وبلاگ

طرز تهیه هویج سوخاری عسلی با سس تاهینی

طرز تهیه هویج سوخاری عسلی با سس تاهینی : دستور پخت هویج سوخاری عالی با عسل، کمی ادویه و خوشمزه ترین سس تاهینی که روی آن ریخته شده است. ببینید چقدر راحت هویج را در فر کباب می کنید!

این دستور پخت هویج سوخاری ساده اخیراً در چرخش شام ما زیاد شده است. هویج بدون سس باورنکردنی خواهد بود، اما با آن به سطح جدیدی می رسد. برای هویج هم با کمی عسل (سلام تکه های کاراملی شده)، گشنیز، نمک و فلفل تفت می دهیم. گشنیز یک ادویه کم ارزش است و ما دوست داریم اغلب از آن استفاده کنیم. طعم مرکباتی ملایم و تقریباً شیرینی دارد. اگر آن را در دسترس ندارید، به جای آن زیره را امتحان کنید. برای یک نسخه گیاهی، عسل را با شربت افرا عوض کنید.

بعد از اینکه هویج ها در فر برشته شد و به صورت لکه هایی طلایی و کاراملی شد، آنها را بیرون می آوریم و روی آن سس تاهینی می ریزیم. سس تاهینی چیزی است که ما همیشه در یخچال خود داریم. با نگاهی به دستور العمل سس تاهینی ما می توانید متوجه شوید که چقدر ساده است. این گیاه وگان و خوشمزه است که با تاهین، سیر، لیمو و روغن زیتون درست شده است.

هویج سوخاری کامل در فر
ما عاشق برشته کردن سبزیجات در اینجا هستیم – بروکلی برشته شده، گل کلم برشته شده با لیمو پارمزان و این مارچوبه برشته شده با سیر ساده (همچنین با سس تاهینی) را ببینید.

برای تفت دادن هویج در فر، پوست آن را بگیرید و برش دهید تا همه به یک اندازه باشند. هویج ها را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل و در صورت تمایل، یک قطره عسل و کمی ادویه (در مورد ما، گشنیز است) بریزید.

هویج ها را روی یک ورقه پخت پخش کنید تا همه آنها در یک لایه قرار گیرند و سپس تفت دهید تا قهوه ای و نرم شوند. در فر 400 درجه فارنهایت، این فقط حدود 20 دقیقه طول می کشد.

وقتی آماده خوردن شدید، هویج ها را در بشقاب بریزید و به مقدار دلخواه سس تاهینی بریزید. من به دنبال آن هستم – عاشق آن سس هستم! اگر سس تاهینی در دست ندارید، سعی کنید هویج را با کمی کره عسل بریزید تا طعم عسل بیشتری پیدا کند.

طرز تهیه هویج سوخاری عسلی با سس تاهینی

طرز تهیه هویج سوخاری عسلی با سس تاهینی

آماده سازی 10 دقیقه پخت و پز 20 دقیقه در مجموع 30 دقیقه
هویج برشته شده عسلی را با یکی از سس های خانگی مورد علاقه ما، سس تاهینی می ریزند. درست کردن آن بسیار ساده است، برای نحوه انجام آن به دستور سس تاهینی ما نگاهی بیندازید.

شما  به این مواد نیاز خواهید داشت:

2 پوند هویج، پوست کنده و خرد شده (10 تا 12 هویج)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده (جایگزین: زیره آسیاب شده هم خوشمزه است)

3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

2 تا 3 قاشق غذاخوری سس تاهینی، دستور تهیه سس تاهینی خانگی را ببینید

نحوه پخت هویج سوخاری با سیی تاهینی

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. از حدود 1 قاشق چایخوری روغن استفاده کنید تا یک تابه یا ظرف پخت به اندازه کافی بزرگ باشد که هویج ها را در یک لایه قرار دهد.

هویج را به چوب های 2 تا 3 اینچی برش دهید. بسته به پهنای انتهای ضخیم تر، ممکن است لازم باشد هر چوب را از وسط به دو نیم کنید.

باقیمانده روغن زیتون، عسل، گشنیز، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ به اندازه هویج با هم مخلوط کنید. هویج را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. هویج ها را به صورت یک لایه در تابه یا ظرف آماده شده پخش کنید. حدود 20 دقیقه در فر تفت دهید تا قهوه ای و نرم شوند.

سس تاهینی را روی هویج بریزید و سرو کنید. (منبع)

مقاله های دیگر ما:

خواص چای

چای سفید

فواید بادمجان

فواید تربچه

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...