طرز تهیه سس بوفالو وینگ : طرز تهیه سس بال بوفالو خانگی تنها با سه ماده. بطری های خریداری شده در فروشگاه را با بطری های خانگی تعویض کنید. حتی می توانید یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس بوفالو در خانه
این راز نیست که ما از طرفداران جوجه گاومیش هستیم – ما آن را به پیتزا، دیپ، پوسته های پر شده، بال های پخته شده و کاسه های برنج مرغ اضافه کرده ایم. ما سالهاست که سس بوفالو خانگی درست می کنیم. ساده است، طعم شگفت انگیزی دارد و هیچ گونه مواد غیرضروری به آن اضافه نمی شود. اخیرا متوجه شدیم که می توانید یک سس بزرگ درست کنید و آن را برای هفته ها در یخچال نگهداری کنید. سس در یخچال غلیظ می شود، اما 10 ثانیه در مایکروویو و هم زدن خوب آن را به حالت اولیه برمی گرداند.
با تشکر از Buffalo، NY، ما سس بوفالو (هور) داریم. هنگام درست کردن آن در خانه، بازی زیادی وجود دارد، اما شما میخواهید با دو ماده اصلی شروع کنید – کره و سس تند. جای تعجب نیست که طعم آن خیلی خوب است، درست است؟
کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید – من دوست دارم کره را کم رنگ کنید زیرا کره را خامه ای نگه می دارد و خطر قهوه ای شدن آن وجود ندارد. کره قهوه ای چیز بدی نیست، خوشمزه است. این چیزی است که ما در سس خود به دنبال آن هستیم.
وقتی کره آب شد تابه را از روی حرارت بردارید.
در آخر سس تند و پودر سیر را با همزن بزنید. آنقدر هم بزنید تا سس صاف و قرمز شود. ما از سس تند فرانک استفاده می کنیم، این سس همه چیزهایی را دارد که وقتی هوس سس بال گاومیش پیدا می کنیم به دنبال آن هستیم. با این اوصاف، بازی کردن با سس های تند دیگر سرگرم کننده خواهد بود (کریستال محبوب است و من هم مدتی است که می خواهم Cholula را امتحان کنم).
ما همچنین سعی کردیم سس تند خودمان را درست کنیم، اما هنوز به آنجا نرسیده ایم. بهت خبر می دهم!
این سس بوفالو خانگی را با قاشق روی چیزهایی مانند کدو حلوایی شیرین و تند، تخم مرغ های اسکرمبل کاملا نرم و خامه ای، برگر بوقلمون بسیار خوب و مرغ خرد شده لطیف و خوش طعم ما (خیلی خوب) بریزید.
برای اطلاعات بیشتر از دستور العملهای اولیه، سس مایونز خانگی، سس کچاپ از ابتدا و هوموس فلفل قرمز بوداده خانگی ما را بررسی کنید که نقدهای بسیار زیادی دارد که نمیتوانیم دنبالش باشیم.
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! کامنت بگذارید، آن را مرور کنید . از این سس خوشمزه لدت ببرید.
طرز تهیه سس بوفالو وینگ
آماده سازی 5 دقیقه، پخت و پز 5 دقیقه، در مجموع 10 دقیقه
این سس بوفالو خانگی با سه ماده و 10 دقیقه درست می شود. برای الهام گرفتن از تطبیق و ذخیره آن، بخش یادداشت های زیر را بررسی کنید. دستور زیر یک سس متوسط تند درست می کند. برای نسخه تندتر، مقداری فلفل هندی به آن اضافه کنید – با 1/4 قاشق چایخوری شروع کنید، مزه کنید و از آنجا بروید. برای یک نسخه ملایم تر، سس تند را 1/3 تا 1/2 فنجان کاهش دهید.
شما نیاز خواهید داشت
16 قاشق غذاخوری (1 فنجان یا 8 اونس) کره بدون نمک
2 قاشق چایخوری پودر سیر
1 1/3 فنجان سس تند، مانند فرانک یا کریستال
روش پخت
کره را در تابه ای متوسط روی حرارت متوسط رو به پایین ذوب کنید تا ذوب شود. تابه را از روی حرارت بردارید تا سس نشکند.
پودر سیر و سس تند را با همزن بزنید تا سس منسجمی شکل بگیرد، حدود 1 دقیقه.
فوراً استفاده کنید یا در یک ظرف دربسته در یخچال تا 1 ماه نگهداری کنید – شیشه های میسون برای این کار عالی هستند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949