طرز تهیه لازانیا پنیری : ما این دستور لازانیا پنیر را با ترکیب عالی پنیرها دوست داریم. غنی، خامه ای، پنیری و خوشمزه است. این لازانیا را می توانید در حدود 20 دقیقه درست کنید.
این ترکیب لازانیایی را ایجاد می کند که کاملاً غنی، خامه ای و خوشمزه است. در اینجا چیزی است که ما استفاده می کنیم:
پنیر ریکوتا با شیر کامل
پنیر ماسکارپونه
پنیر پارمسان
پنیر موزارلا
پنیر fontina
برای بهترین لازانیا، از پنیر ریکوتا و ماسکارپونه استفاده کنید
ما در تمام دستور العمل های لازانیا به پنیر ریکوتا می گوییم. با این حال، وقتی این لازانیا پنیر را با پر کردن ریکوتا و پارمزان معمولی خود (که در این نسخه گیاهی دیده می شود) درست کردیم، خیلی دانه دانه بیرون آمد.
من فقط می توانم حدس بزنم این به این دلیل است که مواد دیگری مانند سبزیجات یا گوشت چرخ کرده برای افزودن بافت دیگری وجود ندارد. آدام موافقت کرد، بنابراین برای خوشمزه ترین لازانیا پنیر، ترجیح می دهیم از ترکیب پنیر ریکوتا و پنیر ماسکارپونه خامه ای استفاده کنیم.
با ترکیب ریکوتا و ماسکارپونه به دوست داشتنی ترین لایه غنی و خامه ای بین رشته فرنگی و سس می رسید. من آنقدر این ترکیب را دوست دارم که هر وقت دستور العمل های لازانیا دیگری از وبلاگ درست می کنم از آن استفاده کنم. یه جورایی ناراحتم که زودتر امتحانش نکرده بودیم.
فیلینگ ریکوتا در این لازانیا ترکیبی از ریکوتا، پنیر ماسکارپونه، پنیر پارمزان، نمک، فلفل و یک عدد تخم مرغ است. تخم مرغ به سفت شدن فیلینگ کمک می کند تا در لایه خودش بماند.
ما متوجه شدیم که درخواست پنج نوع پنیر زیاد است. بنابراین، اگر نمی توانید یکی را پیدا کنید یا یکی را خیلی ارزان پیدا کنید، در اینجا چند نکته برای کمک به شما وجود دارد.
جایگزین پنیر ریکوتا: پنیر کوتیج را امتحان کنید.
جایگزین پنیر ماسکارپونه: از 8 اونس ریکوتا استفاده کنید یا با هم زدن 8 اونس پنیر خامه ای با 1/4 فنجان خامه غلیظ، یک ماسکارپونه DIY درست کنید تا یکدست و خامه ای شود.
جایگزین پنیر موزارلا: پنیر پروولون را امتحان کنید
جایگزین پنیر فونتینا: پنیر فونتینا ملایم است و به خوبی ذوب می شود. آن را با پنیر پروولون جایگزین کنید.
جایگزین پنیر پارمزان: پنیر Grana Padano یا Pecorino Romano را امتحان کنید.
سازگاری با گیاهخواری
به جز پنیر پارمزان که با مایه پنیر حیوانی (آنزیمی که برای کمک به سفت شدن پنیر استفاده می شود) تهیه می شود، پنیرهایی که در این لازانیا پنیری استفاده می شود معمولاً گیاهی هستند.
هنگام خرید این دستور غذا، همه برچسب ها را دوباره بررسی کنید و از پارمزان صرفنظر کنید. در عوض، می توانید چند قاشق غذاخوری مخمر مغذی را با مخلوط ریکوتا و ماسکارپونه مخلوط کنید تا طعم پنیری و نمکی مانند پارمزان به آن اضافه کنید.
طرز تهیه لازانیا پنیری
هنگام مونتاژ لازانیا 4 لایه رشته با دو لایه پنیر داریم. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
با سس پخش شده در کف ظرف پخت شروع کنید. بعد، لایه اول رشته فرنگی لازانیا (ما رشته های بدون جوش را دوست داریم) به اضافه نصف مخلوط ریکوتا و ماسکارپونه و برگ های ریحان تازه را اضافه کنید.
سپس لایه سوم رشته های لازانیا را به اضافه مخلوط ریکوتا و ماسکارپونه باقی مانده و برگ های ریحان تازه اضافه کنید. در آخر لایه چهارم رشته لازانیا، باقیمانده سس، موزارلا و پنیر فونتینا را روی آن اضافه کنید.
مواد مورد نیاز شما
12 تا 15 رشته لازانیا، ترجیحا رشته فرنگی بدون جوش. یادداشت ها را ببینید
8 اونس پنیر ریکوتا شیر کامل
8 اونس پنیر ماسکارپونه
1 فنجان (2 اونس) پنیر پارمیجانو رژیانو یا گرانا پادانو رنده شده
1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده
1/2 فنجان برگ ریحان تازه، به قطعات کوچک پاره شده
8 اونس موزارلا، خرد شده، 2 فنجان بسته بندی شده
5 اونس پنیر فونتینا، نازک برش یا خرد شده
3 فنجان سس قرمز خانگی یا از یک شیشه 28 اونسی سس اسپاگتی استفاده کنید
دستور پخت و طرز تهیه لازانیا پنیری
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف فر 13 در 9 اینچی را کمی روغن بزنید یا با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.
ریکوتا، ماسکارپونه، پارمزان، نمک، فلفل و تخم مرغ زده شده را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
یک فنجان سس را کف ظرف بمالید.
3 تا 4 رشته لازانیا را روی هم قرار دهید و کمی روی هم قرار دهید. بسته به نوع غذایتان، ممکن است لازم باشد یک رشته فرنگی را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا شکاف ها را پر کنید.
نیمی از مخلوط ریکوتا و ماسکارپونه را روی رشته ها بمالید، سپس نیمی از برگ های ریحان را روی آن بپاشید.
لایه دوم رشته فرنگی را اضافه کنید و 1 فنجان سس را روی آنها بمالید.
نیمی از پنیر موزارلا و نیمی از پنیر فونتینا را روی سس بریزید.
لایه سوم رشته فرنگی را اضافه کنید، مخلوط ریکوتا-ماسکارپونه باقیمانده را روی آنها بمالید و سپس برگ های ریحان باقی مانده را روی آن بپاشید.
با لایه چهارم رشته تمام کنید و سس باقی مانده را روی آن بمالید (حدود 1 فنجان). در آخر با پنیرهای موزارلا و فونتینا باقی مانده آن را تمام کنید.
لازانیا را بدون درپوش بپزید تا زمانی که پنیر حباب کند و رشته فرنگی بپزد. حدود 30 دقیقه برای رویه قهوه ای طلایی، یک تا دو دقیقه دیگر آب پز کنید. اگر ظرف شما تا بالا پر شده است، قبل از پختن در فر، آن را روی یک ورقه پخت قرار دهید تا از ریختن پنیر و سس در فر جلوگیری شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949