وبلاگ

طرز تهیه سالاد کینوآ

طرز تهیه سالاد کینوآ : دستور العمل سالاد کینوآ بسیار خوش طعم و رضایت بخش ما مملو از غذاهای فوق العاده است. می توان آن را به راحتی وگان کرد، درست کردن آن آسان است و طعم آن باورنکردنی است. چه قبلاً کینوا را دوست داشته باشید یا اغلب آن را بپزید، این سالاد جدید شما خواهد بود. مطمئناً برای ما دارد.

طرز تهیه سالاد کینوا

کینوا یک پایه همه کاره برای سالاد است. مغذی است، طعم آجیلی دارد و تهیه آن بسیار آسان است. برای تهیه بهترین سالاد کینوآ، این نکات را در نظر داشته باشید:

کینوا را به درستی آماده کرده و بپزید. ما یک مقاله کامل را به اشتراک گذاشته‌ایم که به شما نحوه پختن کینوا را نشان می‌دهد، اما در اینجا مواد غذایی اصلی آورده شده است. ابتدا، قبل از پختن آن، بهتر است کینوا را بشویید. شستشوی خوب قبل از پختن، ساپونین را کاهش می دهد و طعم آجیلی خوشمزه ای ایجاد می کند.

سبزیجات رنگارنگ و بافت های زیادی را برای افزودن به سالاد انتخاب کنید. من بزرگترین طرفدار بافت کینوا نیستم، اما وقتی آن را با سبزیجات ترد و دانه های ترد یا آجیل مخلوط می کنید، دختر بسیار خوشحالی هستم.

از یک سس سالاد روشن و خوش طعم استفاده کنید. کینوا یک پایه سالاد فوق العاده است، اما به خودی خود آنقدر طعم ندارد. به همین دلیل است که ما دوست داریم آن را با یک سس فوق العاده خوش طعم بپوشانیم. همانطور که سالاد می نشیند، کینوا سس را جذب می کند و به مرور زمان خوشمزه تر می شود.

چه چیزی به سالاد کینوا اضافه کنیم؟

ما سالادهایمان را پر از خوراکی ها دوست داریم. مقدار زیادی سبزیجات رنگارنگ و ترد، آجیل یا دانه ها و چیزهایی کمی شیرین مانند زغال اخته یا کرن بری خشک اضافه کنید.

سبزیجاتی که استفاده می کنید به شما بستگی دارد، اما در اینجا چیزی است که ما اضافه کرده ایم:

خیار باعث ترد و تازگی می شود. به ندرت پیش می‌آید که خیار را به سالادهای اینجا اضافه نکنیم. این یک ستاره در سالاد لیمو اورزو و همچنین در سالاد نخود آسان است.

طرز تهیه سالاد کینوآ

آماده سازی 10 دقیقه پخت و پز 15 دقیقه در مجموع 25 دقیقه
دستور العمل سالاد کینوآ بسیار خوش طعم و رضایت بخش ما مملو از غذاهای فوق العاده است. درست کردن آن آسان است و طعم آن باورنکردنی است. چه قبلاً کینوا را دوست داشته باشید یا اغلب آن را بپزید، این سالاد جدید شما خواهد بود.

نحوه پخت کینوا روی اجاق گاز را در دستور غذا به اشتراک می گذاریم، برای سایر روش ها از جمله پخت کینوا در مایکروویو یا اجاق گاز فشاری/برنج، به مقاله ما مراجعه کنید: طرز تهیه و طبخ کینوا. اگر از باقی مانده کینوا پخته شده استفاده می کنید، یک فنجان کینوا نپخته سه فنجان کینوا پخته به دست می دهد.

طرز تهیه سالاد کینوآ

شما نیاز خواهید داشت به :

برای سالاد
1 فنجان کینوا نپخته

2 لیوان آب

1/2 خیار انگلیسی متوسط، خرد شده (1 فنجان)

1 فلفل دلمه ای متوسط، خرد شده (1 فنجان)

1 عدد کودک بوک چوی، خرد شده (2 فنجان)

1 فنجان سبزیجات رنده شده یا خرد شده مانند هویج یا ساقه کلم بروکلی، اختیاری

1/2 فنجان (65 گرم) آجیل و دانه هایی مانند گردو، آجیل کاج، پپیتا یا تخمه آفتابگردان

1/4 فنجان (35 گرم) میوه خشک، زغال اخته یا کرن بری

1/2 فنجان سبزیجات تازه درشت خرد شده؛ از هر ترکیبی از جعفری تازه، گشنیز، ریحان، شوید یا نعناع استفاده کنید

1 (15 اونس) قوطی نخود یا 1 1/2 فنجان نخود پخته

1/4 فنجان (60 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر

1/4 فنجان (60 میلی لیتر) سرکه سیب

1 قاشق چایخوری خردل دیژون

1/2 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا

1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب، به علاوه بیشتر برای طعم دادن

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

آب 2 تا 3 قاچ لیمو، اختیاری

طرز تهیه سالاد کینوآ

کینوا را بپزید
کینوا را به یک صافی مشبک اضافه کنید و سپس به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه زیر آب خنک بشویید. از طرف دیگر، کینوا را به یک کاسه اضافه کنید و با آب خنک بپوشانید. کینوا را در اطراف کاسه حرکت دهید و سپس آب آن را خالی کنید و یک بار دیگر تکرار کنید تا کینوا آبکشی شود.

کینوآ را از هر مایع اضافی تکان دهید. کینوآ آبکش شده و آب را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا ترکیب کنید. بگذارید به جوش بیاید و روی حرارت ملایم بجوشد و بدون درپوش بپزید تا مایع آن جذب کینوآ شود، 10 تا 15 دقیقه.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنج دقیقه درب آن را ببندید. این زمان اضافی به کینوآ اجازه می دهد تا بخار کند و «پف کند». درب آن را باز کنید و سپس با چنگال کینوا را پف کنید. کنار بایست تا آرام شوی.

سالاد را درست کنید
وقتی کینوا کمی خنک شد، در یک کاسه بزرگ، کینوا، نخود، خیار، فلفل دلمه ای، بوک چوی، آجیل، دانه ها، میوه های خشک و سبزی ها را با هم ترکیب کنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه سیب، خردل، عسل (یا شربت افرا)، نمک و فلفل را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. طعم و مزه را با نمک و فلفل اضافی در صورت نیاز تنظیم کنید. برای طعم بیشتر، آب چند تکه لیمو را روی سالاد بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...