وبلاگ

طرز تهیه سس تاهینی

طرز تهیه سس تاهینی : من از این سس تاهینی لیمویی و سیر برای همه چیز استفاده می کنم! از این سس سریع و ساده به عنوان سس سالاد، سس سبزیجات و گوشت، ساندویچ و پیتا استفاده کنید یا به عنوان دیپ سرو کنید.

طرز تهیه سس تاهینی – بدون لبنیات و وگان است

از زمانی که دستور تهیه تاهینی خانگی را به اشتراک گذاشتیم، با روش‌های بیشتری برای استفاده از تاهین بازی می‌کنیم. تاهینی یک غذای اصلی در تهیه حمص است، اما راه های بسیار بیشتری برای استفاده از آن وجود دارد. این سس تاهینی بسیار آسان و بدون لبنیات یکی از آنهاست. من همیشه یک شیشه را در یخچال نگه می دارم!

طرز تهیه سس تاهینی

موادی که نیاز دارید

در مورد تهیه سس تاهینی تغییرات زیادی وجود دارد، اما این نسخه سیر لیمویی دستوری است که من بارها و بارها به آن بازگشته ام.

این چیزی است که من برای درست کردن آن استفاده می کنم:

خمیر تاهینی، که می توان آن را از ابتدا تهیه کرد (در اینجا دستور العمل آسان ما آمده است) یا از فروشگاه خریداری کنید.
سیر تازه برای من هنگام تهیه سس ضروری است. از آنجایی که من آن را به صورت خام اضافه می کنم، دوست دارم آن را با استفاده از یک میکروپلن رنده کنم یا از چاقوی خود برای تبدیل آن به خمیر استفاده کنم (عکس زیر را به اشتراک گذاشته ام).
لیموی تازه یکی دیگر از مواردی است که باید برای من اضافه کنم و دوست دارم مقدار زیادی از آن اضافه کنم.
روغن زیتون سس را صاف و مجلل می کند.
زیره سبز، کاین، جعفری تازه و نمک همگی به سس طعم می دهند.
آب گرم جزء مخفی نرم ترین و خامه ای ترین سس تاهینی است.
درست کردن سس تاهینی
این سس بسیار بیشتر از مجموع اجزای آن است. تاهین، لیمو و آب با هم ترکیب می شوند تا خامه ای ترین و خوشمزه ترین سس را درست کنند. تقریبا اعتیاد آور است درست کردن سس واقعا آسان است. اجازه دهید به شما نشان دهم چگونه:

مرحله 1: تاهین، سیر، آب لیمو، روغن زیتون و کمی نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. حالت خامه‌ای شروع می‌شود و سپس ممکن است به شما حمله کند – عکس زیر را ببینید. نگران نباشید اگر گلوله به نظر می رسد، وقتی آب را اضافه می کنیم این مشکل برطرف می شود.

مرحله 2: در آب گرم هم بزنید. لحظه ای که شروع به هم زدن در آب ولرم می کنید به سس رویایی و خامه ای تبدیل می شود. شما می توانید به مقدار یا کم آب به اندازه دلخواه خود اضافه کنید – همه چیز بستگی به این دارد که قصد دارید از آن برای چه استفاده کنید. برای اسپرد، زیاد اضافه نکنید. اگر می خواهید از سس به عنوان چاشنی یا برای آب ریزش استفاده کنید، کمی بیشتر اضافه کنید.

مرحله 3: طعم اضافی را با ادویه جات ترشی جات و جعفری تازه اضافه کنید. من عاشق کمی دود از زیره آسیاب شده، مقداری ادویه از کاین و طعم تازه از جعفری هستم.

سس تاهینی تا 5 روز یا بیشتر در یخچال نگهداری می شود، اما اگر تا آن زمان راهی برای لذت بردن از آن پیدا نکرده باشید، شوکه خواهیم شد!

راه های بیشتر برای استفاده از سس تاهینی

من از این سس تاهینی به عنوان سس سالاد کلم و لوبیا استفاده می کنم.
این هویج برشته شده عسلی شگفت انگیز است و با سس تاهینی پر شده است.
ما عاشق این روکش های کاهوی مرغ هستیم که با مرغ ترشی دیژون عسل، هوموس و سبزیجات پر شده است. من مقدار زیادی سس تاهینی روی آن می پاشم.
برای درست کردن بابا گانوش از تاهین استفاده کنید! این یک دیپ بادمجان بوداده شگفت انگیز است که درست کردن آن بسیار ساده است. یا هوموس خانگی درست کنید!
آن را روی آن بریزید یا کنار فلافل خانگی ترد سرو کنید (من عاشق این دستور فلافل هستم). (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...