وبلاگ

طرز تهیه بال مرغ آتشین

طرز تهیه بال مرغ آتشین : بال های تند مرغ  با سس بوفالو به راحتی در خانه درست می شود. با روش ما، می توانید روغن و سرخ کن را کنار بگذارید و بال مرغ پخته شده شگفت انگیزی درست کنید که با رستوران های مورد علاقه شما رقابت می کند. ما عاشق بال‌های داغ هستیم، اما آخرین کاری که می‌خواهیم در خانه انجام دهیم، بیرون آوردن یک سرخ‌کن است. به همین دلیل است که ما طرفداران بزرگ این دستور پخت آسان بال مرغ هستیم.

دستور تهیه بال مرغ ما بال های ترد و خوشمزه را تضمین می کند. آنها همچنین برای خدمت به جمعیت عالی هستند. این دستور العمل ساده به شما امکان می دهد با کمی کار از شما دسته های بزرگ بال درست کنید.

درست کردن بال مرغ در خانه بسیار آسان است. در زیر نحوه درست کردن آنها، مدت زمان پخت بال ها به طوری که ترد شوند، و همچنین یک سس ساده گاومیش به سبک رستورانی برای پوشاندن آنها به اشتراک می گذاریم. همچنین یک دستور العمل سریع برای سس آغشته به پنیر آبی مورد علاقه ما وجود دارد.

طرز تهیه بال مرغ آتشین

برای تهیه بهترین بال مرغ سه نکته را باید در نظر داشت:

این به شما بستگی دارد که بال های مرغ را جدا کنید. برخی از خواربارفروشی ها آنها را به صورت جدا شده به چوب طبل و وینگت می فروشند. اگر بال هایی که می خرید نیستند، می توانید خودتان این کار را انجام دهید. یا، آنها را جدا از هم رها کنید. دستور غذا به هر دو صورت کار خواهد کرد. در اینجا آموزش ما برای نحوه بریدن بال مرغ است، اگر می خواهید نحوه انجام آن را ببینید.
به جای سرخ کردن آنها، بال های مرغ را روی توری سیمی که در داخل یک ورقه پخت لبه دار قرار داده شده است، بپزید. با پختن بال‌های مرغ روی توری سیمی، در حین پخت، چربی از بال‌های مرغ دور می‌شود و به ترد شدن آن‌ها کمک می‌کند.
بال‌های مرغ را در دمای فر بالا بپزید – ما 400 درجه فارنهایت را انتخاب می‌کنیم. بال‌ها به مدت 35 تا 45 دقیقه می‌پزند. (می توانید بال ها را در دمای بالاتری هم بپزید، اما بسته به فر شما، ممکن است فر کمی دود کند).

طرز تهیه بال مرغ آتشین

طرز تهیه سس بال بوفالو به سبک رستورانی

در حین پختن بال ها، می توانید سس بال بوفالو را درست کنید. آسان است. مقداری کره را در یک قابلمه ذوب کنید و سپس با سس فلفل تند هم بزنید (ما سس تند فرانک را دوست داریم). وقتی ترکیب شد، سس را با پودر سیر و نمک مزه دار کنید.

بال های ترد پخته شده را در سس بپوشانید و با کرفس و همچنین سس مورد علاقه خود سرو کنید. ما عاشق فرو بردن بال در یک سس پنیر آبی هستیم. در زیر می توانید ببینید که چگونه آن را از ابتدا می سازیم!

سس پنیر آبی پنج دقیقه ای

هنگام سرو بال مرغ، ما عاشق داشتن یک سس خامه ای خنک در کنار آن هستیم. بلوچیز و رنچ هر دو محبوب هستند، اما ما همیشه به سراغ پنیر آبی می رویم. پاداش، ساختن خودتان آسان است.

برای انجام این کار، مقدار مساوی سس مایونز و خامه ترش را به یک کاسه اضافه کنید سپس مقدار زیادی پنیر آبی، جعفری تازه و نمک را هم بزنید. سس ضخیم، خامه ای و با بال مرغ بوفالو تند است.

طرز تهیه بال مرغ آتشین

آماده سازی 15 دقیقه پخت و پز 45 دقیقه در مجموع 1 ساعت
این بال‌های داغ مرغ بوفالو که با کمی سرکه تند هستند، ظرف مدت کوتاهی از بشقاب خارج می‌شوند. برای سرو، مطمئن شوید که مقدار زیادی پنیر آبی (خریدی در فروشگاه یا دیپ زیر) و کرفس دارید. به راحتی برای یک جمعیت دو، سه یا چهار برابر کنید.

شما نیاز خواهید داشت به :

بال های مرغ

1 پوند بال مرغ، در مفاصل جدا شده، نوک آن دور انداخته شود

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1/3 فنجان سس تند فلفل تند (مارک پیشنهادی: Frank’s Red Hot)

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

نمک

کرفس، برای سرو

نوعی سس

1/2 فنجان خامه ترش

1/2 فنجان سس مایونز

6 اونس پنیر آبی خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

نمک و فلفل تازه آسیاب شده

طرز تهیه بال مرغ آتشین

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک توری سیمی را در داخل یک ورقه فر لبه دار بزرگ قرار دهید.

بال ها را با نمک مزه دار کنید. در یک لایه روی توری سیمی پخش کنید. بپزید تا زمانی که کاملا پخته و ترد شود، 35 تا 45 دقیقه.

سس بال درست کنید

کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس سس تند و پودر سیر را هم بزنید. برای مزه نمک بزن.

بال های مرغ پخته شده را در سس بریزید و با دیپ کرفس و پنیر آبی سرو کنید.

سس پنیر آبی درست کنید

سس مایونز، خامه ترش، پنیر آبی و جعفری را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. نوش جان (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...