند، که فقط به این معنی است که در هنگام پخت طعم شکلاتی عمیق تر و غنی تری خواهد داشت. قهوه و شکلات فوق ستاره های پخت هستند. طعم قهوه را در کاپ کیک نخواهید چشید، اما یک کاپ کیک شکلاتی گردتر و خوش طعم تر خواهید داشت.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک ها حدود 20 دقیقه در فر می پزند. وقتی قالب کاپ کیک را از فر خارج کردید، کاپ کیک ها را در آن بگذارید تا خنک شوند. وقتی کاپ کیک ها خنک شدند، آن ها را از تابه بردارید و با فراستینگ دلخواهتان بریزد. (ما در دستور زیر یک کره خامه وانیلی ساده قرار داده ایم که در صورت نیاز می توان آن را گیاهی کرد.) یا می توانید نگاهی به برخی از دستور العمل های دیگر کیک کوچک ما بیندازید که در بالای آن فرهای مختلف وجود دارد:

کیک های شکلاتی مورد علاقه ما

آماده سازی 10 دقیقه، پخت و پز 20 دقیقه، در مجموع 30 دقیقه
این دستور پخت کاپ کیک شکلاتی خانگی ساده و سریع، غنی و شکلاتی با مرکزی مرطوب و نرم است. اینها برای جشن تولد، فروش پخت و پز یا هر زمانی که در زندگی خود به کیک شکلاتی نیاز دارید عالی هستند. خمیر این کاپ کیک های آسان بدون لبنیات و تخم مرغ است (که آنها را به طور طبیعی گیاهخوار می کند). در زیر نکات دوستدار گیاهخواری برای فراستینگ به اشتراک گذاشته شده است.

شما نیاز خواهید داشت

کاپ کیک های شکلاتی

1 1/2 فنجان (195 گرم) آرد همه منظوره

3/4 فنجان (75 گرم) کاکائو یا پودر کاکائو شیرین نشده، در صورت نیاز الک شده

1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

3/4 فنجان (150 گرم) شکر گرانول

شکر قهوه ای 3/4 فنجان (150 گرم).

1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن خنثی یا روغن زیتون سبک و میوه ای

2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) سرکه سیب یا سرکه سفید

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 1/2 فنجان (355 میلی لیتر) قهوه داغ، می تواند جایگزین آب گرم شود

کره وانیلی ساده

1 فنجان (230 گرم) کره بدون نمک یا چوب کره گیاهی، نرم شده تا دمای اتاق

4 فنجان (480 گرم) شکر قنادی (پودر قند)

2 تا 4 قاشق غذاخوری (30 تا 60 میلی لیتر) خامه غلیظ، شیر یا شیر غیر لبنی در دمای اتاق

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

1/8 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

خمیر درست کنید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب مافین 12 فنجانی را با آستر کاپ کیک بپوشانید.

در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. اگر پودر کاکائو شما گلوله است، به جای آن این مواد را الک کنید.

در یک کاسه متوسط دیگر، شکرها را با روغن، سرکه و عصاره وانیل هم بزنید.

به یک کاردک لاستیکی بزرگ بروید. کناره ها و کف کاسه را بتراشید سپس مواد خشک را در دو قسمت اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا محو شوند. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود – اشکالی ندارد.

قهوه داغ (یا آب) را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و خمیر یکدست شود.

پخت کاپ کیک

خمیر را داخل آسترها بریزید یا با قاشق بریزید و تقریباً 3/4 سطح آن را پر کنید. قالب را به آرامی روی سطح کار چند بار ضربه بزنید تا حباب های بزرگ هوا از روی خمیر خارج شود و سپس بپزید تا زمانی که روی کاپ کیک ها فنری شوند و وقتی خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، 20 تا 25 دقیقه

کاپ کیک ها را در تابه خنک کنید و سپس آن را در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 2 تا 3 روز، در یخچال 4 تا 5 روز یا در فریزر تا دو ماه نگهداری کنید.

کرم کره ای را درست کنید

این دستور پخت به اندازه کافی فراست می کند تا کاپ کیک ها را سخاوتمندانه یخ زده کند. ما معمولاً باقیمانده فراست داریم زیرا کیک‌هایمان را ترجیح می‌دهیم با مقداری فراست کمتر روی آن. اگر در حال چرخاندن فراستینگ با استفاده از نوک لوله هستید، این دستور غذا باید زیاد باشد.

کره (یا چوب های کره گیاهی) را به یک کاسه اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا سبک و پف کند (یا از همزن پایه مجهز به ضمیمه پد استفاده کنید).

اگر پودر قند گلوله شد، الک کنید.

وانیل، نمک و شکر را اضافه کنید تا خوب جا بیفتند و مایه پفکی شود. اگر خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری خامه، شیر یا شیر غیر لبنی رقیق کنید. اگر خیلی نازک بود 1/4 تا 1/2 پیمانه پودر قند بیشتر اضافه کنید.

فراستینگ را در ظرف در بسته به مدت 5 روز در یخچال یا تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را...
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ...
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را...
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما...
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان...