وبلاگ

طرز تهیه اسموتی بلوبری

طرز تهیه اسموتی بلوبری : برای بهترین اسموتی بلوبری، از بلوبری منجمد استفاده کنید! این دستور العمل ما است! برای تهیه این اسموتی آسان بلوبری به کمتر از پنج دقیقه زمان نیاز دارید.

چرا باید این اسموتی بلوبری را درست کنید؟

من نسخه ای از این دستور پخت آسان اسموتی بلوبری را بیش از آنچه که بتوانم بشمارم درست کرده ام. بلوبری یخ زده هنگام درست کردن آن ضروری است (من مخصوصاً عاشق استفاده از بلوبری وحشی منجمد وقتی می توانم آنها را پیدا کنم).

در اینجا چند دلیل دیگر وجود دارد که ما آن را دوست داریم:

برای درست کردنش کمتر از 5 دقیقه زمان نیاز دارید.
می توانید از میوه های یخ زده استفاده کنید. در واقع، من هنگام تهیه این اسموتی بلوبری یخ زده را ترجیح می دهم.
این اسموتی برای صبحانه یا میان وعده عالی است.
بچه ها آن را دوست دارند!
می‌توانید اسموتی را زودتر از موعد درست کنید، آن را فریز کنید و برای بعد ذخیره کنید. جزئیات زیر.
چگونه بهترین اسموتی بلوبری را درست کنیم

دستور تهیه اسموتی اصلی ما شامل چهار ماده ساده است:

بلوبری منجمد – برای بهترین اسموتی بلوبری، از بلوبری یخ زده استفاده کنید! توت های یخ زده اسموتی را بسیار خامه ای می کنند. من به خصوص بلوبری وحشی منجمد را که در بخش فریزر اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود، دوست دارم.

طرز تهیه اسموتی بلوبری

آیا می توانم از بلوبری تازه استفاده کنم؟ بله حتما. بلوبری منجمد به اسموتی خامه‌ای تبدیل می‌شود، اما توت‌های تازه هنوز هم موثر هستند. ممکن است متوجه شوید که اسموتی با خوردن توت های تازه کمی بیشتر از حد معمول غلیظ می شود، زیرا آنها به طور طبیعی دارای پکتین هستند که یک غلیظ کننده است. (گاهی برای تهیه مربا و ژله به آن اضافه می شود.) انجماد می تواند اثر ژله ای طبیعی پکتین را کاهش دهد، به همین دلیل است که وقتی اسموتی با بلوبری منجمد درست می شود این اتفاق نمی افتد.

موز – من از یک موز برای تهیه یک اسموتی بزرگ یا دو اسموتی کوچکتر (به اندازه بچه) استفاده می کنم. برای داشتن بهترین طعم اسموتی، از یک موز رسیده استفاده کنید. برای خامه‌ترین اسموتی، از برش‌های موز یخ زده استفاده کنید (در زیر نحوه فریز کردن موز را برای اسموتی به اشتراک گذاشته‌ام).

نصف پرتقال – وقتی پرتقال در خانه دارم، دوست دارم آن را به اسموتی صبحگاهی ام اضافه کنم. ویتامین C اضافی و طعم گرمسیری را اضافه می کند. اگر پرتقال در دست ندارید، نگران نباشید، می توانید میوه های دیگری مانند انبه، آناناس یا انواع توت ها را جایگزین کنید.

شیر (لبنیات یا غیر لبنی) – برای کمک به ترکیب مواد، دوست دارم مقداری مایع به مخلوط کن اضافه کنم. برای اسموتی بدون شیر، از آب استفاده کنید. هنوز طعم شگفت انگیزی دارد. برای کرمی شدن بیشتر از شیر استفاده کنید (لبنیات یا غیر لبنی هر دو موثر هستند).

طرز تهیه اسموتی بلوبری

آماده سازی 5 دقیقه در مجموع 5 دقیقه
اسموتی بلوبری ما فوق العاده خامه ای و میوه ای است. بسته به اینکه میوه شما چقدر رسیده یا شیرین است، ممکن است لازم باشد کمی عسل اضافه کنید، بنابراین بر اساس ذائقه خود اضافه کنید. افزودنی های زیادی وجود دارد که می توانید در اینجا ایجاد کنید، بنابراین مقاله را برای پیشنهادات ما بررسی کنید. من ترجیح می دهم از زغال اخته منجمد به جای تازه برای تهیه اسموتی استفاده کنم زیرا آنها به اسموتی خامه ای تبدیل می شوند. با این حال، می توانید از انواع توت های تازه استفاده کنید!

2 اسموتی به اندازه بچه یا 1 اسموتی بزرگ درست می کند
ما را در تهیه دستور العمل تماشا کنید

شما نیاز خواهید داشت
اسموتی پایه
1 ¼ فنجان زغال اخته، ترجیحا منجمد

1 موز رسیده متوسط یا از 1 فنجان برش های موز یخ زده استفاده کنید

نصف یک پرتقال متوسط، پوست کنده و ربع شده

3/4 فنجان تا 1 فنجان شیر، لبنیات یا غیر لبنی

مواد اختیاری

1 قاشق غذاخوری کره بادام، کره بادام زمینی یا کره بادام هندی

1 قاشق چایخوری دانه چیا

1 قاشق چایخوری دانه شاهدانه

1 قاشق چایخوری دانه کتان

1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا

مراحل طرز تهیه اسموتی بلوبری

زغال اخته، موز، پرتقال و 3/4 فنجان شیر را در مخلوط کن بریزید. اگر قصد اضافه کردن هر کدام را دارید، مواد اختیاری را به مخلوط کن اضافه کنید.

مخلوط کن را روشن کنید و هم بزنید تا کرمی و یکدست شود. اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، کمی شیر اضافه کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...